Ale laski
![]()
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
Napisano 05 kwietnia 2019 - 11:35
Ale laski
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano 06 kwietnia 2019 - 16:00
a nietypowe pytanie mam
Ktoś mi robił fotę jak w sobotę strzelałem z Mieczysława pizoletów ??? byłbym wdzięczny za podesłanie
na pewno robił, ale kto ?
Napisano 06 kwietnia 2019 - 18:33
Napisano 06 kwietnia 2019 - 20:43
Napisano 07 kwietnia 2019 - 09:45
Dzięki Andrzej
Napisano 07 kwietnia 2019 - 11:06
Trochę wazelinki jeszcze nikomu nie zaszkodziło , więc przedstawiam wam:
Jaśnie panującą nam w klubie, Dorothy Pierwsza,
P3300456.JPG 34,05 KB
7 Ilość pobrań
Napisano 07 kwietnia 2019 - 13:12
Napisano 07 kwietnia 2019 - 16:14
Andrzej
W fotelu był ukryty mikrofon! Trzeba było zaśpiewać: "łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje pre... .....!"
Napisano 08 kwietnia 2019 - 13:36
To mamy TAKIE kierownictwo ? Super.
Napisano 08 kwietnia 2019 - 15:18
osobiscie nie mam a moze nie chce miec niczego sobie do zarzucenia w sprawie odganizacji, jesli sniadanie bylo nie o 8:30 ale od 9 to panie w kuchni zrobily to z tzw przyzwyczajenia, to ze bylo zbyt zimno na grila to bylo nie do przewidzenia, byl wczesniej goracy zurek a potem przenieslisione zostalo wszystko z calym inwentarzem do budynku, ale tego nie zdzierze bo jak organizator za sugestia jednej z uczestniczek zarzadzil ze na trojstyk jedziemy o godzinie 11 to tego powinniscie sie trzymac bo planowane i ogloszone bylo ze tam robimy wspolne zdjecie tylko 1 ekipa uprzedzila ze jedzie wczessniej bo sa traperami chodzacymi z kijkami ale beda na miejscu czekac ,... kolega z infinity wyjechal z osrodka piec minut przed czasem nie wiem czy chcac czy nie chcac widziec mojego auta bo wracalem w pewnej sprawie, trzeba /wypada sie pozegnac z gospodarzem co nas goscil/obsluga itd/itp,... ja calowanie mojej dupa mam w dupie ale mozna zachowac pryncypia
reasumujac jest mi bardzo przykro ze wyszlo jak wyszlo i brak wspolnego zdjecia i kilka osob wydupcylo "po angielsku"
jestem tego swiadomy ze spot mogl sie spodobac ale kwas pozostal i pozostanie, juz zadnego spotkania organizowac nie bede bo nie chce wychodzic na debila i swiecic oczami chociaz byc moze przemawie teraz jakas forma zalu, nie chodzi tutaj o jakies rozliczenia w formie finansow bo wszystko sie zapielo aczkolwiek wiele osob zaplacilo za to z czego nie korzystali, i wiele produktow poszlo w smietnik ale to juz moga miec pretensje do siebie
z mojej strony mimo wszystko chce podziekowac uczestnikom za udzial, dziekuje za prezenta, dziekuj eze doszlo to do szczesliwego konca ze nikt nikomu nie przydupcyl i takie tam,...
dopisze tylko ze nie jest moja rola /nie bylo przymuszanie kogokolwiek do czegos ale wystarczylo powiedziec: ja /my wydupcam/my calujcie sie w dupe,...
Napisano 08 kwietnia 2019 - 15:24
Tak na marginesie Mieciu, zszedłem na "podwórko" było kilkanaście osób, z każdym się pożegnaliśmy. Miałem np. chodzić po pokojach w połowie juz pustych?? Zawsze tak wygląda niedziela na spocie
Napisano 08 kwietnia 2019 - 15:36
HHAHAHAH Zajebiste zdjęcia z chmurkami
Napisano 08 kwietnia 2019 - 15:47
Napisano 11 kwietnia 2019 - 15:47
raczej wesoly romek ale to juz bylo ale jak sie baic to sie bawic,...kapela grac!
Napisano 12 kwietnia 2019 - 07:59
Napisano 12 kwietnia 2019 - 08:06
dziekuje slicznie,... ciekawe czy kiedykolwiek "wyimaginowana" fanke poznam osobiscie?
Napisano 12 kwietnia 2019 - 08:25
Napisano 12 kwietnia 2019 - 08:57
Napisano 12 kwietnia 2019 - 12:50
wrocunia subiektywne wrazenie moje takie: avatarek z giwera badziej budzil respekt i bardziej bylo wiadomo who is who,... mona auzywaj zapozyczenie bynajmniej mojego do woli,... a tak mi sie przypomnialo ale nie moge tego znalesc bo sygnalizowalem kiedys ze wtopa, ze julio przed koncertami reklamuje firma a na sciezce dzwiekowej zaczyna spiewac willie nelson,.... no i widac ktos sie zreflektowal i juz ta sama reklamowka idzie bez glosu williego,....
Napisano 12 kwietnia 2019 - 14:13
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
istebna 4.0 sereio spot |
Nasze Spoty | miecio |
|
![]()
|
|
13-15.09.2024 Krotoszyn – "VII KROTO AMCAR SPOT", Gołuchów – ZAMEK, Kalisz |
Nasze Spoty | Voltek |
|