Nigdy nie przypuszczaliśmy, że Głogów jest tak miłym i ładnym miastem
No i ma całkiem niezłe knajpki
Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzooooooooooooo za przemiłe spotkanie ze starymi i nowymi pozytywnie zapitkowanymi
Napisano 17 grudnia 2016 - 20:10
Nigdy nie przypuszczaliśmy, że Głogów jest tak miłym i ładnym miastem
No i ma całkiem niezłe knajpki
Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzooooooooooooo za przemiłe spotkanie ze starymi i nowymi pozytywnie zapitkowanymi
Napisano 17 grudnia 2016 - 20:43
Napisano 17 grudnia 2016 - 21:32
Niestety kilka godzin zabrakło abym pojechał. Nie chcę robić off-topa ale załączam zdjęcie co mnie dzisiaj zatrzymało.
Al, mam nadzieję, że do najszybszego następnego razu ;P
Napisano 17 grudnia 2016 - 22:22
Też masz :-PKade, dawaj dalsze foty.
Napisano 17 grudnia 2016 - 23:45
Na marginesie pragnę przeprosić ,że na dzisiejszym spotkaniu nazwałam swojego męża ,kolegą, co nie jest prawdą i sie kajam. Sie poprawię żebym zasłużyła na jeżdżenie pitkiem 😉😘To MY juz meldujemy sie z domku i dziekujemy za fantastyczny przeglad po glogowskich baro-kawiarnio-restauracjach w swietnym towarzystwie.
Bardzo Was wszystkich pozdrawiamy, a tym co nie dojechali mowimy glośne "żałujcie".😉
Napisano 18 grudnia 2016 - 06:38
Twój mąż ma dobre serce i jestem pewien,że za rok lub dwa pozwoli Ci wsiąść do pitkaNa marginesie pragnę przeprosić ,że na dzisiejszym spotkaniu nazwałam swojego męża ,kolegą, co nie jest prawdą i sie kajam. Sie poprawię żebym zasłużyła na jeżdżenie pitkiem
Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka
Napisano 18 grudnia 2016 - 11:01
Napisano 18 grudnia 2016 - 13:16
Niestety kilka godzin zabrakło abym pojechał. Nie chcę robić off-topa ale załączam zdjęcie co mnie dzisiaj zatrzymało.
Pozdrowionka dla wszystkich w Głogowie.
Al.Jestem pewien że F-16 spokojne dałby radę dojechać bez tych klamotów
Napisano 18 grudnia 2016 - 13:33
Al.Jestem pewien że F-16 spokojne dałby radę dojechać bez tych klamotów
Oczywiście, że dałby dojechać. Normalnie nim jeżdzę. Byłem jednak dużo wcześniej umówiony z mechanikiem i sądziłem, że zdąży. Myślałem, że będą to tylko drobiazgi a skończyło się wklejonym kartonem i wymianą linek od ręcznego. Uwaga. Do 1.6 nie pasują te od CRD). Tylna zawiecha nigdy nie była robiona a na tarczach jest jeszcze "Made in USA". Teraz mam Textary.
Mam nadzieję, że byliście na moście tolerancji. Wisi tam moja kłódeczka, którą zawiesiłem z Jacykowem
Użytkownik Al Capone edytował ten post 18 grudnia 2016 - 13:40
Napisano 18 grudnia 2016 - 13:57
Teraz mam Textary.
Też mam textary.Bardzo dobre tarcze.
Napisano 18 grudnia 2016 - 14:29
Napisano 18 grudnia 2016 - 15:29
Jechaliśmy dwa razy przez ten most
Kolorek dosyć ...ekhmm... ekhmmm.. specyficzny, prawda?
Z resztą te głogowskie PT też mają dziwne kolory, jak n.p. czerwony
Użytkownik Al Capone edytował ten post 18 grudnia 2016 - 15:31
Napisano 18 grudnia 2016 - 20:51
przywitanie
Napisano 18 grudnia 2016 - 21:28
Ukryta kamera?przywitanie
Napisano 18 grudnia 2016 - 22:06
Napisano 19 grudnia 2016 - 10:04
Z resztą te głogowskie PT też mają dziwne kolory, jak n.p. czerwony
Organizator nie dostosował się do gości i wyszło, jak wyszło Nam proponował mycie "kretem", ale podziękowaliśmy
Napisano 24 grudnia 2016 - 22:39
Napisano 01 marca 2017 - 00:09
Odnośnie wieży ratuszowej.Jest zonk.Zmiana wystroju/wystawy/remont wnętrza i wieża nie czynna
Z wieży widoki całkiem, całkiem, tylko ostro "dmucha". Wymroziłoby Was nieźle w tym grudniu . Często organizujecie spotkania w tym mieście? O ile pitol nie odmawia posłuszeństwa, to wiosną jeździmy z żoną po tych okolicach. Muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać. Pozdrawiam
Napisano 01 marca 2017 - 01:16
Dwa pitki z 2.0 były.Miałbyś materiał do porównania.Z wieży widoki całkiem, całkiem, tylko ostro "dmucha". Wymroziłoby Was nieźle w tym grudniu . Często organizujecie spotkania w tym mieście? O ile pitol nie odmawia posłuszeństwa, to wiosną jeździmy z żoną po tych okolicach. Muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać. Pozdrawiam
Napisano 02 marca 2017 - 23:04
Widziałem gdzieś tu na forum użytkownika z Głogowa. Tylko już nie pamiętam, w którym temacie. Sympatyczne miasto i chętnie jeszcze bym się tam pokręcił. Ale to dopiero jak się zrobi ciepło. Mój PT nie lubi, jak jest zimno i wtedy głośno klekocze W połowie marca wymienię mu olej na rzadszy, może będzie lepiej...albo gorzej i już nie pojedzie
Administracja i Społeczność →
Nasze Spoty →
WLKPNapisany przez Bezimienny Gość.ketrab_* , 03 lip 2015 Spotkanie |
|
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych