witam ja dzisiaj zdjąłem tapicerkę drzwiową i nie mam tam żadnego kabla biało zielonego a na wszystkich pozostałych nie ma na zadnym 12v wiec już zupełnie zgłupiałem mój pt to taki złoty z 2002 r -2.0 benzyna
Napisano 06 January 2017 - 15:03
witam ja dzisiaj zdjąłem tapicerkę drzwiową i nie mam tam żadnego kabla biało zielonego a na wszystkich pozostałych nie ma na zadnym 12v wiec już zupełnie zgłupiałem mój pt to taki złoty z 2002 r -2.0 benzyna
Napisano 07 January 2017 - 12:36
w czym problem wez se plusa z gniazdka i po problemie bedzie najprosciej albo lepiej spod maski z plusa ale zabezpiecz bezpiecznikiem sa takowe na kablu w motoryzacyjnym kupisz
a zapomnialem ze jeszcze kontaktron musisz zainstalowac albo mikrowylacznik co bedzie prostrze
Użytkownik miecio edytował ten post 07 January 2017 - 12:45
Napisano 30 September 2017 - 18:18
Napisano 28 April 2019 - 14:48
ja bym chciała ale taki z bateriami w środku, bez konieczności podłaczania do prądu z auta. Ktoś coś takiego kiedyś pokazywał? nie wiem czy nie Bartek przypadkiem
Prosze bardzo,. włąśnie zamawiam dla siebie. https://allegro.pl/o...wNpeAAPQDx8bTLM
Napisano 28 April 2019 - 19:41
He he he. Też się tym interesowałem. I odpuściłem sobie. I nie jest to takie małe.
Zobacz kolego jaki jest czas dostawy, do 30 dni roboczych, ???
Nie kupujesz bezpośrednio tylko od pośrednika który dopiero zamówi ci towar pewnie z Chin.
Paweł skoro zamówiłeś to opisz później jak to zamontowałeś.
Napisano 29 April 2019 - 00:38
One są na taśmę 3d
kupiłam już dawno i nie mogę zamontować.... ciągle czasu brak. W tej cenie co na allegro to mi 3 komplety przysłali
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Podpięty Ogólnopolski zlot Chrysler PT CRUISER PAŁUKI 2025 |
Nasze Spoty | MichałŁ |
|
|
|
OGÓLNOPOLSKI ZLOT CHRYSLER PT CRUISER NAREWKA 2024 - „W KRAINIE ŻUBRA" |
Nasze Spoty | dominik |
|
|
|