mieszkam w takiej dzielnicy krakowa, konkret to pradnik czerwony strefa parkowania obecnie konczy sie 200 metrow od miejssca zamieszkania tudziez parkowana kto wie to wie, ale o co biega: otoz martwimy sie czy po powaznym remoncie drog w okolicy ora puszczenia tramwajow tudziez moze metra to strefe beda chcieli powiekszyc ale to melodia przyszlosci, ale konkret to taki ze jak jak w tzw osiedle dla ciekawych to sobie wyggggooogllajcie ul podmiejska 15b , na wjezdzie w strefe a nie jest to strefa ruchu ale strefa waskich uliczek debile podupcone zadupcaja no nawet 6-7- per aler 60-7-, ,.. zmontowalem taka pilke z gabki i recznika owinieta taka pilka 4 razy udalo mi sie trafic a auto debilow, rzucalem z przed budynku,...osoby sie zatrzymaly, ja podchodzilem i bardzo przepraszalem ze wnuk kopna taka pilke,.. 2 przyjelo to za prawde ale pozostala 2-ka nie dalo wiary, i dzwonili na alarmowy, oni stracili po pol godziny, krecili filmiki, ja siedzialem na stolku czekajac na final,.efekt taki ze raz policja a kolejnym razem straz miejska mnie pouczyla zebym wnuka pilnowal a ja utwierdzilem sluzby w przekonaniu ze obowiazuje znak b-33 na wjezdzie a przy takiej predkosci do nieszczescia dojsc nie powinno,... tak mnie naszlo , pewnie juz kiedys o takim fakcie pisalem ale teraz mnie tak naszlo,...

Co dziś zrobiłeś/łaś dla swojego Pitka
Napisano wczoraj, 23:22
Napisano dziś, 08:21
Nie wiem czy aktualnie, ale dziś planuję jechać Pitkiem z Wrocławia do Legnicy. Może nawet umyję go. A jutro jak gwiazdy się dobrze poukładają - to wyczyścić turbinę. Taki plan dla mojego Pitka.
P.S. Ktoś z Dolnośląska ?
Napisano dziś, 10:06
Te dwa problemy jednocześnie zawsze świadczą o problemie z łańcuchem jest uciągnięty , wytarte ślizgi lub nie działa napinacz hydrauliczny.
Dzień dobry Andrzeju,nie wystąpiły jednocześnie ,mniej więcej miesiąc pomiędzy jednym a drugim.Wpierw wał,a potem rozrząd.Zaczęło sie nie wiedzieć czemu po zatankowaniu do pełna.
A co ciekawe trzy różne komputery nie skomunikowały się z bestią,błędy sobie wykluczykowałem.
Napisano dziś, 11:10
Dzień dobry Andrzeju,nie wystąpiły jednocześnie ,mniej więcej miesiąc pomiędzy jednym a drugim.Wpierw wał,a potem rozrząd.Zaczęło sie nie wiedzieć czemu po zatankowaniu do pełna.
A co ciekawe trzy różne komputery nie skomunikowały się z bestią,błędy sobie wykluczykowałem.
Pozwolę się wtrącic czy na bp tankowałeś może? Też miałam jazdy z tankowaniem autam właśnie tam…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozwolę się wtrącic czy na bp tankowałeś może? Też miałam jazdy z tankowaniem autam właśnie tam…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk