Noooooo piękny jest ten Włocławek w letnim klimacie

Włocławek w letnim klimacie-
Napisano 30 June 2015 - 13:13
Napisano 30 June 2015 - 14:00
. Bartku,informacje masz w temacie " Wiosenne scyzoryki". Zapraszam serdecznieA kto robi zlot w Kielcach?
Ja słyszałem o Mikołajkach na przyszły rok

Użytkownik Margo edytował ten post 30 June 2015 - 14:03
Napisano 30 June 2015 - 15:48
Ja miałem tylko 4 godziny wolne w sobotę i nie dane nam było jednak posiedzieć wspólnie - rozminelismy sie z czasem.
Witam
Andrzeju bardzo żałuję że nie było nam dane porozmawiać nie wspomnę o wspólnym

Mam nadzieje że spot w Kielcach połączy te dwie zwaśnione grupy PtClubu i pobijemy rekord Legnicki a we Włocławku 2016 będzie poprawka.

Napisano 30 June 2015 - 16:32
Ja miałem tylko 4 godziny wolne w sobotę i nie dane nam było jednak posiedzieć wspólnie - rozminelismy sie z czasem.
Nie miałam Andrzeju na to wpływu - rozkład jazdy z pierwszego postu był ścisły- nasze pozwolenia były określone godzinowo. Od 11.30 do 14.15 byliśmy w Garage Hotel i tam można było też nas odwiedzić.
Noooooo piękny jest ten Włocławek w letnim klimacie
![]()
prawda...? dziękuję
we Włocławku 2016 będzie poprawka.obietnica zobowiązuje

Napisano 30 June 2015 - 16:33
Napisano 30 June 2015 - 16:41
Marcin my też licznym ze Renia za rok też coś zrobi bo już wiem że i tak przyjedziemy
Ja tam nic nie wiem.... tak jak napisałam - UM chce nas przyjąć za rok jako pełnoprawną atrakcję, wyjścia mamy dwa - przyjąć propozycję albo ją odrzucić... jako PT Cruiser Polska tak nas pamiętają ,a co z tym zrobimy to już inna bajka.
Właściciele Popowa kazali Was wszystkich bardzo serdecznie pozdrowić i oczekują nas w przyszłym roku.
Napisano 30 June 2015 - 16:49
Małe sprostowanie , Spot Dolnośląski który organizowałem nie był aż tak liczny, ale było sporo aut. Spot organizowany w Grodzie Kraka przez Mietka był chyba większy, ale chyba najliczniejszym z Naszych Spotów był Spot organizowany w Bieszczadach w 2009r.
Jednak każdy Spot jest ciekawym wydarzeniem i miło się wraca pamięcią do każdego z nich, a chyba najbardziej pamięta się ten na którym się było po raz pierwszy.
Ja w sobotę miałem w planie podjechać do Was na chwilkę, niestety nie udało mi się z Gdańska wyjechać przed południem, a pokonanie 600km mimo iż zajęło mi to nieco ponad 6 godzin nie pozwoliło na dodatkowe przerwy w podróży. Nawet przejeżdżając przez Zduńską nie było mi danie spotkać się z Resiurcem.
Mam nadzieję że uda mi się spotkać na Kameralnym Spocie w Brwilnie już w Sierpniu.
Napisano 30 June 2015 - 17:05
pobijemy rekord Legnicki
sranie w banie i dupcenie o szopenie,... zlot w krk liczyl najwiecej zalog i osobowosci,.. marzy mi sie powtorka
Napisano 30 June 2015 - 17:28
sranie w banie i dupcenie o szopenie,... zlot w krk liczyl najwiecej zalog i osobowosci,.. marzy mi sie powtorka![]()
miecio, a policzyłeś ile ich było ?
Napisano 30 June 2015 - 17:37
Witamsranie w banie i dupcenie o szopenie,... zlot w krk liczyl najwiecej zalog i osobowosci,.. marzy mi sie powtorka
miecio nie wiem w co sranie. Ja tylko podparłem się postem Andrzeja.
Powtórzę jeszcze raz marzy mi się abyśmy wszyscy się spotkali wszyscy miłośnicy Pt a nie miłośnicy samych siebie.
Renia wybacz że nie w temacie. Dałaś nam tyle atrakcji. Na tyle że nie mogliśmy się się dobrze zintegrować

Użytkownik bigmeen edytował ten post 30 June 2015 - 18:22
- Margo lubi to
Bezimienny Gość.Gocha_*
Napisano 30 June 2015 - 17:39
sranie w banie i dupcenie o szopenie,... zlot w krk liczyl najwiecej zalog i osobowosci,.. marzy mi sie powtorka
Mieciu, przyjdę na własnych nóżkach(bo ruda nie chce mnie nigdzie zabierać).
Napisano 30 June 2015 - 17:40
@Gocha, idź stąd nikt cię tu nie chce! Do Brwilna też pójdziesz na nóżkach!
Napisano 30 June 2015 - 17:40

Użytkownik bigmeen edytował ten post 30 June 2015 - 17:47
Napisano 30 June 2015 - 17:51
miecio, a policzyłeś ile ich było
?
jeszcze bylem trzezwy i doliczylem sie 37 samochodzikow,..
Napisano 30 June 2015 - 17:52
@Gocha, idź stąd nikt cię tu nie chce!
Ja tam chcę, a ty Ruda nie fikaj bo osta dostaniesz ;P
Napisano 30 June 2015 - 18:00
Ale pamiętajcie ,że początki były inne i Spot na którym byli koledzy z Litwy czy z Niemiec to inna Beczka. Dzisiaj takiej WERWY nie ma.jeszcze bylem trzezwy i doliczylem sie 37 samochodzikow,..
Napisano 30 June 2015 - 18:02
. bigmeenPowtórzę jeszcze raz marzy mi się abyśmy wszyscy się spodkali wszyscy miłośnicy Pt a nie miłośnicy samych siebie.

Napisano 30 June 2015 - 18:03
Nam pełną dokumentację dla IPN gdzie i ile Załóg było , nawet tych spóźnionych co się na wszystkie zdjęcia nie załapały "Kraków"Ale pamiętajcie ,że początki były inne i Spot na którym byli koledzy z Litwy czy z Niemiec to inna Beczka. Dzisiaj takiej WERWY nie ma.
MARGO masz 1000% racjiNam pełną dokumentację dla IPN gdzie i ile Załóg było , nawet tych spóźnionych co się na wszystkie zdjęcia nie załapały "Kraków"
Napisano 30 June 2015 - 18:16
Ale pamiętajcie ,że początki były inne i Spot na którym byli koledzy z Litwy czy z Niemiec to inna Beczka. Dzisiaj takiej WERWY nie ma.
Lechu, być może dla nas nie ma, ale dla ludzi dla których to jest pierwszy spot to co innego tak przynajmniej z mojej perspektywy to wyglada
najlepiej od razu się mnie pozbądźcie i zastąpcie własną matkąszkoda tylko że kierowca z niej żadny hihihi
a tam, od raz pozbądźcie... pfff kto by taką reporterkę na fb ze spotów robił