Admin
usunięto link
Junior Admin
usunięto link
Moderator
usunięto link
Użytkownik liseczek edytował ten post 02 kwietnia 2015 - 01:03
zgłoszony post/rozpatrzony pozytywnie
Napisano 28 marca 2015 - 16:29
Użytkownik liseczek edytował ten post 02 kwietnia 2015 - 01:03
zgłoszony post/rozpatrzony pozytywnie
Napisano 28 marca 2015 - 16:41
Dziękuję za dbałość o mój/nasz wizerunek, ale ponieważ od początku mojej obecności na forum mam już swój awatar to nie zamierzam go zmieniać.
Napisano 28 marca 2015 - 16:43
mam już swój awatar to nie zamierzam go zmieniać.
Szkoda, szkoda. A taki twarzowy
Napisano 28 marca 2015 - 16:52
Napisano 28 marca 2015 - 16:57
Co robię? Propozycja awataru Ci się nie podoba? Nie ma przymusu skorzystania z mojej propozycji.
Co chcę osiągnąć? Sympatyczne i radosne awatary administratorów i moderatorów.
Napisano 28 marca 2015 - 17:06
Napisano 28 marca 2015 - 17:13
Upsss.
Zapomniałem o doktorach
P.S. Panowie,
Przestańcie podchodzić do tego tak serio. Więcej luzu. Weekend jest.
Napisano 28 marca 2015 - 17:17
Napisano 28 marca 2015 - 17:19
Taaa, a moje to zamiast tego oreła to najlepiej pieczonego na ogniu hipopotama, będzie bardziej pasowało do mojej postury
Napisano 28 marca 2015 - 17:21
Napisano 28 marca 2015 - 17:22
Adames,
Ja nie wiem jakiej jesteś postury ale jeżeli hipopotama to możemy sobie rękę podać.
Napisano 28 marca 2015 - 17:23
. Uuuu...1:0 dla NazwyGustaw to zróbmy tak ty wstawisz swoje prawdziwe foto do avatara a ja do swojego to ktore znalazłeś dla mnie, posmiejemy się wszyscy
Napisano 28 marca 2015 - 17:25
Adam, hipek z brodą - no daj spokój
Nareszcie zaczynasz jarzyć, bo już myślałem, że masz 70-lat.
Ja tu próbuję pokazać ludzką twarz moderacji w Wy mi się tak odwdzięczacie?
. Uuuu...1:0 dla Nazwy
2:0 dla Nazwy. Wygrał. Nie godnym mu nawet sandała zawiązać.
Napisano 28 marca 2015 - 17:25
Hipo przy mnie to wygłodniałe zwierzę, chociaż teraz to bardziej wyglądam jak dziki człowiek z włosami do ramion
Napisano 28 marca 2015 - 17:28
Hipo przy mnie to wygłodniałe zwierzę, chociaż teraz to bardziej wyglądam jak dziki człowiek z włosami do ramion
To ja tych włosów zazdroszczę. Moje wyszły i nie wróciły.
Napisano 28 marca 2015 - 18:16
Napisano 28 marca 2015 - 18:34
Otóż, proszę szanownej publiczności, proces rozwiązywania konfliktów może być sprawą prostą o ile każda ze stron zdaje sobie sprawę z tego, że na końcu tego procesu nie będzie do końca usatysfakcjonowana.
Dodatkowo, warto aby przy tym przypomnieć o tym aby strony zdawały sobie sprawę, że brak bezsensownych konfliktów bezpośrednio wiąże się z brakiem wywoływania takowych a nie ich eskalacji. Taka sytuacja ma np. miejsce kiedy regulamin lub prawo traktuje się w sposób literalny, nie biorąc jednocześnie pod uwagę ducha tego prawa. To banał ale niestety tak często niedoceniany.
Pozbycie się małostkowości lub chęci zasygnalizowania swojej pozycji często jest pierwszym krokiem ku świetlistej drodze prowadzącej do wspólnej szczęśliwości.
To co napisałem w tej trochę zawiłej formie można zawrzeć w jednym, prostym i zarazem banalnym zdaniu - "Żyj i daj żyć innym" (czytaj. nie zaczepiaj to nie będziesz zaczepiany).
Kolego Nazwa. Mam kontynuować? Pytam, ponieważ materiał wykładu może okazać się dosyć trudny.
Użytkownik Gustaw edytował ten post 28 marca 2015 - 18:37
Napisano 28 marca 2015 - 18:40
Mam kontynuować?
Wykład to wykład, jeśli nudny to nikt go nie będzie czytał, ale jeśli będzie ciekawy to czytający będzie zainteresowany i nie przerwie czytania.
Napisano 28 marca 2015 - 18:42
Ja sam się nie wywoływałem do tablicy. Jeżeli kolega Nazwa chce skorzystać z mojej nieograniczonej wiedzy, genialnej elokwencji, przyprawionej przy tym nutką nieposzlakowanej skromności to nie widzę przeszkód aby go pozbawiać takiego dobrodziejstwa.
Użytkownik Gustaw edytował ten post 28 marca 2015 - 18:43
Napisano 28 marca 2015 - 18:53
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pogoda nie tylko dla bogaczy ;) |
Offtopic | kade |
|
|
|
Co dziś zrobiłeś/łaś dla swojego Pitka |
Offtopic | kuba_p |
|