A szkoda.
.
Napisano 03 czerwca 2017 - 00:27
Napisano 03 czerwca 2017 - 02:03
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 03 czerwca 2017 - 10:41
Napisano 03 czerwca 2017 - 14:37
zastanawiająca fotka Marcina
Napisano 03 czerwca 2017 - 15:07
Coś skąpicie tych fotek... czekam na jakaś obszerniejsza fotorelacje a tu nic... no ale chyba spot się jeszcze nie skończył więc chwilę wam daje
Napisano 03 czerwca 2017 - 19:59
Napisano 04 czerwca 2017 - 07:13
Napisano 04 czerwca 2017 - 12:29
Napisano 04 czerwca 2017 - 12:54
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 04 czerwca 2017 - 12:55
Napisano 04 czerwca 2017 - 15:50
Dzieki wszystkim za wspaniałe spotkanie. Musiałem sie w sobotę ewakuować. Przed elektrownia zacząłem sie jakos dziwnie czuć. Zawroty głowy, podwójne widzenie ale potem prze szło, bo juz zacząłem sie poważnie martwić.
Parę moich fotek:
Napisano 04 czerwca 2017 - 15:51
My już w domciu. Dzięki serdeczne za miłe spotkanie i przyjemność przebywania z Wami. Foty jakieś zapodam później. Pozdrawiam
Napisano 04 czerwca 2017 - 15:54
kolejne
kolejne
Napisano 04 czerwca 2017 - 16:16
Dzięki za przemiłe spotkanko. NA zakończenie były pyszne lody nad jeziorem. Też dotarlismy pomalutku na miejsce codzienengo zakwaterowania . Trzeba teraz odespać . Dorka, daj znać co z wami i autem .
Napisano 04 czerwca 2017 - 16:50
aaa dziekujemy bartek,...
jadac do krk nie przekroczylem 85/h
nie dokonczylem konwersacji juz w sobote na grilu z 3 "osobami",...
od kurew nikogo z obslugi nie zwyzywalem, alee prawie jak zwykle gasilem swiatlo,...
aksia ma zarcia na 3-4 dni /pozostalosci po grilu,...
zdupcylem slownie pewnego pana z obslugi bo kazal wydupcac bo koniec impezy i zabral kabelek od "muzyczki",.. ale przeprosiny przyjalem tym razem od zszokowanego pana z recepji,...
aksia uzarla marka,.. a mowilem nie zygac do psa po pijoku,.. darek sie posluchal marek nie,.. i ma slad na dloni,...
EC1 polecam,.,.industialne klimaty kto nie byl niech zaluje,...
polecamy z colrana/basia muzeum sztuki ms2,... 2 godziny minimum 3 pietra ale jest winda
mialem gest i "obzalowalem" kila osob naklejkami,...
specjalnie dareckiemu jeszcze tu podziekuje za: ..ale to tajemnica wojskowa,..., on wie i ja wiem
a na koniec to wuyjechalismy o czasie i przybylismy na czs,.. auto wyp[akowane ,.. a tu zaczal deszcz dodupcac ze wow, /w krk bynajmniej
dziekuje WAM ,.. pa a czy ktos ma moja facjate z atrybutem tym co na emotikonce a realu?? jak tak to ja poprosze
no to moze tyle,... zalegam w pozycji lorda i odrabiam zaleglosci informacyjne co w wielkim swiecie sie dzieje
aaa no maro masz,.. wiesz co,... roslinki sa wazne ale nie najwazniejsze,...
dorotka no ,..powodzenia zycze
Użytkownik miecio edytował ten post 04 czerwca 2017 - 17:05
Napisano 04 czerwca 2017 - 16:59
no to zachowałeś się mało odpowiedzialnie; następnym razem ( oby go nie było) proszę o mądrzejszą postawęDzieki wszystkim za wspaniałe spotkanie. Musiałem sie w sobotę ewakuować. Przed elektrownia zacząłem sie jakos dziwnie czuć. Zawroty głowy, podwójne widzenie ale potem prze szło, bo juz zacząłem sie poważnie martwić.
Parę moich fotek:
Napisano 04 czerwca 2017 - 17:09
"mialem gest i "obzalowalem" kila osob naklejkami" .... jam ci jest ten z kilku "obzalowanych" osób za co bardzo bardzo dziękuję , a jeśli tylko będzie sposobność Mieciu, czymś się Ci zrewanżuję
Napisano 04 czerwca 2017 - 17:25
krzysio ciezko ogarnac twoj nick,..duze litery/male litery/symbole matematyczne,...uff dobrze ze numerologi zabraklo,...
Napisano 04 czerwca 2017 - 17:32
krzysio ciezko ogarnac twoj nick,..duze litery/male litery/symbole matematyczne,...uff dobrze ze numerologi zabraklo,...
przebieg swój już mam, a z jego przyrostem pamięć zawodzi, więc numerologi staram się unikać
Napisano 04 czerwca 2017 - 17:54
zobacze co tam matryca zarejestrowala,....
przebieg swój już mam, a z jego przyrostem pamięć zawodzi, więc numerologi staram się unikać
masz ze tak powiem "na pienku" nie pilismy razem wodki,...
Napisano 04 czerwca 2017 - 18:00
razem przy się nie, ale kilka toastów przez blat udało się wznieść, a gardłu wilgotność podnieść, mniemam, że co się odwlekło to nie uciekło i następnym razem wodki skosztujem zacnie
Napisano 04 czerwca 2017 - 18:33
Jesteśmy w domu Dziękujemy wszystkim za spotkanie, a Marcinowi za organizacje
Piotrusiowi za towarzystwo na zawodach Pucharu Polski Strongmenów
Do następnego....
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Mini spocik PT |
Nasze Spoty | pitkowechucherko |
|
![]()
|
|