Zapewne macie racje, ja niestety nie znam się aż tak na silnikach. Po prostu profilaktycznie wymienię uszczelkę tylko boję się kolejnych objawów
Bulgotanie na postoju
Started By
Bezimienny Gość.Szarek_*
, 31 sty 2018 21:44
22 odpowiedzi w tym temacie
#21 Bezimienny Gość.Szarek_*
Napisano 02 lutego 2018 - 14:26
Napisano 02 lutego 2018 - 14:39
Witaj podjedź do mechanika takiego co ci to zdiagnozuje,ale niemów mu że podejżewasz uszczelkę podaj mu objawy i jak jego diagnoza będzie uszczelka to jemu poleć wymianę bo ten poprzedni mechanik albo niechce mu się za to zabrać albo twierdzi że jak dłużej pojeździsz to więcej będzie do naprawy i większa kasa do zabrania.Daj znać co dalej pozdrawiam.
Napisano 02 lutego 2018 - 14:41
Witam
Jakich objawów zmień mechanika
Jedź do mechanika powiedz mu z marszu jakie masz przypuszczenia i niech dobrze sprawdzi. Jeżeli mechanik wyklucza uszczelkę to niech powie co jest jego zdaniem przyczyną twoich objawów Pt. Coś co ma sens. Teoria z klimą rozwaliła mi nadgarstki. Wrzuć teorię na forum i zobaczymy czy będziesz pan zadowolony.
Jakich objawów zmień mechanika
Jedź do mechanika powiedz mu z marszu jakie masz przypuszczenia i niech dobrze sprawdzi. Jeżeli mechanik wyklucza uszczelkę to niech powie co jest jego zdaniem przyczyną twoich objawów Pt. Coś co ma sens. Teoria z klimą rozwaliła mi nadgarstki. Wrzuć teorię na forum i zobaczymy czy będziesz pan zadowolony.
Użytkownik bigmeen edytował ten post 02 lutego 2018 - 14:48