Proszę cena 1300zł lift i przedlift
Co dziś zrobiłeś/łaś dla swojego Pitka
Napisano 14 grudnia 2019 - 19:19
Napisano 14 grudnia 2019 - 21:56
Napisano 15 grudnia 2019 - 17:03
z wysokiej polki🤔, i jedynie stereo no nie HiFi. No tu będę bronić car audio. To jedynie hałas. Radia z wysokiej półki trzymają cenę a te wybitne że względu na swoje walory dźwiękowe i już rzadkość występowania są bardzo drogie i praktycznie nie osiągalne.Witam! Odpowiadam wywołany do odpowiedzi 😉. Radio które posiadam było z rozbiórki Jeep-a. Nie jest to radio typu Kenwood, Alpine czy temu podobne. Jest uniwersalne ma mp3 na długie trasy, GPS, DVD, BT oraz wiele co kombajn winien mieć, jednym słowem uniwersalne. To chciałem i mam. Dźwięk hifi w aucie kosztuje.Obecne radio jest to narzędzie uniwersalne w każdym calu i spełnia swoje zadanie. Fakt, że zastanawiam się nad czymś innym ale nie będzie tak uniwersalne jak obecnie. Technika biegnie tak szybko do przodu, że dziś coś kupisz z wysokiej półki, a jutro to już.... Tak czy siak polecam radyjko, dołożyć wzmacniacz oraz głośnik basowy i jest super. 😉👍
Użytkownik steryd edytował ten post 15 grudnia 2019 - 17:06
Napisano 15 grudnia 2019 - 17:57
Napisano 17 grudnia 2019 - 14:01
bardziej to to że kupujesz coś z wysokiej półki a za chwilę już nie jest warte. Kiedyś robiono wysoką półkę. Teraz to bardziej sprawa mody i potrzeby. Co do dołożenia wzmacniacza i bum boxa, bo tak to trzeba nazwać, to i tak tylko hałas. No i tu racja. Jak kierowca potrzebuje hałasu w aucie to jak najbardziej. Ja nie mam u siebie oryginalnego radia, bo nie było. Ale śmiem przepuszczać że gra całkiem przyzwoicie. Wyprodukowane przez Alpine , Amerykanie mają dość mocnego fioła na tym punkcie, no i fakt że głośniki fabryczne brzmią dosyć poprawnie. To organoleptycznie po podłączeniu poprawnych jednostek z przedsionka grupy hifi czy car audio w moim pt. Ale uznanych i już kolekcjonerskich.Może do końca zdanie "...sprzęt hifi..." jest nie czytelne. Zdanie to nie dotyczy opisywanego sprzętu. Uniwersalny nie znaczy też dobry w kazdym calu. Też będę bronił i mówił z szacunkiem do sprzętu który daje dobry dźwięk pod indywidualne ucho odbiorcy. Wszystko jednak zależny od indywidualnych potrzeb kierowcy w aucie.
Użytkownik steryd edytował ten post 17 grudnia 2019 - 14:10
- jacaplaca0007 lubi to
Napisano 18 grudnia 2019 - 08:15
Zgadzam się z Tobą Macieju w 100%
Napisano 18 grudnia 2019 - 12:17
Wymieniona końcówka drążka, ustawiona zbieżność.
Napisano 18 grudnia 2019 - 13:15
Dzięki obywatelskiej postawie sąsiadki,która była świadkiem przetarcia mojego kruzerka przez dostawcę do sklepu sąsiadującego z osiedlowym parkingiem (mimo że odjechał jak by się nic nie stało) Udało mi się uzyskać nr.telefonu do firmy w której pracował ów dostawca.Po krótkiej acz stanowczej rozmowie telefonicznej z szefową firmy(tę część akcji przeprowadziła żoneczka)kierowca posłusznie pojawił się na parkingu,zaczął coś tam się wykręcać że nawet nic nie poczuł,ale ślad na zderzaku tylnym na dostawczaku też był widoczny,no i świadek był pod telefonem w razie czego dał by słowo... po ustaleniach między mną,kierowcą i Jego szefostwem ustanowiliśmy że zostanie wypłacona pewna kwota pieniędzy...Morał z tej opowiastki jest następujący: Jak dobrze mieć sąsiada.(i w zgodzie z nim żyć)
Napisano 18 grudnia 2019 - 13:30
Dzięki obywatelskiej postawie sąsiadki,która była świadkiem przetarcia mojego kruzerka przez dostawcę do sklepu sąsiadującego z osiedlowym parkingiem (mimo że odjechał jak by się nic nie stało) Udało mi się uzyskać nr.telefonu do firmy w której pracował ów dostawca.Po krótkiej acz stanowczej rozmowie telefonicznej z szefową firmy(tę część akcji przeprowadziła żoneczka)kierowca posłusznie pojawił się na parkingu,zaczął coś tam się wykręcać że nawet nic nie poczuł,ale ślad na zderzaku tylnym na dostawczaku też był widoczny,no i świadek był pod telefonem w razie czego dał by słowo... po ustaleniach między mną,kierowcą i Jego szefostwem ustanowiliśmy że zostanie wypłacona pewna kwota pieniędzy...Morał z tej opowiastki jest następujący: Jak dobrze mieć sąsiada.(i w zgodzie z nim żyć)
Sąsiadce browara a kierowcę do pala.I trochę go oćwiczy
Napisano 18 grudnia 2019 - 14:31
Sąsiadce browara a kierowcę do pala.
Sąsiadka już wyściskana(oczywiście bez podtekstów )a że jest miłośniczką win,bodajże półsłodkich,to żonka właśnie poszła coś wypatrzeć i wręczyć w podzięce...natomiast z kierowcą rozstaliśmy się w zgodzie,życząc sobie Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,wszak nadciągają widać to po zakorkowanym mieście i brakiem miejsc parkingowych pod galeriami...oj tam też pewno będzie dochodziło do naruszeń lakierów na autkach...a i nie każdy będzie miał szczęście wybrnięcia z sytuacji tak jak ja.
Napisano 18 grudnia 2019 - 15:29
A ja się zebrałem i wymieniłem sprzęgło
Napisano 18 grudnia 2019 - 16:01
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 18 grudnia 2019 - 22:11
Wymieniłem pieprzony korek chłodnicy bo dziwne rzeczy się działy. Teraz jest OK.
Napisano 19 grudnia 2019 - 08:52
Dzisiaj zakładam przetwornicę 5V do zasilenia przedniego rejestratora. I jeśli zdążę, to wymienię uszczelki drzwi kierowcy.
W planach na najbliższy czas jest dalsze uchromienie, zrobienie porządku z resztą elektryki, założenie zegarka od 300c, wyciszenie drzwi i klapy bagażnika i może oklejenia części plastików skórą.
Napisano 19 grudnia 2019 - 14:16
Jak dobrze mieć sąsiada
I żonkę, co to załatwiła sprawę tak jak trzeba!!!
- indianer lubi to
Napisano 19 grudnia 2019 - 16:15
I żonkę, co to załatwiła sprawę tak jak trzeba!!!
Oj tak co ja bym zrobił bez żoneczki.
Napisano 22 grudnia 2019 - 13:23
Załączone pliki
- bartek_sz3, kade i Voltek lubią to
Napisano 22 grudnia 2019 - 14:04
Wiesz,ze to chorobaPogoda nie sprzyja ale mimo to, w ramach odstresowania trochę rzeczy zrobiłem. Przede wszystkim elektryka. Rozłożyłem boczki na czynniki pierwsze. Poszło trudniej niż myślałem. Nie mogłem się powstrzymać i poleciałem trochę z chromem. Chciałem delikatnie, ale już widzę, że się nie uda...
Wiesz,ze to chorobaPogoda nie sprzyja ale mimo to, w ramach odstresowania trochę rzeczy zrobiłem. Przede wszystkim elektryka. Rozłożyłem boczki na czynniki pierwsze. Poszło trudniej niż myślałem. Nie mogłem się powstrzymać i poleciałem trochę z chromem. Chciałem delikatnie, ale już widzę, że się nie uda...
Napisano 22 grudnia 2019 - 14:13
Napisano 22 grudnia 2019 - 15:25
Z drwiną patrzyłem na chromozę, a teraz czuję, że i mnie bierze.
I co teraz panie Kleksie? Przecież to nie jest nasza bajka!
Załączone pliki