Ostatnio wpadłem na genialny pomysł żeby PT zarabiał sam na siebie i wozić nim do ślubu. Co myślicie o tym pomyśle??

PT do ślubu
Bezimienny Gość.Mailer_*
Napisano 03 marca 2015 - 22:01
Napisano 03 marca 2015 - 23:05
Sam, po zakupie pita, sprawdziłem rynek.
Średnio..
Żeby się opłaciło i żeby jakiś zarobek był to musialbys mieć w roku ok 15-20 ślubów.
Cena rynkowa podnajmu auta na wesela to ok 400-500 zł.
Rzadko kto decyduje się na wzięcie auta w plener wiec też ciężko dorobić.
Musisz zbadać rynek.
W Wielkopolsce słabo.
Napisano 03 marca 2015 - 23:14
Adam dobrze prawisz!
Napisano 04 marca 2015 - 08:52
chyba Pitek się znudził na ślubnych okazjach- patrząc na tę ofertę:
http://otomoto.pl/ch...-C36143182.html
gdyby to nie był drugi koniec Polski może bym go nawet obejrzała, chociaż to automat
Napisano 04 marca 2015 - 13:45
Zarobek prawie żaden bo w chwili obecnej moda na odrestaurowane warszawy, fiaty, mercedesy czy w drugą stronę wyligane i nowe limuzyny. Sam, po zakupie pita, sprawdziłem rynek. Średnio.. Żeby się opłaciło i żeby jakiś zarobek był to musialbys mieć w roku ok 15-20 ślubów. Cena rynkowa podnajmu auta na wesela to ok 400-500 zł. Rzadko kto decyduje się na wzięcie auta w plener wiec też ciężko dorobić. Musisz zbadać rynek. W Wielkopolsce słabo.
Na zawodowy zarobek nie ma szans ale moim zdaniem warto wrzucić ogłoszenie , przecież nic się nie traci , a może ktoś się skusi na piteka i jakaś drobna kaska wpadnie.
Bezimienny Gość.MarcinC_*
Napisano 04 marca 2015 - 13:50
Nie jest tak źle, kilka stówek co jakiś czas zawsze dobrze przytulić.
_DSC3837-Edit.jpg 644,31 KB
1 Ilość pobrań
- skarbek75 lubi to
Napisano 04 marca 2015 - 13:53
Raczej Marcinie traktuj swój pomysł jako dodatkowy bonus...ale zapytaj kolegi Tyberiusza on w swojej stajni ma PT http://classic-garage.pl
Napisano 04 marca 2015 - 13:55
No właśnie
Załączone pliki
Bezimienny Gość.MarcinC_*
Napisano 04 marca 2015 - 14:02
No przecież nie mówię że idzie się z tego utrzymać rodzinę, tylko co jakiś czas zarobić trochę gotówki. Ponadto jest to dobra okazja do umycia i polerki PT, same plusy:)
Napisano 04 marca 2015 - 14:05
Ponadto jest to dobra okazja do umycia i polerki PT, same plusy:)
oooo i tej wersji się trzymajmy.... ogłoszenie na jednym z portali i niech sobie wisi...
Bezimienny Gość.Mailer_*
Napisano 04 marca 2015 - 16:43
Tak właśnie myślałem żeby tylko sobie dorobić. Ktoś się zgłosi to się zgłosi jak nie też nie stracę. A nóż widelec troszkę grosza wpadnie A co do odrestaurowanych samochodów też właśnie zauważyłem że jest moda. W przyszłości chciałbym spełnić swoje marzenia i kupić sobie fiata 125p i go odrestaurować. Ale to już dalekie plany
Napisano 04 marca 2015 - 17:12
Policz jednak czy polerowanie, mycie i odkurzenie (czas i pieniądze) są tego warte.
Czasem benzyny więcej pójdzie niż interes wart

Nie bronię ani nie ganie za taki pomysł

Napisano 04 marca 2015 - 17:58
Policz jednak czy polerowanie, mycie i odkurzenie (czas i pieniądze) są tego warte.
tego akurat pitkowi się nie odmawia,do tego trochę ruchu nie zaszkodzi wykonując tą prace.
A po wyjeździe ślubnym dodatkowy grosz zostanie i tak.
Adamie,zacznij widzieć szklankę do połowy pełna,a nie do połowy pustą.
Napisano 05 marca 2015 - 13:14
Kurka wodna, wystawimy naszego na przejazdy ślubne
Napisano 09 marca 2015 - 21:16
Mój u poprzedniego właściciela woził do ślubu i chyba marnie na tym wychodził że musiał go sprzedać, w dzisiejszych czasach mało opłacalne.