Zgodnie z moją deklaracją na poprzednim spocie proponuje wspólne biesiadowanie do rana .
Termin - 19-22.06.2015r.
Miejsce ,,Leśniczówka '' okolice Zduńskiej Woli
http://www.fotosik.p...d372365978.html
Na dolnej części postu jest także ,,mapka''.
Oczywiście gdyby coś to 663 317 710
Zapewne większość osób będzie jechało od S8 - są dwa zjazdy na Zduńską Wolę.Dostajemy się do Centrum Zduńskiej i kierujemy się na Widawę ,Zapolice . Wyjeżdżamy ze Zduńskiej Woli ul.Kościelna nsp.Złota /cały czas prosto .
Po kilku kilometrach skręcamy na Zygmuntów
https://www.google.p...ykg!2e0!6m1!1e1
/czyli jadąc od Zduńskiej - w lewo / i po kilku dziesięciu metrach drogi gruntowej ponownie w lewo.Teraz prosto prosto .....i po kilku set metrach Leśniczówka wita po lewej stronie.
Teraz wyłączamy dźwięk w kompie i oglądamy dojazd
Jest to obiekt położony na skraju lasu który posiada domek , miejsce zadaszone na grill i ognisko i kawał terenu.
W domku są :
1 piętro- toaleta ,prysznic ,2 pokoje / 1pokój - łóżko małżeńskie , 2 pokój -2 łóżka /.
Parter - kuchnia /lodówki ,gaz itd /z wyposażeniem na 30 osób ,toaleta, sala ze stołami oraz krzesłami - także na 30 osób.
Miejsce bardzo fajne.Genialne na imprezy i spotkania.Wypożyczane tylko dla osób ,,z polecenia ''.
Cena za cały obiekt to 500 zł za 4 dni / od piątku do poniedziałku /.
Za wodę i prąd - ja ponoszę koszty rzecz jasna!!
Koszt wynajęcia ,,Leśniczówki'' podzielilibyśmy jakoś z sensem ,więc na osobę wyszło by około 25-30 zł .
Jeśli ,,team ''będzie składał się z większej liczby osób - cena za osobę będzie troszkę niższa.
W przypadku pobytu ,,z pokojami'' coś byśmy dołożyli.
Kilka osób planowało nocleg w hotelu - więc tutaj są 2 pokoje gdzie mogą się ulokować.Jeden zarezerwowany dla Precjozka .
Oczywiście jest opcja - noclegu w hotelu.
Co do wypełnienia czasu - podejmiemy wspólną decyzję.
Napewno - ognisko rozpalamy piątek,sobota i być może niedziela-w każdy wymieniony dzień po 19 stej!
Wszelkie sugestie będą mile widziane.
1) Margo--piątek-niedziela,namiot,kawa,herbata,kurczaki,kiełbasa,jakieś warzywa i coś jeszcze wymyslę
3)McMisiu -Ja jestem pewny. Raczej będę od piątku do niedzieli. Namiot mam, jedzenie ogarnę
4) Resiurc - czwartek - poniedziałek ,namiot , jaja na śniadanie + pieczywo,kiełbacha ,kaszana
5) Skarbek 75 -Na 99% od piątku do niedzieli, pokój mam chyba? Coć do żarcia na bank ogarnę i szarlotke do kawy i kawę
7) Andreeas7-Andrzej , Aśka , Piotrek. Piątek /Sobota - namiot , coś na ciepło + grillowe i ........ Jeszcze coś
8)Janiu1994 -Piątek-sobota ewentualnie niedziela ale to będę wiedział bliżej terminu. nocleg namiot coś do jedzenia, cisto napoje
9) Mayhem + Grazia (namiot) - szisza, coś na grila, coś do picia
11)Precjozka -Piatek/sobota tak, ale sobota/niedziela jeszcze nie wiem (Wiec moze byc, ze moj pokoik sie zwolni). Okresle sie do 25 maja na 100%. Przywioze cos do jedzonka i picia.
12)Pablicito-Planuję pobytność z piątku na sobotę. Noc w samochodzie - no chyba, że któraś z pięknych pań się nade mną ulituje...
14) Kjkaczm -my, jak się uda, to piątek wieczór do niedzieli - pątek hotel, sobota może pokój Precjozki, jeśli wyjedzie, a jeśli nie to jesteśmy szczupli, a ja mogę od brzegu z przeciwnej strony - żarcie oczywiście przywieziemy - grilowe oraz smalec Majeczki i ogórki Majeczki i chleb pyszny wiejski
15) Nudelek - piątek (wieczór) - niedziela ; namiot , bigos + podgrzewacz i cos sie wykombinuje
16) rafe1 - sobota od południa do wieczora
17) niwznany2 Oczywiście nie na sucho
18) xipe postaram sie z rodzina pojawic w sobote na 1 dzien
19) Mario
Załączone pliki
Użytkownik resiurc edytował ten post 11 czerwca 2015 - 10:51