super

. dzieki za podpowiedz. chyba wlasnie czegos takeigo oczekiwalem. miecio ma racje - zacznij pisac powazne artykuly, bo az szkoda by bylo nie dzielic sie ze swiatem takimi doswiadczeniami.
a co do mnie to wyjdzie co wyjdzie - rowniez nie nastawiam sie na specjalnie dlugie uzytkowanie radyjka bo piti moze czasem sie wymienic na nowszego juz w tym roku (ale rownie dobrze moze dopiero na koniec przyszlego). ogolnie budzet na poziomie 500-600 plnow powinien tu wystarczyc ale tez nic nie przesądzam bo wiadomo jak jest - jak cos bedzie za 699 to nie bede plakal

. troche namyslu, poprobowania i kombinowania powinno starczyc.
pytanie odnosnie Twojego radyjka - to cos podobnego do tego?
http://www.ceneo.pl/2697387s .
pomacalem sobie troche radyjka w media i poprzygladalem sie radyjkom w taksowkach (

) ostatnio i jesli chodzi o forme tego clariona - dla mnie rewelacja. tez nie podobaja mi sie plyty, denerwuje mnie nagrywarka w laptopie bo strasznie glosno chodzi i unikam jej jak ognia (poza nagrywaniem do pitka)... natomiast z macania i ogladania radyjek wywnioskowalem jedno - radia budzetowe i ze sredniej polki sa zle wykonane, wszystkie ruchome potencjometry, galki i inne cuda trzeszcza, trzesa sie i zalatuje od nich tandetnym plastikiem a przyciski dotykowe i jednolita plytka to wyklucza. coz... jezeli uda mi sie takie radyjko gdzies obczaic czy to clariona czy jakies inne to chetnie poslucham jak gra w moim pitim

.