pierwsze spotkanie pod domem. " poznajmy się, czasem wpuścisz mnie pod ten daszek?"
Napotkany Pitek + Kogo widziałem? Wątki połączone.
Napisano 04 lutego 2023 - 16:59
Napisano 04 lutego 2023 - 22:30
o i pojawila się Malwina od której kupiłem PiTka chociaż Marcin, Jej mąż bardzo odradzał. miło by bylo gdyby Tacy ludzie nie znikali z forum no ale życie pisze inne scenariusze. Pozdrawiam
#5583 Bezimienny Gość.Malwina_*
Napisano 05 lutego 2023 - 09:18
Krzysiu nie znikamy, Marcin już się pytał wczoraj czy szukać nowego..o i pojawila się Malwina od której kupiłem PiTka chociaż Marcin, Jej mąż bardzo odradzał. miło by bylo gdyby Tacy ludzie nie znikali z forum no ale życie pisze inne scenariusze. Pozdrawiam
Będziemy tutaj.
Może kiedyś znów będziemy mieć PT, ale nie ten czas nie to miejsce
Pozdrawiam i ściskam gorąco.
- Szymek_T, KrzysiekPT i pitkowechucherko lubią to
Napisano 05 lutego 2023 - 12:42
Taki dziś spotkany
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 05 lutego 2023 - 14:30
Krzysiu nie znikamy, Marcin już się pytał wczoraj czy szukać nowego..
Będziemy tutaj.
Może kiedyś znów będziemy mieć PT, ale nie ten czas nie to miejsce
Pozdrawiam i ściskam gorąco.
oj tak szukaj szukaj , może nie tak od razu ale szukanie aż się trafi dobrze to troche trwa. Ja mam taką nadzieję że trafiłem dobrze. Mam inny pomysł: będę dbał o Waszego i za jakiś czas zadzwonisz i zapytasz mnie czy czasem nie oddam ci PiTka. Albo sprzedam Ci mojego czarnego 2.2 CRD. W nim to Marcin też nie powinien narzekać bo ładnie się zbiera
- vipracbi i pitkowechucherko lubią to
#5586 Bezimienny Gość.Malwina_*
Napisano 05 lutego 2023 - 16:52
Napewno jakbyś kiedykolwiek sprzedawał, to pierwsze pisz do nasoj tak szukaj szukaj , może nie tak od razu ale szukanie aż się trafi dobrze to troche trwa. Ja mam taką nadzieję że trafiłem dobrze. Mam inny pomysł: będę dbał o Waszego i za jakiś czas zadzwonisz i zapytasz mnie czy czasem nie oddam ci PiTka. Albo sprzedam Ci mojego czarnego 2.2 CRD. W nim to Marcin też nie powinien narzekać bo ładnie się zbiera
A reszta, myślę że dobrze trafiłeś, nie pożałujesz gwarantuje pozdrawiam
- pitkowechucherko lubi to
Napisano 11 lutego 2023 - 13:49
Oficjalnie. Trzymajcie się chłopaki i miejcie się u mnie dobrze. Będę o was dbał tylko nie róbcie za dużo klopotów.
ps. Zapomnialbym. Wlaścicielką obu jest moja żona Beata
Załączone pliki
- Dorka i pitkowechucherko lubią to
Napisano 11 lutego 2023 - 16:24
No nie wiem ... Czarny wygląda na chłopaka, ale drugi to chyba dziewczynka. Zajrzyj co ma pod spodem
Ładnie się prezentują
Napisano 12 lutego 2023 - 08:01
Wysłane z mojego SM-T225 przy użyciu Tapatalka
Napisano 12 lutego 2023 - 08:15
Pięknie się prezentują .Teraz czekają na pierwszą wspólną wycieczkę pozdrawiam
Pięknie się prezentują,Teraz czekają na pierwszą wspólną wycieczke
Napisano 12 lutego 2023 - 10:21
Spotkany na YT.
https://youtu.be/qpjfO4212dY?t=315
5 minuta 15 sekund.
To był genialny manewr... ;-)
Napisano 12 lutego 2023 - 15:53
Pięknie się prezentują .Teraz czekają na pierwszą wspólną wycieczkę pozdrawiam
Pięknie się prezentują,Teraz czekają na pierwszą wspólną wycieczke
na pierwszą wspólną wycieczkę z Twoim, mam nadzieję , niedługo zakupionym a i Jurek swoim cabrio pewnie chętnie się dołączy. I Patti na kawę przyjedzie i Czesiu może oderwie się od obowiązkow i Kliper i może Perkoza wreszcie poznam i jest ktoś z Pierśćca. Coś trzeba będzie zmontować w Bielsku typu PTKawa, która w zeszłym roku z powodu pandemii tylko w skromnym gronie się odbyła. Jest jeszcze jeden gość z PiTkiem od lat w Bielsku ale nie mogę go namierzyć mimo że u jednego mechanika byliśmy ze swoimi PiTkami i bywał kiedyś na forum. Pozdrawiam Go
Napisano 12 lutego 2023 - 15:59
Pozdrowienia były.
Napisano 13 lutego 2023 - 08:29
na pierwszą wspólną wycieczkę z Twoim, mam nadzieję , niedługo zakupionym a i Jurek swoim cabrio pewnie chętnie się dołączy. I Patti na kawę przyjedzie i Czesiu może oderwie się od obowiązkow i Kliper i może Perkoza wreszcie poznam i jest ktoś z Pierśćca. Coś trzeba będzie zmontować w Bielsku typu PTKawa, która w zeszłym roku z powodu pandemii tylko w skromnym gronie się odbyła. Jest jeszcze jeden gość z PiTkiem od lat w Bielsku ale nie mogę go namierzyć mimo że u jednego mechanika byliśmy ze swoimi PiTkami i bywał kiedyś na forum. Pozdrawiam Go
Witam, i dzięki za pozdrowienia,- Tobie też życzę Wszystkiego Dobrego. Forum codziennie przeglądam i na bieżąco znam poruszane tematy. Rzeczywiście mamy wspólnego znajomego mechanika.
Napisano 13 lutego 2023 - 10:19
Coś trzeba będzie zmontować w Bielsku typu PTKawa
Montuj coś większego - z atrakcjami, noclegiem, to przyjedziemy wszyscy.
Napisano 13 lutego 2023 - 15:53
Krzychu może już będzie w tą sobote stał pod domem pitek dam znać a na wspólne spotkanie i przejażdzka chętnie wkońcu poznamy się pozdrawiam wszystkich
Napisano 13 kwietnia 2023 - 20:58
Czyja ta piękność?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 14 kwietnia 2023 - 14:25
ale se cenią te pitki
- pitkowechucherko lubi to
Napisano 14 kwietnia 2023 - 14:59
ale se cenią te pitki
Sam sedes wart z 10 tysięcy.
Napisano 14 kwietnia 2023 - 15:01
Sam sedes wart z 10 tysięcy.