Dystanse.
Napisano 14 maja 2019 - 16:15
Nie chcę spawać i poszerzać felg. Chcę jeździć na normalnie wąskich oponach. 195, 65, 15. I dlatego dystanse.
Mam też na zimę , oryginały z et 36,5
Napisano 15 maja 2019 - 16:26
o ile chcesz poszerzyć na stronę ? ja u siebie mam poszerzone o 3 cm na stronę a 6cm oś. Po co Ci szpilki ? Dystanse od 20mm mają swoje szpilki. I najlepiej nie dziadować z dystansami tylko kupić h&r albo eibach. Taka mała rada
Napisano 15 maja 2019 - 17:10
o ile chcesz poszerzyć na stronę ? ja u siebie mam poszerzone o 3 cm na stronę a 6cm oś. Po co Ci szpilki ? Dystanse od 20mm mają swoje szpilki. I najlepiej nie dziadować z dystansami tylko kupić h&r albo eibach. Taka mała rada
Mati...mam nadzieję że pamiętasz o mnie ..
Napisano 16 maja 2019 - 15:08
długość szpilki była potrzebna bo takie szerokie dystanse miały być. Jednak poszło w opony i zostaje, bo efekt osiągnięty. Jest trochę hot rot, jak dla mnie. Jeszcze góra pójdzie w mat, albo cały i że srebrnego będzie w prawdziwym podkładzie 🤗o ile chcesz poszerzyć na stronę ? ja u siebie mam poszerzone o 3 cm na stronę a 6cm oś. Po co Ci szpilki ? Dystanse od 20mm mają swoje szpilki. I najlepiej nie dziadować z dystansami tylko kupić h&r albo eibach. Taka mała rada