Co dziś zrobiłeś/łaś dla swojego Pitka
Napisano 09 grudnia 2017 - 12:12
Muszę kupić nowe śruby do alufelg na wiosnę, bo w punkcie wymiany opon powiedzieli mi, że te co są, mają już wyrobione / zdarte stożki i do ponownego przykręcenia do alufelg już się nie nadają, niemniej te lepsze + 6 tych co brakowało, które w międzyczasie dokupiłem jeszcze przykręcili do stalowych felg.
Jak pisałem numer rejestracyjny na plandece z tyłu auta, to parę metrów za moim autem ktoś na moment przystanął granatowym pitusiem takim samym jak mój i dał parę razy sygnał klaksonem ale zanim zdążyłem wstać, żeby mu pomachać, podejść i ewentualnie pogadać, to już niestety odjechał !
Jeżeli to ktoś z naszego Forum, to gorąco pozdrawiam ! ☺
Napisano 09 grudnia 2017 - 18:03
Jeszcze przed południem pojechałem na przegląd bo jutro się kończył,niby kruzerek zaliczył bez problemu badanie ale w dowodzie zabrakło miejsca na pieczątki i muszę odwiedzić jeszcze wydział komunikacji celem wyrobienia nowego dowodu.
Jeszcze okazało się ze w tej całej ewidencji CEPIK pitek ma zaznaczone że posiada hak natomiast w karcie pojazdu oraz w dowodzie rejestracyjnym nie istnieje taki wpis. No rzeczywistość jest taka że owy hak wraz z instalacją istnieje tyle że to taki wyciągany i nie wystaje za zderzak więc pewno do tej pory na przeglądach się nie czepiano ,noooo ale teraz system to system i wszystko bardziej uściślone.W każdym razie do następnego przeglądu pewno całkowicie usunę jego wszystkie elementy montażowe...chociaż gdybym tak poszedł w kierunku pozostawienia go i założenia wystającego haka na zewnątrz zderzaka oraz przeglądu i odpowiedniego wpisu do dowodu to w chwili jakiegoś lżejszego zaatakowania pitka od tyłu mogło by się zdarzyć że hak uratuje przed rozwaleniem zderzak! No zobaczę co zadecyduję.
Heh przy tym dzisiejszym przeglądzie przypominaliśmy sobie z diagnostą jak to przy mojej rejestracji pitka po zakupie w dowodzie rejestracyjnym od sprzedawcy był wpis że to benzyna,i paniusia tak cały czas jeździła ...natomiast u mnie w wydziale komunikacji się spostrzegli i musiałem podjechać na stację diagnostyczną na sprostowanie i tam dopiero przerobili go na dizelka Tak to miałem spokój do tej dzisiejszej sytuacji z hakiem,wiec znów potwierdza się reguła że kruzerek potrafi zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie,ale i z tego z nim wybrnę!
Napisano 13 grudnia 2017 - 21:20
Załączone pliki
Napisano 13 grudnia 2017 - 21:31
Umyłem drania
kurczaczek.... sexi jest!
Darek, Twoje kółeczka nadal mnie kręcą....
...i jakby tak srebrne kołpaki, i kibel-deskę założyć...
...i żal, że nie ma do poliftów przedniego zderzaka w stylu jego starszych braciszków, byłby pełen uśmiech
Użytkownik 74nitro edytował ten post 13 grudnia 2017 - 21:38
Napisano 13 grudnia 2017 - 22:15
Napisano 14 grudnia 2017 - 02:54
...i żal, że nie ma do poliftów przedniego zderzaka w stylu jego starszych braciszków, byłby pełen uśmiech
Całe szczęście, że nie ma. Nie po to ten lifting zrobiono.
Napisano 14 grudnia 2017 - 18:40
Umyłem drania
Przyznam że pięknie wygląda... :tak
Nie myślałeś o chromowanych "nausznikach"?? Jeszcze by mu dodały uroku...kółka super!!
Napisano 14 grudnia 2017 - 19:06
Dziękuję.Przyznam że pięknie wygląda... :tak
Nie myślałeś o chromowanych "nausznikach"?? Jeszcze by mu dodały uroku...kółka super!!
Myślałem o nakładkach ale... Nie chcę przesadzić z chromem.
Napisano 14 grudnia 2017 - 19:08
Przecież nie masz go dużo!!!!!!!!! Ja bym dodała....Szyby ori czy przyciemniałeś???
Napisano 14 grudnia 2017 - 19:12
Napisano 14 grudnia 2017 - 19:18
Co za dużo to nie zdrowo.Nie będę Chromkowi konkurencji robił.A co do humoru to...URLOOOOOOP MAM W tym roku w pracy mnie nie będziepodkładki pod klamki, kawałek grilla i to tyle chromu??????? zakładaj nauszniki i tę klapkę wlewu!!! zobaczysz że będzie Pięknie!!!!! A poza tym co słychać???? zdrówko jest?? humor dopisuje??
Napisano 14 grudnia 2017 - 19:46
Napisano 14 grudnia 2017 - 21:11
Daruś a weź się ty od chromowanych chromów chromka łodpingol
czegusz tu jest za wiela
Załączone pliki
Napisano 14 grudnia 2017 - 22:50
Daruś a weź się ty od chromowanych chromów chromka łodpingol
czegusz tu jest za wiela
Krzysiu.Widziałem Twojego na żywo i jest ZA JE BI STY!Fotki tego nie oddają :tak
Napisano 15 grudnia 2017 - 11:57
Na mojej sexi wiśni są nauszniki, ryjek, podkładki pod klamki i klapka wlewu, jest super!!!
Więcej na zewnątrz nie pakuję, żeby nie przesadzić, teraz chromuję środek Jak ktoś ma coś chromowanego do środka, co wozi w bagażniku, a będzie pasowało do mojego to chętnie odkupię.
Napisano 15 grudnia 2017 - 21:46
Napisano 18 grudnia 2017 - 14:34
Załączone pliki
Napisano 18 grudnia 2017 - 14:34
Brzydka.
- bartek_sz3 lubi to
Napisano 18 grudnia 2017 - 18:53
Edytko Pierra nie znasz?
Napisano 19 grudnia 2017 - 18:33
Do Pytonga przyszedł dziś Mikołaj, i dał mu nowy akumulatorek !
Załączone pliki