To jedyne rozsądne podejście w chwili obecnej , możliwe na szybko do sprawdzenia
Dziwna sprawa
Napisano 17 lutego 2020 - 12:23
Napisano 17 lutego 2020 - 12:39
spokojnie.... Stach jest dla mnie super. Nie mogę wymagać, tak samo jak od Ciebie.... Ja i tak mam trochę pauzę.... Będę wdzięczny za info... Bo już nie raz mówiliście że można kasować bleddyTo jedyne rozsądne podejście w chwili obecnej , możliwe na szybko do sprawdzenia
Kasować błędy odłączając Aku... I tu moje pytanie odłączyć klemy 🙄. Niezależnie od
Użytkownik steryd edytował ten post 17 lutego 2020 - 12:41
Napisano 17 lutego 2020 - 12:56
zdejmujesz obie klemy na 15 minut : wpierw minus później plus - podłączanie w odwrotnej kolejności , po ponownym podłączeniu akumulatora przekręcić stacyjkę na 5 minut (bez odpalania auta )-odczekać i dopiero sprobować odpalić auto .
Napisano 17 lutego 2020 - 14:27
Napisano 17 lutego 2020 - 15:39
już tak kiedyś nn próbowałem. Wszystkie błędy zostały... Serwis je usunął.zdejmujesz obie klemy na 15 minut : wpierw minus później plus - podłączanie w odwrotnej kolejności , po ponownym podłączeniu akumulatora przekręcić stacyjkę na 5 minut (bez odpalania auta )-odczekać i dopiero sprobować odpalić auto .
jeżeli masz czas i ochotę, to będę wdzięczny i poraz kolejny twoim dłużnikiem..... Jeszcze dZisiaj odlacze Aku.Spoko. Jak coś, to mogę podjechać jutro popołudniu (nie jestem pewien na 100%), ew piątek lub sobotę
Użytkownik steryd edytował ten post 17 lutego 2020 - 15:42
Napisano 17 lutego 2020 - 17:39
lepiej poświęć chwilę córce albo żonie jak wróci z pracy. Bezwzględne.... Na razie odłączone Aku. Zobaczymy co się wydarzy. Zresztą i tak dopiero wyjazd za 1,5 m-ca , bo póki co to mam leżeć i nic nie robić 😱.Spoko. Jak coś, to mogę podjechać jutro popołudniu (nie jestem pewien na 100%), ew piątek lub sobotę
tak zrobiłem. Czy może to postać dłużej. Do jutra, czy mam tylko czekać 15 minzdejmujesz obie klemy na 15 minut : wpierw minus później plus - podłączanie w odwrotnej kolejności , po ponownym podłączeniu akumulatora przekręcić stacyjkę na 5 minut (bez odpalania auta )-odczekać i dopiero sprobować odpalić auto .
Andrzeju na priv proszę wycenę.. oczywiście orientacyjną ( wiem że nie wiesz co dolega). Patrzyłem na forum w archiwach. Kiedyś to było łatwe do usunięcia. Ale nie w tym rzecz.... Jeszcze jest trochę mechaniki, do zrobienia. Jeżeli już nie ogarniasz floty i masz trochę czasu to było by super, za jakiś czas się umówić na małe naprawy.lepiej poświęć chwilę córce albo żonie jak wróci z pracy. Bezwzględne.... Na razie odłączone Aku. Zobaczymy co się wydarzy. Zresztą i tak dopiero wyjazd za 1,5 m-ca , bo póki co to mam leżeć i nic nie robić 😱.
tak zrobiłem. Czy może to postać dłużej. Do jutra, czy mam tylko czekać 15 min
Andrzeju na priv proszę wycenę.. oczywiście orientacyjną ( wiem że nie wiesz co dolega). Patrzyłem na forum w archiwach. Kiedyś to było łatwe do usunięcia. Ale nie w tym rzecz.... Jeszcze jest trochę mechaniki, do zrobienia. Jeżeli już nie ogarniasz floty i masz trochę czasu to było by super, za jakiś czas się umówić na małe naprawy. Córa twoja takim śmigała, czy też miałeś w rodzinie. Więc kto jak ty,,lepiej poświęć chwilę córce albo żonie jak wróci z pracy. Bezwzględne.... Na razie odłączone Aku. Zobaczymy co się wydarzy. Zresztą i tak dopiero wyjazd za 1,5 m-ca , bo póki co to mam leżeć i nic nie robić 😱.
tak zrobiłem. Czy może to postać dłużej. Do jutra, czy mam tylko czekać 15 min
Użytkownik steryd edytował ten post 17 lutego 2020 - 17:42
#27 Bezimienny Gość.sebabar_*
Napisano 17 lutego 2020 - 18:21
Ja mam stacyjke też...
Napisano 21 lutego 2020 - 16:16
Tył stacyjki był sprawcą zamieszania.
Dzięki wszystkim za pomoc doradczą i Stachowi szczególne podziękowania za część i wymianę
Napisano 21 lutego 2020 - 18:10
Jak zrobi się cieplej, to zrobimy jakiegoś browara i będzie git
Napisano 21 lutego 2020 - 18:17
Auto śmiga.... Stach dzięki jeszcze raz.
już jak sezon grillowy się rozpocznie, to do mnie na działkę zapraszam. Zrobimy grilla, ja troszkę mam dzieciaki starsze, ale to nie przeszkadza. Zaproszą koleżanki, kolegów, a my jako staruszkowie zarobimy im grilla. Mogą też zapraszać ... No to ziemia łódzka się odrodzi🤦Nie ma sprawy
Jak zrobi się cieplej, to zrobimy jakiegoś browara i będzie git
Napisano 22 lutego 2020 - 22:42
Załączone pliki
Użytkownik Stach edytował ten post 22 lutego 2020 - 22:43
Napisano 24 lutego 2020 - 15:20