W związku z faktem, w związku ze związkiem, itp., itd wrzucam info o zlocie aut, które nie są nam przecież obojętne. Proszę z góry o przemyślane opinie. Uprzedzam, że mam mnóstwo krulikuf na spszedasz...
http://www.pomorska....30844,24511458/
Napisano 02 lipca 2017 - 11:29
W związku z faktem, w związku ze związkiem, itp., itd wrzucam info o zlocie aut, które nie są nam przecież obojętne. Proszę z góry o przemyślane opinie. Uprzedzam, że mam mnóstwo krulikuf na spszedasz...
http://www.pomorska....30844,24511458/
Napisano 02 lipca 2017 - 12:18
Napisano 02 lipca 2017 - 12:31
Napisano 02 lipca 2017 - 13:28
Czołem Wszystkim pasjonatom!!!
Napisano 02 lipca 2017 - 14:37
Gratuluję imprezy, a po cichu mam nadzieję że kolejne spoty, o ile organizator będzie chciał, będą się odbywały również pod szyldem PTClubu.
Najważniejsze że wszyscy się dobrze bawili , przynajmniej tak wynika ze zdjęć zamieszczonych na forum, i to chyba jest w to, na co każdy jadący na to spotkanie liczył.
Napisano 02 lipca 2017 - 15:32
Wraca ktoś przez miejscowość sompolno ?
Napisano 02 lipca 2017 - 16:47
fajna imprezka, trzydzieści parę autek to jak zlot "ogólnopolski" Wszyscy widać zadowoleni.Szkoda że forum tak sie podzieliło
Ale pewnie nie bez przyczyny. Pozdrawiam uczestników "Włocławka" i życzę nam wszystkim : spotkajmy się pod jednym szyldem
A prywatnie? wykorzystano nasze niesnaski i ktoś pokazał jak można załatwić sprawę i nas "wydupcył"
To jak starcie PIS i PO (nie mówię o polityce)
Napisano 02 lipca 2017 - 17:05
Napisano 02 lipca 2017 - 17:33
Gratuluję imprezy, a po cichu mam nadzieję że kolejne spoty, o ile organizator będzie chciał, będą się odbywały również pod szyldem PTClubu.
Najważniejsze że wszyscy się dobrze bawili , przynajmniej tak wynika ze zdjęć zamieszczonych na forum, i to chyba jest w to, na co każdy jadący na to spotkanie liczył.
Szyld PT Clubu był widoczny na wielu chorągiewkach, koszulkach i naklejkach na samochodach. Użytkownicy Zlotu to przede wszystkim członkowie tego forum więc to był zlot PT Clubu. Impreza stale się rozrasta i z tego co wiem było ok 25 samochodów.
Byłem we Włocławku po rocznej przerwie, na jeden dzień. Świetna organizacja i świetna atmosfera. Jedno wiem. Nie ma żadnego podziału pomiędzy zwykłymi użytkownikami tego forum. Żadnego. Dlatego na przyszłość proponuję wielu stronom schowanie do kieszeni swoich prywatnych uprzedzeń i ambicji i wzięcie pod uwagę dobra forum oraz jego użytkowników. Nie adresuję tego wpisu personalnie i nie ma on charakteru ofensywnego lecz koncyliacyjny i dlatego proszę o przemyślenie tego co napisałem wyciągnięcie wniosków na przyszłość.
Jak widać, żadne forum do zorganizowania dużego Zlotu nie jest nikomu potrzebne. To nie te czasy. "Włocławek" doskonale poradzi sobie bez szyldów i banerów tego forum. Forum i jego "uszyldowione" zloty poradzą sobie też bez "Włocławka".
Jestem zwykłym userem forum aczkolwiek w "drugim życiu forumowym". Ja na serio nie chcę znać powodów Waszych urażonych ambicji. Również tych historycznych. Chciałbym tylko dobrze i miło spędzić wolny czas, którego mam bardzo mało. Chciałbym go spędzić zarówno tutaj, na forum, jak i na zlotach.
Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno a ten wpis będzie może jakąś pozytywną inspiracją.
Chciałbym jeszcze raz podziękować Renacie i Dorocie za organizację zlotu we Włocławku. Wszystkim użytkownikom Zlotu bardzo dziękuję za fajną atmosferę.
Mam nadzieję, że kolejny zlot będzie bardziej wspólnym zlotem, na którym będę mógł spotkać się i z Renatą i Dorotą ale też z Adamesem, Nazwą, Andreasem i wieloma innymi. Wiem również, że nie jestem w swoich przemyśleniach odosobniony.
Pozdrawiam
Użytkownik Al Capone edytował ten post 02 lipca 2017 - 17:49
Napisano 02 lipca 2017 - 18:35
my już w domciu Renia :Aischa4 :tak dziękujemy za wszystko
Napisano 02 lipca 2017 - 18:40
Dominik
Napisano 02 lipca 2017 - 18:41
Napisano 02 lipca 2017 - 20:02
Jestem zwykłym userem forum aczkolwiek w "drugim życiu forumowym".
Ach to ja już wiem skąd taka powaga na każdym ze zdjęć!
Super zdjęcia! Ledwo się na grupowym zmieściliście. W przyszłym roku jakieś stołki będą chyba potrzebne, żeby podzielić "wysokościami" uczestników
Ps. Chromek co rok to lepszy strój!
Napisano 02 lipca 2017 - 20:40
Napisano 02 lipca 2017 - 21:36
Napisano 02 lipca 2017 - 21:47
Al.W Ciechocinku było 27 pitków plus ekipa z PT GolFa
27 to "około 25" czyli wcale się nie pomyliłem
Napisano 02 lipca 2017 - 22:14
Jak zwykle było SUPER, czego przykładem są uśmiechnięte twarze uczestników na większości zdjęć. Renia, jako organizator po raz TRZECI stanęła na wysokości zadania za co jej BARDZO GORĄCO D Z I Ę K U J E M Y. Myślę, że czas najwyższy schować animozje głęboko w ,,kieszeń" i jeszcze w większym gronie bawić się na kolejnych spotach PT CRUISER. Dowodem , że było SUPER jest moja skromna fotorelacja...
cd fotorelacji...
cdn
Napisano 02 lipca 2017 - 22:50
Napisano 03 lipca 2017 - 05:27
Jaruś, Dorotko SZAZO ty moja i cała trójco kochanych dzieciaczków
JESTEŚCIE KOCHANI, myślę że na kolejnym spociku poznamy nowego członka rodziny, jest słodziuchny
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ogólnopolski zlot Chrysler PT CRUISER PAŁUKI 2025 |
Nasze Spoty | MichałŁ |
|
![]()
|
|
OGÓLNOPOLSKI ZLOT CHRYSLER PT CRUISER NAREWKA 2024 - „W KRAINIE ŻUBRA" |
Nasze Spoty | dominik |
|
![]()