To jedyne rozsądne podejście w chwili obecnej , możliwe na szybko do sprawdzenia

Dziwna sprawa
Napisano 17 lutego 2020 - 12:23
Napisano 17 lutego 2020 - 12:39
andreeas7, dnia 17 Lut 2020 - 11:23, napisał:
spokojnie.... Stach jest dla mnie super. Nie mogę wymagać, tak samo jak od Ciebie.... Ja i tak mam trochę pauzę.... Będę wdzięczny za info... Bo już nie raz mówiliście że można kasować bleddyTo jedyne rozsądne podejście w chwili obecnej , możliwe na szybko do sprawdzenia
Kasować błędy odłączając Aku... I tu moje pytanie odłączyć klemy 🙄. Niezależnie od
Użytkownik steryd edytował ten post 17 lutego 2020 - 12:41
Napisano 17 lutego 2020 - 12:56
zdejmujesz obie klemy na 15 minut : wpierw minus później plus - podłączanie w odwrotnej kolejności , po ponownym podłączeniu akumulatora przekręcić stacyjkę na 5 minut (bez odpalania auta )-odczekać i dopiero sprobować odpalić auto .
Napisano 17 lutego 2020 - 14:27
Napisano 17 lutego 2020 - 15:39
andreeas7, dnia 17 Lut 2020 - 11:56, napisał:
już tak kiedyś nn próbowałem. Wszystkie błędy zostały... Serwis je usunął.zdejmujesz obie klemy na 15 minut : wpierw minus później plus - podłączanie w odwrotnej kolejności , po ponownym podłączeniu akumulatora przekręcić stacyjkę na 5 minut (bez odpalania auta )-odczekać i dopiero sprobować odpalić auto .
Stach, dnia 17 Lut 2020 - 13:27, napisał:
jeżeli masz czas i ochotę, to będę wdzięczny i poraz kolejny twoim dłużnikiem..... Jeszcze dZisiaj odlacze Aku.Spoko. Jak coś, to mogę podjechać jutro popołudniu (nie jestem pewien na 100%), ew piątek lub sobotę
Użytkownik steryd edytował ten post 17 lutego 2020 - 15:42
Napisano 17 lutego 2020 - 17:39
Stach, dnia 17 Lut 2020 - 13:27, napisał:
lepiej poświęć chwilę córce albo żonie jak wróci z pracy. Bezwzględne.... Na razie odłączone Aku. Zobaczymy co się wydarzy. Zresztą i tak dopiero wyjazd za 1,5 m-ca , bo póki co to mam leżeć i nic nie robić 😱.Spoko. Jak coś, to mogę podjechać jutro popołudniu (nie jestem pewien na 100%), ew piątek lub sobotę
andreeas7, dnia 17 Lut 2020 - 11:56, napisał:
tak zrobiłem. Czy może to postać dłużej. Do jutra, czy mam tylko czekać 15 minzdejmujesz obie klemy na 15 minut : wpierw minus później plus - podłączanie w odwrotnej kolejności , po ponownym podłączeniu akumulatora przekręcić stacyjkę na 5 minut (bez odpalania auta )-odczekać i dopiero sprobować odpalić auto .
steryd, dnia 17 Lut 2020 - 16:18, napisał:
Andrzeju na priv proszę wycenę.. oczywiście orientacyjną ( wiem że nie wiesz co dolega). Patrzyłem na forum w archiwach. Kiedyś to było łatwe do usunięcia. Ale nie w tym rzecz.... Jeszcze jest trochę mechaniki, do zrobienia. Jeżeli już nie ogarniasz floty i masz trochę czasu to było by super, za jakiś czas się umówić na małe naprawy.lepiej poświęć chwilę córce albo żonie jak wróci z pracy. Bezwzględne.... Na razie odłączone Aku. Zobaczymy co się wydarzy. Zresztą i tak dopiero wyjazd za 1,5 m-ca , bo póki co to mam leżeć i nic nie robić 😱.
tak zrobiłem. Czy może to postać dłużej. Do jutra, czy mam tylko czekać 15 min
steryd, dnia 17 Lut 2020 - 16:18, napisał:
Andrzeju na priv proszę wycenę.. oczywiście orientacyjną ( wiem że nie wiesz co dolega). Patrzyłem na forum w archiwach. Kiedyś to było łatwe do usunięcia. Ale nie w tym rzecz.... Jeszcze jest trochę mechaniki, do zrobienia. Jeżeli już nie ogarniasz floty i masz trochę czasu to było by super, za jakiś czas się umówić na małe naprawy. Córa twoja takim śmigała, czy też miałeś w rodzinie. Więc kto jak ty,,lepiej poświęć chwilę córce albo żonie jak wróci z pracy. Bezwzględne.... Na razie odłączone Aku. Zobaczymy co się wydarzy. Zresztą i tak dopiero wyjazd za 1,5 m-ca , bo póki co to mam leżeć i nic nie robić 😱.
tak zrobiłem. Czy może to postać dłużej. Do jutra, czy mam tylko czekać 15 min
Użytkownik steryd edytował ten post 17 lutego 2020 - 17:42
Bezimienny Gość.sebabar_*
Napisano 17 lutego 2020 - 18:21
Ja mam stacyjke też...
Napisano 21 lutego 2020 - 16:16
Tył stacyjki był sprawcą zamieszania.
Dzięki wszystkim za pomoc doradczą i Stachowi szczególne podziękowania za część i wymianę
Napisano 21 lutego 2020 - 18:10

Jak zrobi się cieplej, to zrobimy jakiegoś browara i będzie git
Napisano 21 lutego 2020 - 18:17
Auto śmiga.... Stach dzięki jeszcze raz.
Stach, dnia 21 Lut 2020 - 17:10, napisał:
już jak sezon grillowy się rozpocznie, to do mnie na działkę zapraszam. Zrobimy grilla, ja troszkę mam dzieciaki starsze, ale to nie przeszkadza. Zaproszą koleżanki, kolegów, a my jako staruszkowie zarobimy im grilla. Mogą też zapraszać ... No to ziemia łódzka się odrodzi🤦Nie ma sprawy
Jak zrobi się cieplej, to zrobimy jakiegoś browara i będzie git
Napisano 22 lutego 2020 - 22:42
Załączone pliki
Użytkownik Stach edytował ten post 22 lutego 2020 - 22:43
Napisano 24 lutego 2020 - 15:20