A może by tak popisać o noworocznych postanowieniach??
Ja zamierzam powrócić do uprawiania sportu, bo zaniedbałem swoją aktywność
Napisano 01 stycznia 2016 - 20:50
A może by tak popisać o noworocznych postanowieniach??
Ja zamierzam powrócić do uprawiania sportu, bo zaniedbałem swoją aktywność
Napisano 01 stycznia 2016 - 22:54
Trochę mam tych postanowień:
- zaczynam treningi na siłowni, muszę trochę zrzucić wagę. Przygotowuję się do egzaminu na kolejny pas uczciwie. Mam czas do końca czerwca;
- ogólnie muszę jakoś walczyć ze swoim lenistwem. Wiele rzeczy do zrobienia a ja nie mogę się jakoś zmusić.
To takie postanowienia, które zrealizowane pozwolą załatwić wiele innych problemów.
Napisano 01 stycznia 2016 - 22:58
Te życzenia jak się spełnią, to będzie dobry rok!
Napisano 02 stycznia 2016 - 08:38
Jam od jekisik dwóch lat systematycznie pływam ciężko się czasem wybrać zwłaszcza jak za oknem mróz a od 8 stycznia ruszam na siłownię po jakiejś 25 letniej krótkiej przerwie. Zobaczymy co z tego wyjdzie - POZDRawiam
Napisano 02 stycznia 2016 - 10:02
spacerow z psem se zycze,...
a jedna menda aspoleczna jak szlismy sobie ulica grodzka w krk a aksia pyskowala na konie co ciagna dorozki mowi do mnie ze jak nie uspokoje tego pas to zadzwoni na straz miejska,.. riposta byla szybka : sie dowiedzial ze moze nas znaczy akse i mnie w dupe pocalowac,.. to tak na marginesie bo zbulwersowany jestem do tej chwili,...
Napisano 02 stycznia 2016 - 10:48
to Asia do
jeszcze nie przywykła
Napisano 02 stycznia 2016 - 15:04
Napisano 07 stycznia 2016 - 13:32
Ja ZDECYDOWANIE i STANOWCZO postanowiłem sobie w tym roku nie mieć żadnych postanowień...
Napisano 08 stycznia 2016 - 00:05
ja zaczynam "pic" czym to sie skonczy to zobaczymy jak na razie napoczelismy w sylwestra j.a. baczewski'ego ktora to flaszka czekala od forumowicza w formie prezentu 2 lata,... ale zaraz pilismy tez lyskacza jeszcze od zlotu na dolnym slasku ale pozostala tylko flaszka bez zawartosci,.. strach pomyslec co bedzie dalej,... ale wychlalismy w 8 osob 4 kieliszki,...
no nioestety grolsz czy jak mu tam ten w zielonej butelce juz wysechl,..... to do twojej wiadomosci pawel,...
no kol A ma ta uwieczniona flaszke z dedykacja ja dysponuje inna fotka,...
Użytkownik miecio edytował ten post 08 stycznia 2016 - 00:13
Napisano 08 stycznia 2016 - 10:28
Mieciu, na łatwiznę poszedłeś, ludzie tu piszą o wysiłku, wyrzeczeniach, treningu itd. a Ty się rozsiądziesz w fotelu i zaczniesz gorzałkę chlejać
Napisano 08 stycznia 2016 - 18:33
taa rozsiadl sie w fotelu to klubowicz N i klubowicz A dla mnie zabraklo miejsca a fotel mam jeden i to na kolkach,.. wysilek mnie czeka bo jeszcze dekoracji nie posciagalem i to jest pojscie na latwizne,...
chcialem zwrocic uwage ze wodeczka tzn flaszeczka jest oszroniona,...
Użytkownik miecio edytował ten post 08 stycznia 2016 - 18:55
Napisano 08 stycznia 2016 - 19:09
ja mam takie postanowienie że, co wekend to se na baseniku co najmniej dwie godzinki spendzę, ;P bo mnie gnyk wysiado ,no i pić przestana
Napisano 08 stycznia 2016 - 19:59
Moje postanowienie jest takie, żeby robić wszystko to samo co w zeszłym roku ale trzy razy szybciej tak dla sportu
Napisano 08 stycznia 2016 - 20:36
Moje postanowienie jest takie, żeby robić wszystko to samo co w zeszłym roku ale trzy razy szybciej
tak dla sportu
Brachu nie wszystko. powiedz to żonie, że trzy razy szybciej dojdziesz, to cie z domu wydupcy
jo już więcej nie pija a moja to w ogóle
Napisano 08 stycznia 2016 - 21:14
A ja chciałbym dotrzeć na jakiś większy spot, zrobić PT na salonówkę oraz jeszcze odebrać zdjęcia ślubne
Napisano 08 stycznia 2016 - 23:01
A ja NIC nie zmieniam ;P ...ładuje dalej
Napisano 09 stycznia 2016 - 00:26
darku ostatnio niczeg nie ladujesz,...
ja mam takie postanowienie że, co wekend to se na baseniku co najmniej dwie godzinki spendzę, ;P bo mnie gnyk wysiado ,no i pić przestana
ta uwaazaj bo ci sie koszula z tylu tli,.. basen ci zamarzl chlopie bos wody nie odetkal,...
a ten filmik chromek co zapodal to sciema,.. babeczka ma zbyt skkordynowane ruchy co swiaddczy ze nie jest to prawda co widac,.. video klamie ,...
nooo
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube....ed/mOB-LTL4jjg"frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Życzenia Bożonarodzeniowe i Noworoczne |
Offtopic | Aga |
|
![]()
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych