P.S.
Robiłem mu zdjęcia po myciu.Podszedł jakiś gościu i pyta się ile za niego(pitka)chcę bo widzi że szykuje auto na sprzedaż a jemu zawsze się podobały cruisery
Napisano 15 października 2017 - 11:19
Napisano 15 października 2017 - 12:44
Kolor był brany z VINu i wyszło jak wyszło...
Użytkownik bartek_sz3 edytował ten post 15 października 2017 - 12:42
Napisano 15 października 2017 - 15:04
A przyznam się że czasami nachodzi mnie chętka na zamiane.Albo 2.4 w automacie albo na mercedesa.Ewentualnie forestera.Mogłeś go pogonic...
Auto mam na myśli nie klienta
Napisano 15 października 2017 - 16:21
A przyznam się że czasami nachodzi mnie chętka na zamiane.Albo 2.4 w automacie albo na mercedesa.Ewentualnie forestera.
Mam pięknego srebrnego PiTka 2,4 w automacie... może jesteś zainteresowany???
Napisano 15 października 2017 - 17:03
Mam zamienić sexi wiśnie na PODKŁAD???Mam pięknego srebrnego PiTka 2,4 w automacie... może jesteś zainteresowany???
Napisano 15 października 2017 - 17:28
To już chyba wolałbym passata...
Poza tym ten kolor który ma mój PiTek to Bright Silver Metallic Clear Coat. To tak jak byś nie wiedział!!!!! A swoją drogą twoja żurawina jeszcze by obleciała.., ale te kopytka ... to jak alusy z trabanta mojego sąsiada
Napisano 15 października 2017 - 17:30
Kade przyjedż do mnie,to dam się gachnąc moim 2,4.On już jest w połowie jak ten most w Głogowie.
To mamy nową nazwę dla rumaka kade.ŻURAWINA. Brawo Edyta.
Napisano 15 października 2017 - 18:47
A przyznam się że czasami nachodzi mnie chętka na zamiane.Albo 2.4 w automacie albo na mercedesa.Ewentualnie forestera.
Napisano 15 października 2017 - 19:13
kade, zamień na będziesz miał pt cruisera, i pół mercedesa.
Napisano 15 października 2017 - 20:41
Czyli nadal masz tylko podkład i żadne wydumane nazwy tego nie zmienią.Poza tym ten kolor który ma mój PiTek to Bright Silver Metallic Clear Coat. To tak jak byś nie wiedział!!!!! A swoją drogą twoja żurawina jeszcze by obleciała.., ale te kopytka ... to jak alusy z trabanta mojego sąsiada
Wiesz Jolu.Tak mi chodzie jakiś fajny w124Mercedesa Darku nie poznaję Cię
Dizla?Ja?kade, zamień na będziesz miał pt cruisera, i pół mercedesa.
To może zaczniesz go malować,co?kade,okularnika kupuj.Będziecie pasowali do siebie.Odpowiadając na twoje przyszłe pytanie,jeszcze nie pomalowałem.
Napisano 15 października 2017 - 22:48
Halo, ale jakie alusy?. Przecież to kołpak zwykły (fakt, oryginalny) na stalówce ...
Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę bądź z niewiedzy gadam/piszę głupoty - aczkolwiek mam takie same
I wybaczyć jeżeli nie załapałam sarkazmu o ile takowy był B)
Napisano 15 października 2017 - 22:50
Halo, ale jakie alusy?. Przecież to kołpak zwykły (fakt, oryginalny) na stalówce ...
Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę bądź z niewiedzy gadam/piszę głupoty - aczkolwiek mam takie same
I wybaczyć jeżeli nie załapałam sarkazmu o ile takowy był B)
Poprawiam Cię.To są oryginalne alufelgi.Fakt,nie są jakieś super,hiper i w ogóle.Zwykłe 16-stki.
Napisano 15 października 2017 - 22:56
A to bardzo przepraszam Wyglądają identycznie jak moje.
Napisano 15 października 2017 - 23:15
A to bardzo przepraszam Wyglądają identycznie jak moje.
Ależ nie ma za co
Napisano 15 października 2017 - 23:21
Pozwolę sobie nanieść erratę. Przemyślałam sprawę i fakt - moje koło nie jest takie same. Mało tego, bardzo mu do Kade felg brakuje. Stwierdzam, że moja zimówka wygląda żałośnie. Jest mi bardzo smutno z tego powodu ale w sumie jak na babski gust to wygląda trochę podobnie? No niech mnie kotś pocieszy ....
A zahaczając o temat przewodni - umyłam dziś Pitka za 9 zeta. Niech sobie nowi na forum zdają sprawę, że w to auto trzeba inwestować!!
Napisano 15 października 2017 - 23:25
A zahaczając o temat przewodni - umyłam dziś Pitka za 9 zeta. Niech sobie nowi na forum zdają sprawę, że w to auto trzeba inwestować!!
A ja głupi wydałem 14 zł na mycie.To jest dopiero inwestycja
Napisano 16 października 2017 - 15:45
wymiana tylnych tulei wachaczy przednich, podobno CIĘŻKO szło ale obylo sie bez rozcinania podłogi od wewnątrz:) z automatu ustawienie geometri 330pln. przy okazji prawie mi urwali szpilke, ma ktos moze lużna jedna nakretke kola?
Napisano 16 października 2017 - 16:29
Ja kupowałem w serwisie w Poznaniu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pogoda nie tylko dla bogaczy ;) |
Offtopic | kade |
|
|
|
TIPM dla PT Cruiser 2.2 CRD z 2006 r. |
Techniczny podstawowy | Dritone |
|