ale jesteście uprzejmi wobec siebie
Ale jak zawsze, na wesoło
Napisano 03 marca 2017 - 20:42
ale jesteście uprzejmi wobec siebie
Ale jak zawsze, na wesoło
Napisano 03 marca 2017 - 20:58
Jak masz w podkładzie, to lepiej pozostań nadal w konspiracji
czarny, więc może, aż tak źle nie będzie, jednak zauważyłam, że kade to tylko wiśniowe toleruje, może ostatnio nieco przystopował, ale pamiętam jak dołączyłam to i do jedynego słusznego koloru lubił się doczepić ;P
Napisano 03 marca 2017 - 21:04
Co to jest,162cm,wisniowe i sexi?
Napisano 03 marca 2017 - 21:08
sorry.kto to jest?
Napisano 03 marca 2017 - 21:18
czarny, więc może, aż tak źle nie będzie, jednak zauważyłam, że kade to tylko wiśniowe toleruje, może ostatnio nieco przystopował, ale pamiętam jak dołączyłam to i do jedynego słusznego koloru lubił się doczepić ;P
Napisano 03 marca 2017 - 21:33
Jakie nosisz szkła??
to zostało wyrwane z kontekstu Panie mądralo, ponieważ chodziło o sadze się do czarnych, a nie sreberek ale odpowiadając na pytanie -0,25
Ranisz mnie i moje serce
trudno się mówi, nikt nie mówił, że będzie tu łatwo i przyjemnie, zresztą spójrz na moje profilowe
Napisano 03 marca 2017 - 21:38
czarny, więc może, aż tak źle nie będzie
czarny karawan nie jest zły
Napisano 03 marca 2017 - 21:40
Przyjedź do Włocławka na zlot,to zobaczysz że może być przyjemnie.I kto wie,może się szkłami wymienimy
trudno się mówi, nikt nie mówił, że będzie tu łatwo i przyjemnie, zresztą spójrz na moje profilowe
Napisano 03 marca 2017 - 21:46
czarny karawan nie jest zły
jak słyszę słowo "karawan" to przypomina mi się szkoła podstawowa i jak mi dokuczali i gadali, że mój ojciec trupy wozi w samochodzie, ze wzgląd na to, że wówczas miał dodga caravana właśnie
Przyjedź do Włocławka na zlot,to zobaczysz że może być przyjemnie.I kto wie,może się szkłami wymienimy
Ty już nie bądź taki hop - siup do przodu Panie kolego
Napisano 03 marca 2017 - 21:49
Gaśniesz kolego kade,gaśniesz.Spójrz na avatara koleżanki to odechce ci się żartów.
Napisano 03 marca 2017 - 21:50
Zrobi Ci hop-siup i będzie bolało.
Napisano 03 marca 2017 - 21:54
"Przyjemnie"-na myśli miałem zacne towarzystwo,świetną zabawę,miło spędzony czas... :tak
Ty już nie bądź taki hop - siup do przodu Panie kolego
Panie Dzieju.Rodzinka Adamsów to bardzo fajna rodzinka.Gaśniesz kolego kade,gaśniesz.Spójrz na avatara koleżanki to odechce ci się żartów.
Napisano 03 marca 2017 - 21:56
"Przyjemnie"-na myśli miałem zacne towarzystwo,świetną zabawę,miło spędzony czas... :tak
ja nie miałam nic złego na myśli, jednak jak to mówią tylko winny się tłumaczy ;P
Napisano 03 marca 2017 - 21:58
Monika, ładnie mówiąc, to są klasyczne metody werbunku do loży szyderców lub jak kto woli do pogromców sreber..
.. a bardziej brzydko, to czysta ubecja w metodach pozyskiwania współpracowników
Napisano 03 marca 2017 - 22:02
Blady Pawle.kuźwa kade ,robisz się coraz lepszy.
Napisano 03 marca 2017 - 22:03
Monika, ładnie mówiąc, to są klasyczne metody werbunku do loży szyderców lub jak kto woli do pogromców sreber..
.. a bardziej brzydko, to czysta ubecja w metodach pozyskiwania współpracowników
jakoś mało skuteczni są, proponuję poćwiczyć
Napisano 03 marca 2017 - 22:10
Lepiej popaść w bladość niż w wiśniowość
Dziewczyna ma głowę na karku i potrafi odcedzić szczerą sympatię od jakże nieudolnej próby werbunku
ja nie bolek
Napisano 03 marca 2017 - 22:15
Bartku zastanawiałem się nad kupnem tego pitka i odpuściłem. Ale i tak trafił do Oleśnicy.Tomku fajny kolor trafiłeś. Fotele miał te czarno pomarańczowe?
Użytkownik Pitek78 edytował ten post 03 marca 2017 - 22:17
Napisano 03 marca 2017 - 22:19
Dobra wiśniówka nie jest zła.A na bladą du... żyć to nawet nie chce się patrzeć
uważaj, uważaj, bo użytkownicy tego forum zrobią zrzutkę i jak będziesz sobie spać niczego nieświadomy na spocie to pojedziemy do lakiernika i to Ty będziesz dopiero blady na następny dzień przyjacielu
Napisano 03 marca 2017 - 22:25
Uważaj,uważaj bo ktoś Ci doleje kreta do wiadra jak będziesz swojego czarnucha szorowałauważaj, uważaj, bo użytkownicy tego forum zrobią zrzutkę i jak będziesz sobie spać niczego nieświadomy na spocie to pojedziemy do lakiernika i to Ty będziesz dopiero blady na następny dzień przyjacielu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pierwszy Pitek |
Moje auto | Grzesiek |
|
|
|
Podpięty Pitek 1.6 |
Chrysler PT Cruiser | handokan |
|
|
|