mieszkam w takiej dzielnicy krakowa, konkret to pradnik czerwony strefa parkowania obecnie konczy sie 200 metrow od miejssca zamieszkania tudziez parkowana kto wie to wie, ale o co biega: otoz martwimy sie czy po powaznym remoncie drog w okolicy ora puszczenia tramwajow tudziez moze metra to strefe beda chcieli powiekszyc ale to melodia przyszlosci, ale konkret to taki ze jak jak w tzw osiedle dla ciekawych to sobie wyggggooogllajcie ul podmiejska 15b , na wjezdzie w strefe a nie jest to strefa ruchu ale strefa waskich uliczek debile podupcone zadupcaja no nawet 6-7- per aler 60-7-, ,.. zmontowalem taka pilke z gabki i recznika owinieta taka pilka 4 razy udalo mi sie trafic a auto debilow, rzucalem z przed budynku,...osoby sie zatrzymaly, ja podchodzilem i bardzo przepraszalem ze wnuk kopna taka pilke,.. 2 przyjelo to za prawde ale pozostala 2-ka nie dalo wiary, i dzwonili na alarmowy, oni stracili po pol godziny, krecili filmiki, ja siedzialem na stolku czekajac na final,.efekt taki ze raz policja a kolejnym razem straz miejska mnie pouczyla zebym wnuka pilnowal a ja utwierdzilem sluzby w przekonaniu ze obowiazuje znak b-33 na wjezdzie a przy takiej predkosci do nieszczescia dojsc nie powinno,... tak mnie naszlo , pewnie juz kiedys o takim fakcie pisalem ale teraz mnie tak naszlo,...

Co dziś zrobiłeś/łaś dla swojego Pitka
Napisano 17 października 2025 - 23:22
Napisano wczoraj, 08:21
Nie wiem czy aktualnie, ale dziś planuję jechać Pitkiem z Wrocławia do Legnicy. Może nawet umyję go. A jutro jak gwiazdy się dobrze poukładają - to wyczyścić turbinę. Taki plan dla mojego Pitka.
P.S. Ktoś z Dolnośląska ?
Napisano wczoraj, 10:06
Te dwa problemy jednocześnie zawsze świadczą o problemie z łańcuchem jest uciągnięty , wytarte ślizgi lub nie działa napinacz hydrauliczny.
Dzień dobry Andrzeju,nie wystąpiły jednocześnie ,mniej więcej miesiąc pomiędzy jednym a drugim.Wpierw wał,a potem rozrząd.Zaczęło sie nie wiedzieć czemu po zatankowaniu do pełna.
A co ciekawe trzy różne komputery nie skomunikowały się z bestią,błędy sobie wykluczykowałem.
Napisano wczoraj, 11:10
Dzień dobry Andrzeju,nie wystąpiły jednocześnie ,mniej więcej miesiąc pomiędzy jednym a drugim.Wpierw wał,a potem rozrząd.Zaczęło sie nie wiedzieć czemu po zatankowaniu do pełna.
A co ciekawe trzy różne komputery nie skomunikowały się z bestią,błędy sobie wykluczykowałem.
Pozwolę się wtrącic czy na bp tankowałeś może? Też miałam jazdy z tankowaniem autam właśnie tam…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozwolę się wtrącic czy na bp tankowałeś może? Też miałam jazdy z tankowaniem autam właśnie tam…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano dziś, 01:11
WATIS kupił od BP ,ale jednak sądzę że to zbieg okoliczności.A stację mam 200 metrów od domu.
Dziś 500 km zrobione Quashqaiem zero problemów ,diesel na tej samej stacji
Brno jest piękne a bilety na Stinga o połowę tańsze niż w Krakowie i Gliwicach...
Cóż,cytując klasyka,taki mamy klimat