Pisze się na trzy sztuki
logo pt club temat do dyskusji
Napisano 11 lutego 2016 - 19:35
Napisano 11 lutego 2016 - 22:25
czekamy
Napisano 11 lutego 2016 - 23:23
Ja też chetnie zamówiłabym jakis gadżet ale szczerze mówiac juz nie bardzo wiem gdzie jest co Tutaj jedna lista na naklejki na słupki.W temacie Nudelka,dotyczacym breloków kolejna lista na ...no własnie na co ? Bo juz się pogubiłam.Tez naklejki na słupki ? I kto się w koncu tym zajmuje ? Lekki bałagan sie robi...
Użytkownik Margo edytował ten post 11 lutego 2016 - 23:32
Napisano 11 lutego 2016 - 23:31
Gosia, generalnie ja robie coś, czego (chyba) nie robi nudelek, a Nudelek robi cos, czego ja nie robię, a Mietek robi coś, czego nikt nie wie, ale już zrobił kalendarze.
Podumowując, tu jest lista na "emblematy" na słupki/drzwi przednie/klapę tylną/ czy lodówkę
a tam gdzieś są wisiorki do kluczy
Napisano 11 lutego 2016 - 23:44
Gosia, generalnie ja robie coś, czego (chyba) nie robi nudelek, a Nudelek robi cos, czego ja nie robię, a Mietek robi coś, czego nikt nie wie, ale już zrobił kalendarze.
Podumowując, tu jest lista na "emblematy" na słupki/drzwi przednie/klapę tylną/ czy lodówkę
Ok...spróbuję to ogarnąc choć łatwo chyba nie będzie... Poczekam na rozwój sytuacji albo sama wyskoczę z jakąs propozycją Oczywiscie po uzyskaniu stosownego pozwolenia od Mistrza Pitera
Napisano 11 lutego 2016 - 23:56
...też się zamotałem
Napisano 12 lutego 2016 - 07:46
Tylko przypadkiem nie wchodźcie w spółkę czy inną franczyzę lub francę - bo Was podatek obrotowy czule obejmie....
Napisano 12 lutego 2016 - 22:14
Podumowując, tu jest lista na "emblematy" na słupki/drzwi przednie/klapę tylną/ czy lodówkę a tam gdzieś są wisiorki do kluczy
Obym tylko dożył chociaż jednej realizacji
Napisano 17 lutego 2016 - 23:33
Dziś odebrałem emblemacik
Jest wymiarów 8cm(wys) x 7 (szer)
Przed produkcją, oczekuję jakiś okstruktywnych uwag. Jak dla mnie, to pitus musi być ciutke wyżej w tym emblemacie.
W tej formie co jest teraz to wyjdzie 8zł/szt + ewentualnie przesyłka
Tył to plastik (laminat), Jest bez folii UV, więc jak dołozy się do tego folię UV to cena się nie zmieni, ale trochę straci na kontraście za to nie będzie szybko blaknąć czerń
Załączone pliki
Napisano 17 lutego 2016 - 23:38
Napisano 18 lutego 2016 - 07:13
Fakt,Pitek mógłby być odrobinke wyżej no i mógłby być polift .Ale i z tym jest ok
Napisano 18 lutego 2016 - 08:12
no i mógłby być polift .
A po co? Wystarczy do tego w tle dołożyć wieszak na ręczniki....
- morf lubi to
Napisano 18 lutego 2016 - 10:36
A po co? Wystarczy do tego w tle dołożyć wieszak na ręczniki....
Napisano 18 lutego 2016 - 11:19
OK
Napisano 18 lutego 2016 - 11:23
Pisze sie na dwie sztuki
Użytkownik PiTer edytował ten post 18 lutego 2016 - 11:24
Napisano 18 lutego 2016 - 12:31
Choć nie muszę
Coś czuję, że na kilka sztuk też się skuszę....
Napisano 18 lutego 2016 - 12:53
Biere ! x2szt.
Mogła by być węższa o połowę "obwódka" , .PL w tym samym rozmiarze co ptclub, no i tak jak pisałeś pitek wyżej, ale to luźne uwagi, tak czy tak biorę x2
Może warto zrobić osobny temat dla tego projektu bo przewijały się tu różne inne
#139 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 18 lutego 2016 - 13:04
Może też mniejsze na słupki....
Napisano 18 lutego 2016 - 13:25
ostatnnio mnie malo ale spoko piotrze doczekasz sie nie bedzie to wspolczesna technika tylko w formie VINTAGE, hand made,.. a cena za sztuke nie bedzie nizsza jak 100 pln* za sztuke bo sztuka to sztuka,... a tak mi sie nasunelo jest banknot 100 zlotowy, jest banknot 200 zlotowy,.. taki sam format taka sama farba, taki sam papier na ktorym jest drukowany,... czy znajdzie sie madrala dlaczego za pierwszy banknot mozna kupic mniej niz za drugi banknot?
ja ODPOWIEDZ ZNAM, A ZE UROJONA? psychika ludzka jest niezbadana
adames ty zdrajco! dostale onegdaj od mnia plakietke na dupe swojego pitka i nie wozisz,.. dostales za free sie nie chwalisz, obaj wiemy ze to nie naklejka na folii srebrnej,...
* 100 pln cena psychologiczna a nie konkretna,... pytanie dlaczego banknot nie ma pokrycia w zlocie?, kiedys mial dzis nie,...
Użytkownik miecio edytował ten post 18 lutego 2016 - 14:04