Głogów? To faktycznie bliziutko Pogadam z żonką i może się pojawimy, chyba że pitol odmówi posłuszeństwa, bo coś mi ostatnio szwankuje
Śmiało i odwarznie A jak pitol zawiedzie to może czymś zastępczym?
Napisano 03 grudnia 2016 - 06:49
Głogów? To faktycznie bliziutko Pogadam z żonką i może się pojawimy, chyba że pitol odmówi posłuszeństwa, bo coś mi ostatnio szwankuje
Napisano 03 grudnia 2016 - 10:20
jeśli Wam odmówi posłuszeństwa to zapraszam(y) na dwa tylne miejsca do nas.
Napisano 04 grudnia 2016 - 18:23
wiem, że trochę off topic, ale może macie jakiegoś zaufanego elektryka w okolicy, który zna się na rzeczy, cobym mu pitola podstawił do przejrzenia?
Napisano 04 grudnia 2016 - 19:15
wiem, że trochę off topic, ale może macie jakiegoś zaufanego elektryka w okolicy, który zna się na rzeczy, cobym mu pitola podstawił do przejrzenia?
Napisano 04 grudnia 2016 - 22:05
Ja polecam chłopaka na Stęszewskiej (VicCars) na Górczynie. Dla mnie to magik.
dzięki za namiar Pitik stoi teraz właśnie na Górczynie, to daleko nie będę miał, hehe
sami korzystaliście z jego usług, czy z dalszego polecenia?
Napisano 04 grudnia 2016 - 22:50
dzięki za namiar Pitik stoi teraz właśnie na Górczynie, to daleko nie będę miał, hehe
sami korzystaliście z jego usług, czy z dalszego polecenia?
Napisano 04 grudnia 2016 - 23:12
Warsztat blisko mojej pracy i stad przylgnąłem, a że "chłopak" jest uczciwy i nie uczy się na moim pitku tylko zna na temacie to stał sie moim rodzinnym mechanikiem. Polecam szczerze bo nie jest cwaniakiem.
jutro tam dzwonię dzięki raz jeszcze
Napisano 07 grudnia 2016 - 09:13
Napisano 07 grudnia 2016 - 10:03
Odnośnie wieży ratuszowej.Jest zonk.Zmiana wystroju/wystawy/remont wnętrza i wieża nie czynna
Napisano 07 grudnia 2016 - 10:05
Za to pogoda ma być ładnaNo ładnie. Ale nas Głogów wita. 😢
Użytkownik kade edytował ten post 07 grudnia 2016 - 11:19
Napisano 09 grudnia 2016 - 13:52
Melduję,że 17-stego w Głogowie ma być na 4 stopnie na plusie,bez opadów,pochmurnie ale słońce będzie wyglądać za chmurek.
Jeżeli macie jakieś życzenia,względem spotkania to śmiało,proszę się nie wstydzić i pisać.Tu lub na priv.
Napisano 11 grudnia 2016 - 22:10
Kade,
A gdzie jest ten Głogów? Czy to jeszcze Polska czy Niemcy? Pytam bo z tym lubuskim to nigdy nic nie wiadomo.
Gdzie jest spotkanie? Na placu Bismarcka czy przy Alejach Barona Richthofena ?
P.S. Czy można ominąć Most Tolerancji? Kiedy zawsze nim przejeżdżam w drodze w Karkonosze, czuję się prawie molestowany.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 11 grudnia 2016 - 22:17
Napisano 11 grudnia 2016 - 22:17
Pytam bo z tym lubuskim to nigdy nic nie wiadomo.
Z tego co mi wiadomo, to Głogów nie znajduje się w województwie Lubuskim
Napisano 11 grudnia 2016 - 22:18
Z tego co mi wiadomo, to Głogów nie znajduje się w województwie Lubuskim
Czyli jednak Niemcy. Ech....
Napisano 12 grudnia 2016 - 05:21
1 Al.Głogów leży w Unii Europejskiej.Kade,
A gdzie jest ten Głogów? Czy to jeszcze Polska czy Niemcy? Pytam bo z tym lubuskim to nigdy nic nie wiadomo.
Gdzie jest spotkanie? Na placu Bismarcka czy przy Alejach Barona Richthofena ?
P.S. Czy można ominąć Most Tolerancji? Kiedy zawsze nim przejeżdżam w drodze w Karkonosze, czuję się prawie molestowany.
Napisano 12 grudnia 2016 - 09:10
Proszę się mobilizować
Użytkownik skarbek75 edytował ten post 12 grudnia 2016 - 09:24
Napisano 12 grudnia 2016 - 09:36
No właśnie. Podsumujmy temat bo czas spotkania tuż tuż, a jest to ostatni weekend przed świętami.
Jeśli miałoby się nie udać to w tym czasie wybiorę się na łowy na karpia.
Napisano 12 grudnia 2016 - 09:57
Jest szansa że będziesz?Cieszyłbym się ogromnie.
Szansa jest ale PT w czwartek trafia do mechanika na kilka dupereli (wyszło kilka rzeczy po przeglądzie) i dlatego nie chcę na 100% potwierdzać. Tak czy inaczej różowe skarpetki już sobie kupiłem i nową torebkę od Gucciego też. Zastanawiam się jeszcze nad kolorem pończoch i kolorem szminki. Doszły mnie słuchy, że na moście w Głogowie będzie pierwsza w Polsce pitkowa parada drag queen i stąd te zabiegi.
Napisano 12 grudnia 2016 - 10:40
Doszły mnie słuchy, że na moście w Głogowie będzie pierwsza w Polsce pitkowa parada drag queen i stąd te zabiegi.
ale nie 17ego?
Napisano 12 grudnia 2016 - 12:05
ale nie 17ego?
Bez obaw. To tylko żarty
Administracja i Społeczność →
Nasze Spoty →
WLKPNapisany przez Bezimienny Gość.ketrab_* , 03 lip 2015 Spotkanie |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych