Jeden z najlepszych filmów jakie ostatnimi czasy oglądałem:
za to moim ulubionym serialem jest:
a z polskich seriali to "Odwróceni"
Napisano 26 kwietnia 2015 - 06:54
Widzę, że nikt nie wspomniał o naprawdę bardzo wciągającym serialu, jakim jest "Breaking Bad".
Serial zgarnął wiele nagród i moim zdaniem bardzo słusznie. http://www.filmweb.p...Bad-2008-430668
Nie wiem, czy leci gdzieś na TV, ale w necie spokojnie do znalezienia. UWAGA ! UZALEŻNIA (1 w nocy, ale... dobra, to jeszcze ostatni odcinek, naprawdę ostatni....) ;-)
Napisano 28 kwietnia 2015 - 00:07
Napisano 29 kwietnia 2015 - 19:30
Razem z mamą polecam The Knick już nie możemy się doczekać 2 sezonu!
Napisano 21 maja 2015 - 14:36
Idę do znajomych na noc horrorów.
Potrzebuje jakiś horror z górnej półki - mega straszny!
Czy może ktoś, coś...
Podrzućcie jakieś tytuły waszym zdaniem najstraszniejszych.
Napisano 03 czerwca 2015 - 12:59
Co prawda od tej nocy horrorów już sporo czasu minęło, ale jak by ktoś chciał to polecam :
http://www.filmweb.p...-on-2000-147999
"Ju on" zabija totalnie system (ja nie dalam rady dotrwać do końca). Moj brat stwierdził, że oglądał go na studiach z kumplami, pózniej wszyscy spali ( a w zasadzie starali się spac) w jednym mieszkaniu i modlili się, żeby któremuś nie wpadł do głowy jakiś głupi żart ze straszeniem reszty bo zawał murowany...
Napisano 30 września 2015 - 19:12
Po raz 123
Napisano 01 października 2015 - 11:14
lubię ten film :tak
Napisano 01 października 2015 - 11:53
Jeżeli chodzi o seriale to polecam Wikingowie. Jeżeli chodzi o rzym to posucha, ale można obejrzeć serial spartakus. Pierwszy sezon trochę sztucznie wyglada ta krew i t p ale potem jest trochę lepiej.
Jeżeli chodzi o dobry horror to polecam 13 Duchów.
Napisano 01 października 2015 - 19:15
Potwierdzam, w moim mniemaniu Wikingowie są debeściaki
Jakiś tam cienki bolek Spartakus może się schować ze swoimi męczącymi komiksowymi krwistymi wstawkami, wkurzającymi stop klatkami i sileniem się na w złym tego słowa znaczeniu - "nowoczesność"
W Wikingach - Rewelacyjni bohaterowie, a jest ich wielu i każdy jest inny. Naprawdę gra aktorska na światowym poziomie. Główny nurt scenariusza oparty na prawdziwych wydarzeniach i prawdziwych postaciach żyjących setki lat temu. Super ścieżka dźwiękowa - czasem aż ciary lecą po plecach.
Super dbałość o szczegóły we wszystkim... zaczynając od budowli, ubrań, uzbrojenia, scen batalistycznych a skończywszy na wierzeniach i obrzędach... Miażdży system
Troszkę się na serial zafiksowałem Już nie mogę się doczekać następnego sezonu... przygotowany już do niego prawie jestem, toporeczek już wykuty, oprawiony... zostało tylko okucia na stylu zrobić
Użytkownik macheck edytował ten post 01 października 2015 - 19:22
Napisano 01 października 2015 - 20:10
Też jestem fanką Wikingów.
...ciekawostka
http://www.wykop.pl/...ysta-w-vikings/
http://www.wykop.pl/...ysta-w-vikings/
Napisano 01 października 2015 - 21:46
mecheck masz rację, ale na następny sezon przyjdzie nam czekać do przyszłego roku.
Oglądałem jeszcze serial Piraci, też nie jest zły ale pierwsze miejsce wikingowie bezapelacyjnie.
Hehe Sialona dobre, z przyjemnością czytałem
Napisano 01 października 2015 - 22:11
Hehehe... też czytam z ciekawością
I przynajmniej okazało się że mam lepszy toporeczek bo nie jest gumowy
Napisano 02 października 2015 - 08:32
Wikingowie - super serial. Też namiętnie oglądam.
Napisano 02 października 2015 - 16:09
mnie tak wciągnął serial wikingowie , że teraz znalazłem film saga wikingów też jest zaje fajny POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! http://torrenty.org/torrent/1176509
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 02 października 2015 - 16:11
Napisano 02 października 2015 - 19:12
Ale oglądałeś? Jak w porównaniu do wikingów?
Napisano 02 października 2015 - 19:51
lowermann tak oglądałem dzisiaj na pauzie w Legnicy, dla mnie tak jak wikingowie, sceneria i kolorystyka szara, fabuła git, naprawdę polecam
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 02 października 2015 - 19:53
Napisano 02 października 2015 - 20:11
No to sobie dzisiaj ściągnę.
Przy okazji przypomniał mi się komedio horror, trzecia część martwego zła. Armia Ciemności. Dla mnie bomba. Oglądałem dziesiątki razy. Są dwa zakończenia. Jedno jak zasypia w jaskini, druga jak wraca do sklepu w którym pracował
Napisano 15 marca 2016 - 11:58
FIve Dollars a Day - film z Pitkiem jako bohater trzeciego planu
-tylko 5$ na dzień - w Stanach Pitek spali je po ok.100km, a w Polsce po ok.50km.
Czy da się tym cały dzień przejeździć ??
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Podpięty [humor] zdjecia, obrazki, filmy, linki |
Offtopic | Przemo |
|
|
|
PiTiclubersi na koncertach (filmy i zdjęcia) |
Multimedia: Filmy & Zdjęcia | Bezimienny Gość.Yodarek_* |
|
|
|