1.Resiurc-Aga i Tomek-piątek 16 sta
2. Patii (kobiety się o wiek nie pyta)+ Krzyś (odpowiedni) + Victoria (4) + Saymon (11)...ja mogę jechać dzisiaj... ale będziemy w piątek o 16:00
3.barooop - Kinga + Bartek - piątek godzina 16:00
4.newyork1- MARTA + KUBA - piatek godzina 16:00 ( moze pitkiem moze na sankach ale bede !! )

5. rafe1 - Rafał + Agnieszka + Bąbel (4,5 wiosenki na wspólnym łóżku) - raczej sobota około 12:00 ale może jeszcze piątek - zobaczymy
6. aga - Aga + Paolo - piątek 16 najpóźniej
7.miecio - basia+miecio- piątek godzina 16:00
8.Nazwa - Przemek & Magda - sobota godz 11:00
9.Bell + osoba towarzysząca - bynajmniej dorosła (okaże się na kogo trafi ) skoro większość na 16.00 to my też
10. ptwaw i Ala - obowiązkowo - nie może nas zabraknąć na takiej imprezie (oczywiście piątek z godziną 16 może być problem ale postaramy się być jak najwcześniej)
11. vojpiotr - Piotr + Aga (PT, moze nie 16.00 ale będziemy)
12.leopaw-Lech + Basia / w sobotę nawet rano jak wstaniecie i żebyśmy razem uczestniczyli w spotkaniu/
13. Kajka (tak sobie zaklepię to cenne miejsce ), czas przyjazdu,ilość itp. bliżej grudniowej daty (żeby później Tomek nie wypominał... )
pominięto nas? No to jeszcze raz
14. jasmina W piątek na kolacyjkę żeby się waliło, paliło....my dotrzemy
15. kurteczka_on - Marek&Basia - piątek 16:00:17
16. Ania Edek Zuzia - najprawdopodobniej piątek po południu
17. Paradyż z Gosią - najprawd. piatek wieczór.
18. krakus101 + Ewa - postaramy się być w piątek popołudniu
19. "pm100" Piotr + Ewa, planujemy zawitać 16-17:00 w piątek
20. MayheM = Kasia&Marcin, Piatek 16:00
21. medyk01 Łukasz + Paulina pewnie w sobote lub piątek w nocy, tak jak ostatnio
22. vette78+ Dominika- powinniśmy dotrzeć w piątek

23. renia35 --- Renia + Tomek
24. smietan77 - Ania i piotrek
25. ....................
26. yacho - Yacho, Anja, Wojtas,myślimy że piątek około 19-tej (oczywiście 25 zostawiamy wolny

27.Małgorzata i Piotr-sobota
[ Dodano: 2009-09-29, 19:56 ]Małe info dotyczące Spotu Zimowego.
Rozmawiałem dziś z właścicielem Bacówki
http://www.rudzka-gora.pl/ gdzie odbyło się pierwsze nasze
,
,Dzień Dobry mam na imię Tomek,jeżdżę Pt Cruiserem 2002,od 4 lat jestem alkoholikiem

'' - czytajcie ,,Nasze 1-sze Spotkanie''
Właściciel w/w knajpki jest zainteresowany aby gościć nas po raz II w ich progach.
Jednakże tym razem będziemy mieli zarezerwowany lokal na obiadek.
Planowana godzina dotarcia naszego peletonu w sobotę do Bacówki -- godz.14 sta.
Uzgodniłem z właścicielem iż dla naszego dobra a także jego -- wstępnie określimy co chcielibyśmy sobie zjeść.Oczywiście nie jest to przymus.Menu na stronie.
Za jakiś czas będę wysyłał na pw.infor dotyczące noclegów a także zapytanie o sobotni obiadek.
Po 1 sze może uda mi się coś urwać / choć upust np.10% w skali 2 obiadów nie będzie aż tak bardzo odczuwalny ale zawsze coś / a po 2 gie jeśli będzie nas około 60 osób -sprawniej będzie nas obsłużyć .
F-my Gatta jednak nie zwiedzimy gdyż - cytuję : to fajny pomysł na małą promocję jednakże nie ma kto się tym zająć.
U mnie nic na siłę, wiec znajomej którą prosiłem o pomoc podziękowałem za jej włożone starania.
Dokładne menu - jeśli będziecie chcieli sobie coś domówić w piątkowy wieczór ,zamieszczę w weekend.