[ Kupię ] Pt cruiser
Bezimienny Gość.Cruiser_*
Napisano 24 lutego 2017 - 07:45
Kupię Pt cruiserka ( będzie to moja 4 sztuka.)
Warunki
- 2.0 ( może być LPG)
- Tempomat
- Sprawny
- rocznik przed przedliftowy !
Bezimienny Gość.robimax_*
Napisano 25 lutego 2017 - 18:11
Witam.
Posiadam PT Cruisera 2.0 benzyna z 2002r z przebiegiem 157.000km i jest na sprzedaż.
Wersja Limited czyli max. wyposażenie .
Napisano 06 marca 2017 - 22:56
Napisano 07 marca 2017 - 08:04

Załączone pliki
Napisano 07 marca 2017 - 08:55
Albo to.Chciałem mu zedrzeć koło z klapy ale gośc nie chce sprzedać.ma jeszcze jednego w domu 2.0.https://www.olx.pl/o...html#b214dcb562
Napisano 07 marca 2017 - 10:21
A weź Ty idź,wiesz gdzie.
Napisano 07 marca 2017 - 10:55
Następny.
Napisano 07 marca 2017 - 11:51
Dzięki Pawełku ale dzisiaj mam dobry humor,a te kółka to jest cos czego szukam na dzałkę.
Napisano 08 marca 2017 - 22:24
Napisano 08 marca 2017 - 22:43
To jest bardzo ładny, choć leciwy pitek. Same koła są warte furę kasy. Przebieg jest faktycznie lekko mówiąc mało wiarygodny i pewnie kiedyś wywalili jedynkę z przodu.
Napisano 08 marca 2017 - 22:57
To jest bardzo ładny, choć leciwy pitek. Same koła są warte furę kasy. Przebieg jest faktycznie lekko mówiąc mało wiarygodny i pewnie kiedyś wywalili jedynkę z przodu.
Co do kółek - patrz to http://allegro.pl/la...6734366476.html
Wyglada po mojemu ! Wisi już na allegro z miesiąc , gadalem z gostkiem ( sprawdź co jeszcze sprzedaje ) i po mojemu - dobre foto+ fajne koła , a wewnątrz ( pt - solidność bezawaryjność itd) gość do każdego sprzedawanego przez siebie daje ładna felgę. Ściąga ludzi . W piątek go obadam.
Latem pod Walczem stała sztuka ( pełny custom, powaznie- zrywalem z zachwytu , same dodatki jakieś 2euro ), spakowalem się dwa dni później po niego ( z telefonu wynikało że brak kompresji- facet chciał 11 , byłem w stanie wywalić ) remont to jakieś 3k. Był kosmos amieeryka

Ale w drodze dostałem tel ze poszedł

Napisano 08 marca 2017 - 23:02
Co do kółek - patrz to http://allegro.pl/la...6734366476.html
Widzę i na tamte bym nie zamienił, ale to rzecz gustu. Sprzedawca daje tak od siebie każdemu piękne obręcze gratis.. - nic na tym świcie nie ma za darmo, ale może się mylę i wszystko gra. Sesja zdjęciowa baaardzo profesjonalna, samochód tak wylizany, że szok. Uważaj, bo to handlarz, ma w ofercie kilkanaście aut. Oczywiście to, że handlarz nie musi z automatu oznaczać kanciarza, ale wzmożona uwaga i czujność nie zaszkodzą.
Napisano 08 marca 2017 - 23:08
Co do odpicowanego - wiem , ściąga oczami, spójrz na wydech ( oczywiście niekoniecznie cała podłoga , ale...)
Napisano 08 marca 2017 - 23:16
spójrz na wydech ( oczywiście niekoniecznie cała podłoga , ale...)
Widziałem, ale może ruda się pasie powierzchniowo i blacha układu jest zdrowa? Wszystko to jednak tylko dywagacje na podstawie zdjęć. Jeśli pojedziesz, to poświęć czas, być może jakieś drobne i obwąchaj dokładnie to auto z kanałem włącznie. Być może jest ok i jak kupisz będziesz miał radochę z bezawaryjnej jazdy, czego oczywiście życzę.
Napisano 09 marca 2017 - 06:27
Hencio , ty też z lubuskiego ?Tak.13km od krosna odrz.Temu z Kostrzyna warto się przyjrzeć zaczynając od tyłu.Klapa goła,gośc pisze że ściągnięty z USA a zderzak europejski.I to spalanie to raczej od 12l a nie od 8 jak pisze.Ale dobra cena i warto sprawdzić.Po jego ofercie widać że to handlarz albo ubogi kolekcjoner któremu brakuje na paliwo.
Napisano 09 marca 2017 - 07:08

P.S.
Lubuskie rośnie w siłę

- hirekpl97 lubi to
Napisano 09 marca 2017 - 07:40
.Kupując od Kowalskiego trzeba mieć świadomość,że tenże Kowalski najprawdopodobniej u handlarza kupił.
Tak, ale duża cześć z tych Kowalskich zaopatrujących się u handlarzy wkłada przez okres swojej eksploatacji niemałe pieniądze w ten sam samochód, a to już nie jest taki pikuś i zasadnicza różnica. Handlarz inwestuje w Plaka i absolutne minimum pozwalające na sprzedaż, a posiadacz w dobry stan techniczny.
Jak jednak zdarzy się, że Kowalski jest gorszy od handlarza, to od razu to poznasz i po prostu samochodu nie kupisz. U handlarzy każda "igła" co w niej nic nie stuka i nie puka świeci się jak psu ... nawet w komorze silnika i to niestety jest powodem wielu wpadek kupujących.
Napisano 09 marca 2017 - 11:35
Hencio , ty też z lubuskiego ? Nawet nie podchodze do tej sztuki - 97 tys km/17 lat - 5700 rocznie , 15 km dziennie. W przebiegu nie wierzę , ostatnio oddalem Octavię z 15 r z 320 t km. ( Miałem ją od nowości) Fakt faktem bardzo dużo latam ale wolę jak na szafie jest 500k jak ktoś modzil sciemnial , wymyśla i wystawia za 200℅ wartości. Widziałeś sztukę z Kostrzyna ?
he he
2 latat temu mój teść sprzedawał 18 letniego Nissana Almerę, z przebiegiem 119000 - jeździł tylko tu na miejscu, sporadycznie dłuzsza trasa- czyli jakieś 100km.
Mój pitek przez dwa lata przejechał 11 000 , jako drugie auto w domu.
Więc wszystko jest mozliwe
Napisano 09 marca 2017 - 11:51
Mój ma prawie 11 lat i na liczniku 80 000.