Witajcie.
Czy ktoś może widział to auto na żywo, bo jutro się wybieram i bardzo niepokojące jest dla mnie niski przebieg:)
Co o tym myślicie?
http://otomoto.pl/of...y-ID6y5QY5.html
Napisano 30 maja 2015 - 12:13
Witajcie.
Czy ktoś może widział to auto na żywo, bo jutro się wybieram i bardzo niepokojące jest dla mnie niski przebieg:)
Co o tym myślicie?
http://otomoto.pl/of...y-ID6y5QY5.html
Napisano 30 maja 2015 - 17:50
O tak, niski przebieg bardzo niepokojący.
Napisano 30 maja 2015 - 18:00
Napisano 30 maja 2015 - 19:06
Napisano 30 maja 2015 - 21:55
Kupiłem niedawno drugi samochód sprowadzony z włoch, o ile nie był obstukany dookoła [to sprawdzisz miernikiem] to nie ma na nich prawie rdzy, reszta jak w każdym używanym samochodzie
Napisano 31 maja 2015 - 12:12
Byłem sprawdziłem i niewyglada to za ciekawie.
Lakierowany do połowy widać charakterystycznie źle nałożony lakier, w niektórych miejscach schodzi, nie wiem czy jest to normalne, wszystkie zadrapania i wgniecenia zalakierowane.
W środku widać popękane elementy.
Nie działające światła przeciwmgielne tył i przód i dziwnie włączone cały czas światła postojowe, chłodnica chyba była wymieniana, bo całkiem nowa, wszystko wypolerowane i wymyte.
Po włączeniu ślinika ciągle załącza się wentylator chłodnicy, albo sanie przerywa.
Nie można sprawdzić vin, wyskakuje tylko info ze jest to chrysler i pochodzie 1C8.
Brak wszelkich danych technicznych.
Nie można było się przejechać.
Ogólnie stan zachowania i zadbania w bardzo dobrym stanie dla laika, prawie jak z salonu, tylko ten przebieg i cena mogą mówić o tym że trzeba się zastanowić nad zakupem takiego egzemplarza
Napisano 31 maja 2015 - 12:22
ostwid, auto kusi ceną i wyglądem. Ten egzemplarz jest mocno podejrzany.
Napisano 31 maja 2015 - 12:46
dlatego się na niego nie decyduje ze względu na ta podejrzliwość
Napisano 31 maja 2015 - 12:50
Napisano 12 lipca 2015 - 10:50
Ja mam swojego PT z Włoch, nawet VIN bardzo podobny, moje auto było przytarte prawie z każdej strony, nie dostałem żadnych książeczek, etui itd, samochód jeździ bez awarii do tej pory. Owszem trzeba było go pomalować, ale też z drugiej strony nie ma co wymagać od 14 letniego auta, że będzie miał pierwszy lakier.
Ja swoje auto kupiłem oczami dopiero po zakupie zacząłem sprawdzać i to co mówił gostek w komisie o dziwo się sprawdziło z rzeczywistością auto kupiłem z przebiegiem: 114 000 teraz ma 164 000 po 6 latach. od 114 do 164 wiem, że przebieg jest prawdziwy bo mój, a wcześniejszy to tylko poprzednia właścicielka wie.
Halogeny u mnie też nie świeciły, naprawiłem 6 lat działało dobrze, pół roku temu padło.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dwie linki hamulca ręcznego na sprzedaż PT Cruiser 2001![]() |
Części do PT Cruisera | Stivo |
|
![]()
|
|
Sprzedam pt na czesci padła głowica 2001 2.0![]() |
Kupię / Sprzedam / Zamienię | Bezimienny Gość.martyna02_* |
|
![]()