Witam,
Chciałbym sprzedac swojego pt silnik 2.2 diesel, 2004 rok jestem 1 właścicielem w polsce, sam go sprowadzilem z niemiec, do auta dorzucam komplet alu felg 15" z zimowymi oponami pirelli spokojnie jeszcze na 2 sezony, wrazie pytan prosze pisac
Napisano 26 April 2015 - 12:46
Witam,
Chciałbym sprzedac swojego pt silnik 2.2 diesel, 2004 rok jestem 1 właścicielem w polsce, sam go sprowadzilem z niemiec, do auta dorzucam komplet alu felg 15" z zimowymi oponami pirelli spokojnie jeszcze na 2 sezony, wrazie pytan prosze pisac
Napisano 26 April 2015 - 13:41
Witam,
Witam
A cena Pt ![]()
![]()
Napisano 26 April 2015 - 16:06
Czekam na propozycje
mysle ze 13 000 zl to dobra cena ![]()
Napisano 25 May 2015 - 20:21
Napisano 29 May 2015 - 14:49
Poproszę więcej informacji? Skąd auto, przegląd, co ma a czego nie, co trzeba w nim zrobić?
byłoby super
Też czekam na te informacje ![]()
Napisano 29 May 2015 - 15:19
może byś zrobił więcej zdjęć po ludzku a nie z daleka gdzie nic nie widać poza kolorem? czy posiada skóre, oryginalne radyjko skrzynia manualna/automat itd...denerwują mnie ludzie którzy wstawiają na ogłoszenie w ten sposób tak jak Ty..
Napisano 29 May 2015 - 16:05
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Ogólnopolski zlot PT Cruiser Bieszczady 2026 |
Nasze Spoty | suchy |
|
|
|
Problem z wszystkimi światłami w pt cruiser |
Techniczny podstawowy | raksiak |
|
|