wide prosze panstwa ze gustaw zyje,...!!!Czy oprócz pidżamy z logiem Chryslera wymagana jest również "szlaf-myca" z tymże logiem?
bravo gustaw nie dales sie wydupcyc samemu,.. hehhehehhheheaaaheey
Napisano 05 January 2015 - 23:05
wide prosze panstwa ze gustaw zyje,...!!!Czy oprócz pidżamy z logiem Chryslera wymagana jest również "szlaf-myca" z tymże logiem?
Napisano 05 January 2015 - 23:06
Napisano 05 January 2015 - 23:09
a logo jest umieszczone wzdłuż, czy w poprzekMam przecież jeszcze moje stringi, ze stosownym logiem oczywiście
Napisano 05 January 2015 - 23:10
Napisano 05 January 2015 - 23:12
Napisano 05 January 2015 - 23:15
a logo jest umieszczone wzdłuż, czy w poprzekMam przecież jeszcze moje stringi, ze stosownym logiem oczywiście
Renia zalatw cala sale wolna bedzie impreza powiedz tej pani co wozkiem jedzenie dowozi ze ma wiecej porcji na 10 uszykowac bo beda "goscie"
Napisano 05 January 2015 - 23:17
Bez niczego? Mam przecież jeszcze moje stringi, ze stosownym logiem oczywiście.
Napisano 05 January 2015 - 23:19
Bez niczego? Mam przecież jeszcze moje stringi, ze stosownym logiem oczywiście.
Pamiętaj, że dres musisz mieć na kant
Napisano 05 January 2015 - 23:27
Napisano 05 January 2015 - 23:30
a qqwide prosze panstwa ze gustaw zyje,...!!!Czy oprócz pidżamy z logiem Chryslera wymagana jest również "szlaf-myca" z tymże logiem?
A qu-qu, Mietek,
Gustaw żyje i z sympatycznymi osobami zawsze gotów spotkać się i pogadać.
Napisano 05 January 2015 - 23:32
Napisano 05 January 2015 - 23:34
Napisano 05 January 2015 - 23:42
gustaw wez sie ogarnij przemysl na spokojnie nie na spoks bo to jest na wskros i zbierz sie w sobie wy wygarnij jak z grubej berty no co nie badz BABA ale ten z noga na wysokosci mostka/ze stopa... niech bedziea ta stopa nikomu krzywdy nie robila to nie byly ciosy karate,...
Napisano 05 January 2015 - 23:49
gustaw wez sie ogarnij przemysl na spokojnie nie na spoks bo to jest na wskros i zbierz sie w sobie wy wygarnij jak z grubej berty no co nie badz BABA ale ten z noga na wysokosci mostka/ze stopa… niech bedziea ta stopa nikomu krzywdy nie robila to nie byly ciosy karate,...
Napisano 06 January 2015 - 12:26
Bartek....podzielimy się moją porcją...starczy.. ... zastanów się dobrze czy chcesz to jeśćRenia zalatw cala sale wolna bedzie impreza powiedz tej pani co wozkiem jedzenie dowozi ze ma wiecej porcji na 10 uszykowac bo beda "goscie"
Monia...ale jaka satysfakcja jak już przetłumaczysz ...gustaw wez sie ogarnij przemysl na spokojnie nie na spoks bo to jest na wskros i zbierz sie w sobie wy wygarnij jak z grubej berty no co nie badz BABA ale ten z noga na wysokosci mostka/ze stopa... niech bedziea ta stopa nikomu krzywdy nie robila to nie byly ciosy karate,...
Mieciu jak ja tęsknie za Batelgezą, tak ładnie, w ojczystym języku pisałeś, a teraz to potrzebuję "tłumacza mieciowego"...
No to zdecydujcie się czy piżamki czy dresiki... nie wiem co mam spakować,a może łyżwyBez niczego? Mam przecież jeszcze moje stringi, ze stosownym logiem oczywiście.
Pamiętaj, że dres musisz mieć na kant
Wezmę Nike. Adidas-a mam dziurawego. Trochę szkoda bo chciałem błysnąć paskami.
Napisano 06 January 2015 - 15:11
Napisano 06 January 2015 - 15:25
No masz....i znowu plan szlak trafił...moja jest z krową...Gustowna pidżamka z logiem Adidasa będzie O.K.
Może być w słoniki albo w biedronki.
Napisano 06 January 2015 - 16:06
Napisano 06 January 2015 - 16:11
No masz....i znowu plan szlak trafił...moja jest z krową...Gustowna pidżamka z logiem Adidasa będzie O.K.
Napisano 06 January 2015 - 18:03
no sam powiedz....(kade pożycz mi swoją piżamkę ...no wiesz tą z misiamiNo masz....i znowu plan szlak trafił...moja jest z krową...Gustowna pidżamka z logiem Adidasa będzie O.K.
Ale pięknie w niej wyglądasz
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
SPRZEDAM - PT Cruiser 2.0 Pb automat |
Chrysler PT Cruiser | Cobra75 |
|
|
|
Sprzedam Silnik 2.0 i czesci do niego |
Części do PT Cruisera | gtig60 |
|