Jeden z najlepszych filmów jakie ostatnimi czasy oglądałem:
za to moim ulubionym serialem jest:
a z polskich seriali to "Odwróceni"
Napisano 26 kwietnia 2015 - 06:54
Widzę, że nikt nie wspomniał o naprawdę bardzo wciągającym serialu, jakim jest "Breaking Bad".
Serial zgarnął wiele nagród i moim zdaniem bardzo słusznie. http://www.filmweb.p...Bad-2008-430668
Nie wiem, czy leci gdzieś na TV, ale w necie spokojnie do znalezienia. UWAGA ! UZALEŻNIA (1 w nocy, ale... dobra, to jeszcze ostatni odcinek, naprawdę ostatni....) ;-)
Napisano 28 kwietnia 2015 - 00:07
Napisano 29 kwietnia 2015 - 19:30
Razem z mamą polecam The Knick
już nie możemy się doczekać 2 sezonu! ![]()
Napisano 21 maja 2015 - 14:36
Idę do znajomych na noc horrorów.
Potrzebuje jakiś horror z górnej półki - mega straszny!
Czy może ktoś, coś...
Podrzućcie jakieś tytuły waszym zdaniem najstraszniejszych.
Napisano 03 czerwca 2015 - 12:59
Co prawda od tej nocy horrorów już sporo czasu minęło, ale jak by ktoś chciał to polecam :
http://www.filmweb.p...-on-2000-147999
"Ju on" zabija totalnie system (ja nie dalam rady dotrwać do końca). Moj brat stwierdził, że oglądał go na studiach z kumplami, pózniej wszyscy spali ( a w zasadzie starali się spac) w jednym mieszkaniu i modlili się, żeby któremuś nie wpadł do głowy jakiś głupi żart ze straszeniem reszty bo zawał murowany...
Napisano 30 września 2015 - 19:12
Po raz 123
Napisano 01 października 2015 - 11:14
lubię ten film :tak
Napisano 01 października 2015 - 11:53
Jeżeli chodzi o seriale to polecam Wikingowie. Jeżeli chodzi o rzym to posucha, ale można obejrzeć serial spartakus. Pierwszy sezon trochę sztucznie wyglada ta krew i t p ale potem jest trochę lepiej.
Jeżeli chodzi o dobry horror to polecam 13 Duchów.
Napisano 01 października 2015 - 19:15
Potwierdzam, w moim mniemaniu Wikingowie są debeściaki ![]()
Jakiś tam cienki bolek Spartakus może się schować ze swoimi męczącymi komiksowymi krwistymi wstawkami, wkurzającymi stop klatkami i sileniem się na w złym tego słowa znaczeniu - "nowoczesność" ![]()
W Wikingach - Rewelacyjni bohaterowie, a jest ich wielu i każdy jest inny. Naprawdę gra aktorska na światowym poziomie. Główny nurt scenariusza oparty na prawdziwych wydarzeniach i prawdziwych postaciach żyjących setki lat temu. Super ścieżka dźwiękowa - czasem aż ciary lecą po plecach.
Super dbałość o szczegóły we wszystkim... zaczynając od budowli, ubrań, uzbrojenia, scen batalistycznych a skończywszy na wierzeniach i obrzędach... Miażdży system ![]()
Troszkę się na serial zafiksowałem
Już nie mogę się doczekać następnego sezonu... przygotowany już do niego prawie jestem, toporeczek już wykuty, oprawiony... zostało tylko okucia na stylu zrobić ![]()
Użytkownik macheck edytował ten post 01 października 2015 - 19:22
Napisano 01 października 2015 - 20:10
Też jestem fanką Wikingów.
...ciekawostka
http://www.wykop.pl/...ysta-w-vikings/
http://www.wykop.pl/...ysta-w-vikings/
Napisano 01 października 2015 - 21:46
mecheck masz rację, ale na następny sezon przyjdzie nam czekać do przyszłego roku.
Oglądałem jeszcze serial Piraci, też nie jest zły ale pierwsze miejsce wikingowie bezapelacyjnie.
Hehe Sialona dobre, z przyjemnością czytałem
Napisano 01 października 2015 - 22:11
Hehehe... też czytam z ciekawością ![]()
I przynajmniej okazało się że mam lepszy toporeczek
bo nie jest gumowy ![]()
Napisano 02 października 2015 - 08:32
Wikingowie - super serial. Też namiętnie oglądam.
Napisano 02 października 2015 - 16:09
mnie tak wciągnął serial wikingowie , że teraz znalazłem film saga wikingów też jest zaje fajny POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! http://torrenty.org/torrent/1176509
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 02 października 2015 - 16:11
Napisano 02 października 2015 - 19:12
Ale oglądałeś? Jak w porównaniu do wikingów?
Napisano 02 października 2015 - 19:51
lowermann tak oglądałem dzisiaj na pauzie w Legnicy, dla mnie tak jak wikingowie, sceneria i kolorystyka szara, fabuła git, naprawdę polecam ![]()
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 02 października 2015 - 19:53
Napisano 02 października 2015 - 20:11
No to sobie dzisiaj ściągnę.
Przy okazji przypomniał mi się komedio horror, trzecia część martwego zła. Armia Ciemności. Dla mnie bomba. Oglądałem dziesiątki razy. Są dwa zakończenia. Jedno jak zasypia w jaskini, druga jak wraca do sklepu w którym pracował ![]()
Napisano 15 marca 2016 - 11:58
FIve Dollars a Day - film z Pitkiem jako bohater trzeciego planu ![]()
-tylko 5$ na dzień - w Stanach Pitek spali je po ok.100km, a w Polsce po ok.50km.
Czy da się tym cały dzień przejeździć ?? ![]()
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Podpięty [humor] zdjecia, obrazki, filmy, linki |
Offtopic | Przemo |
|
|
|
PiTiclubersi na koncertach (filmy i zdjęcia) |
Multimedia: Filmy & Zdjęcia | Bezimienny Gość.Yodarek_* |
|
|
|