jakie wersje wyposazenia pitka byly?
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:00
Czy wiecie jakie byly wersje wyposazenia pitka,chodzi mi o basic ,touring,limited itp ?
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:08
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:08
http://en.wikipedia....wiki/Pt_cruiser
jezeli chodzi o podstawowe wersje to byla Classic, Touring i Limited. Limited najlepiej wyposazona, a jeszcze zapewne w tych samych seriach wg nazwy bylo co innego w Europie i USA (moge sie mylic). a do tego kwestia jest jeszcze taka ze w kazdym roczniku to wyposazenie bylo inne. Limited mod.2001 mial w sobie sporo mniej niz ten sam Limited 2004 ... a co konkretnie odnosnie tych serii chcialbys wiedziec?
@rafe1
niekoniecznie bo przeciez byly jak chocby Street Cruisery ktore jednak byly osobnymi seriami i czyms sie od tych podstawowych trzech roznily
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:17
2,4T GT,a kolega ma pitka w dieslu 2006r ale jeszcze przed liftem i tez na klapie niema napisu ale wersja strasznie uboga ma tylko klime,nawet radia niebylo jak go kupowal,niebylo od poczatku tego radia bo kupowal od 1 wlasciciela w niemczech,no to chyba wersja classic?
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:17
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:42
w wikipedii wyglada jakby GT byl osobna wersja niekolidujaca z pozostalymi. a co do tej ubogiej... jezeli nie bylo radia to nie wyobrazam sobie zeby bylo to cos innego niz classic. jezeli chodzi o rozpoznawanie wersji to jezeli sa przyciemnione szyby to w 3/4 jest to limited..
@nomos
widze teraz ze przy ktorejs streetce napisali ze bazuje na wersji touring i ma do tego cos tam jeszcze... w sumie to i tak byly wersje raczej bogate i ograniczone liczbowo.
Napisano 25 maja 2024 - 05:37
Mój jest Touring i ma ciemne szyby, ale za to ma bębny z tyłu. Wersja USA
Napisano 21 czerwca 2024 - 09:02
Ja mam na bazie modelu Touring model Route 66. Oprócz nalepki na tylnej klapie Street series ma na przednich drzwiach nalepki Route 66.
Były produkowane w dwóch kolorach: żółty i czarny. Mój jest czarny. kolor grilla w kolorze nadwozia.Cylinderki hamulcowe żółte, koła 17" chromowane, listwy dolne na drzwiach chromowane,końcówka tłumika chromowana ,tylne szyby przyciemniane tempomat, sportowe zawieszenie, tylny spojler, kontrolę trakcji. Z tyłu posiada tarczo-bębny. W numerze vin można odczytać charakterystykę.