Jeśli chodzi o naklejki to wbijaj do "miecio".....On się tym zajmuję i rozprowadza..

Naklejki klubowe by Fighter
Napisano 05 grudnia 2019 - 21:13
Bezimienny Gość.Dudek71_*
Napisano 06 grudnia 2019 - 12:22
Witam.
Nowy jestem i to mój drugi post.
Niestety miecio nie posiada naklejek albo źle "wbiłem" ?
Bardziej czytam niź się wypowiadam więc pewnie przez rok to może ze dwa razy coś skrobnę (zgodnie z zasadą że jak się nie ma nic mądego do powiedzenia to lepiej się nie odzywać).
Troszkę pitków widać teraz a jak zobaczę naklejkę to pewnie zagadam i mam nadzieję odwrotnie.
Pozdrawiam.
Napisano 06 grudnia 2019 - 12:41
Jak to miecio nie ma , jak to własnie on zajmuje się ich wyrobem i kolportażem. Wpisz sobie w wyszukiwarce użytkowników -miecio- i Ci wyskoczy. Jest zaznaczony na brązowo... Potem pisz na priv i czekaj, czekaj, czekaj..........
Napisano 06 grudnia 2019 - 12:53
Można również z mieciowej stronki pobrać pliczek i w każdym punkcie gdzie drukują, robią reklamy, wykonają bez problemu. Ja tak zrobiłam
Napisano 06 grudnia 2019 - 15:58
Można również z mieciowej stronki pobrać pliczek i w każdym punkcie gdzie drukują, robią reklamy, wykonają bez problemu. Ja tak zrobiłam
moja stronka wisi na serwerze ale domena nie jest oplacona wiec marne sily zeby wejsc,.. oplace to i stronke zmodyfikuje bo trzeba ,.. pzdr!
swoja/moja droga ciekaw jestem jak wyglada w roznych miejscach naszego pieknego kraju taki temat: przychodzi klient pokazujac w jpgu logo na naklejke, potem chce 1 sztuke na folii chrom,... ile wyjdzie? no moze ktos odwazny bedzie i zapoda koszt takiej naklejki gotowej do naklejenia tzn wybranej i na folii transferowej,.. no bedzie tako odwazny?????
bo ja onegdaj zjebe dostalem ze 10???????? pln juz nie pamietam to strasznie drogo dla zamawiajacego a jeszcze p&p dochodzi wiec ????
i tu mi sie nasuwa ze powiedzmy grill na spocie w jaworzynce za leba to wyjdzie /ale wypasiony grill; Koryto góralskie (karczek grilowany, golonko peklowane, kiełbasa grillowania ½, krupniok ½ , żeberko wieprzowe ½) Kapusta zasmażana, pieczoki, dodatki, pieczywo, herbata, dip czosnkowe, oscypek z żurawiną, herbata z cytryną to koszt
50 pln i czy to malo czy duzo biorac realnie ze czj w przecietnej knajpie kosztuje 6-8 pln?????
a tak mnie naszlo bo wszyscy pod oltarz wiechac a najlepiej za darmoszke,... ublizonych przepraszam,...
bo juz mi sie dupcyc zaczyna chciec,...
Napisano 06 grudnia 2019 - 18:06
Napisano 07 grudnia 2019 - 01:18
szacunek pani dorcia plik zostalprzedstawiony pani/panu w firmie??? czyze takpowiem po znajomosci? jest/byl kolega"N" kto wie to wie a kto nie wie to sie niedowoe ,... misiek dla mnie nudel... robil pekna robote, smycze z nadrukiem, kubany tez , krytykowal kalendarze by miecio,.. robil dobra robote ale wymiekl,.. czemu? ja nie wiem syndrom wypalenia,.. mnie tez nie jeden rz takie cosik dopadlo i mnie "wydupcylo",....konkluzja taka: DUPCYC!
tu na tym forum jest kika osobniczek/osobnikow co z plew w postaci kiku z przesianych przez sito dupcenia postow pisze,... mam na mysli takiego osobnika z krk a mieszka 300 metrow od mnia dostal zaproszenie dostal blaszke bo ma karoserie podobna do mojego pt,... ico
? podupcyl sie nie wpisal na liste/sie zabral i nie zasponsorowal to tu florm,. dlatego jestem wdupcony/mam wydupcone na taki i fortylibinia, jak tez na taka panienke co jej chcialem wreczyc zaproszenie do ptclubu atrybutem wizytwk to skrzyydla opadly,.. wcale sie nie dziwie ze nawet osoby wspomagajace to tu foru DUPCA,,,.... / bylem nie cza dawno na zawodach LA i padlo :wiecej sedziow niz awodnikow,.. moge rozwinac temat ale nie terz bo musialbym sie wwpomagac dkk foto,.. ale z mojego gronaew zainteresolwnych al moze nie to moge polemizowac,.. nawet tzw selfi albo inna fota z osobnikami nawet politycznymi moge sie wydupcyc,... prosze mnie ne wdupcac ze mam parcie na tzw szklo,..dziekuje pa
napisalem ELABORAT ale cos sie wyupcylo i dupa nie moglem edytowac/wpiszc,...
Napisano 07 grudnia 2019 - 13:17
No tak " misiek" robił super pamiątki mam kilka w kolekcji , są niezapomniane.
- pitkowechucherko lubi to