Witam! Jestem z małżowiną oczywiście silnie zainteresowany tym konkretnym przypadkiem http://allegro.pl/ch...5443773760.htmljakieś porady bo nie wiem czy wogóle jest sens..?!
Napisano 28 czerwca 2015 - 12:14
Witam! Jestem z małżowiną oczywiście silnie zainteresowany tym konkretnym przypadkiem http://allegro.pl/ch...5443773760.htmljakieś porady bo nie wiem czy wogóle jest sens..?!
Napisano 28 czerwca 2015 - 12:58
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:39
Napisano 28 czerwca 2015 - 19:42
Dzięki panowie! Jutro dzwonknę oczywiście bez emocji..
Napisano 29 czerwca 2015 - 06:02
Napisano 29 czerwca 2015 - 08:47
Kurcze z zaufanym mechanikiem będzie problem ale tak jak andreeas 7 napisał jak się będę wybierał to może poproszę kogoś z okolic żeby mi pomógł..ja też trochę kumam mechanikę i jestem dobrej myśli?! Może mi ktoś napisać o tej metodzie kluczykowej ew. dać namiar na jakiegoś linka?! Pozdrawiam
Napisano 30 czerwca 2015 - 08:38
Dzięki wielkie yodarek! Niestety nie mam uprawnień?!
Użytkownik dodeks edytował ten post 30 czerwca 2015 - 08:40
Napisano 30 czerwca 2015 - 14:22
Łatwo możesz mieć, wystarczy zostać sponsorem forum.
Napisano 30 czerwca 2015 - 16:52
Jak zostanę szczęśliwym posiadaczem to i mogę zostać jakimś tam sponsorem ale jak na razie to jest dla mnie bez sensu..?! Póki co chciałbym jak pewnie każdy kupić jak najlepszy sprzęt a metoda kluczykowa przydała by mi się i tyle. Dlatego nie rozumiem dlaczego blokujecie podstawową rzecz jaką powinien zrobić przyszły posiadacz w trakcie oględzin.
Napisano 30 czerwca 2015 - 16:57
Napisano 30 czerwca 2015 - 17:08
Andreeas7 jak wcześniej napisałem jak będę szczęśliwym posiadaczem pt cruisera to nie ma sprawy....ale jeszcze nie kupiłem i kto wie czy coś kupię więc nie rozumiem dlaczego mam sponsorować forum?! Zarejestrowałem się z nadzieją że mi w zakupie pomożecie a udostępnienie takiej rzeczy jak metoda kluczykowa nie będzie problemem...ale widzę że jest. Ok dam radę bez tego!! ps. ja nie proszę o pierdyliard szczegółów dotyczących takich czy innych problemów tylko o jedną rzecz pomocną przy zakupie ?! Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy Pt Cruiserów.
Napisano 30 czerwca 2015 - 17:45
Napisano 30 czerwca 2015 - 17:57
Nie wiem o co chodzi no chyba że o słowo (pierdyliard) to w języku studenckim oznacza niezliczoną ilość! Bo po za tym jakichś innych obraźliwych zwrotów nie użyłem. Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy Pt Cruiserów.!!! No dobra pomijając dyskusję jeżeli ktoś sobie to czyta i chciałby pomóc to proszę o info na maila doom@autograf.pl. Dzięki!
Użytkownik dodeks edytował ten post 30 czerwca 2015 - 18:05
Napisano 01 lipca 2015 - 08:55
Powiem tak pierwszy raz się spotkałem z tak że tak powiem chłodnym przyjęciem na forum?! Myślałem sobie że jako potencjalny nowy nabywca uzyskam od was jakąś pomoc w zakupie wymażonego pt cruisera ale niestety z tego co widzę to najpierw kasa a potem pogadamy...Smutne to trochę. Widać że Administracji Forum nie bardzo zależy na nowych członkach skoro we wstępnej rozmowie nazywa ich pijawkami...(andreeas7). To i tyle co chciałem napisać. Pozdrawiam!
Napisano 01 lipca 2015 - 09:08
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 01 lipca 2015 - 12:12
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Napotkany Pitek + Kogo widziałem? Wątki połączone. |
Multimedia: Filmy & Zdjęcia | Przemo |
|
|
|
Pierwszy Pitek |
Moje auto | Grzesiek |
|