Mój pierwszy PiTek.
Napisano 30 kwietnia 2020 - 07:29
Napisano 30 kwietnia 2020 - 13:33
tak odbija się światło w wypolerowanym aucie, jest jak lustro, srebrne lustro. W czarnym , chmm.... Ja znam lustrzane odbicie, błyszczy jak srebro, mowa jest srebrem a milczenie złotem ... No z takich określeń od wieków, z dziada pradziada. I takie jeszcze,... Nie wszystko złoto co się świeci, głupek przemilczy a mądry się wypowie, no i oczywiście , jesteśmy w czarnej dziurze. .. . Co do ostatniego to wszyscy raczej kumają o co chodzi. No to tak jak wdepnąć w g....o.. . Przyroda oraz doświadczenia naszych przodków weryfikują wszystko, nie da się zmienić świata, nad którym doświadczenia zbierano przez pokolenia.🤦. No chyba......A dlaczego ten PT jest taki przezroczysty ? bez zadnego koloru ?
Użytkownik steryd edytował ten post 30 kwietnia 2020 - 13:35
Napisano 30 kwietnia 2020 - 14:42
Napisano 12 stycznia 2023 - 22:28
Czas się pożegnać, PiTek pojechał do nowego właściciela i w jego miejsce zakupiony New Beetle. Sporo serca, pieniążków itp włożone w PiTka a on nie chciał się dogadać. Ten egzemplarz tak miał.. Trzymajcie się.
Napisano 13 stycznia 2023 - 09:35
To,że sprzedałeś pt nie znaczy że musisz się żegnać.Czas się pożegnać, PiTek pojechał do nowego właściciela i w jego miejsce zakupiony New Beetle. Sporo serca, pieniążków itp włożone w PiTka a on nie chciał się dogadać. Ten egzemplarz tak miał.. Trzymajcie się.