Spot wrześniowy Cierszewo pod Płockiem 17-19 wrzesień 2010
Napisano 19 September 2010 - 20:21
Poxdrawiamy całą załogę i do następnego spotkania
Napisano 19 September 2010 - 20:27
TOMHAL7 i adames dojechaliśmy spokojnie...
Wielkie dzięki rafe1 za organizacje i dla wsztstkich uczestników za przyjęcie nowych PTków do swojego grona, było SUPER do następnego razu...
Napisano 19 September 2010 - 20:30
bell z tej str. to kolerzanki nie znałmem
Biki112 Ty to jesteś.....................i te kolczyki.....................
Napisano 19 September 2010 - 21:08
bell z tej str. to kolerzanki nie znałmem
sluna, ale o którą stronę Ci chodzi??
Napisano 19 September 2010 - 21:12
Tak jak Wszyscy, dziękujemy Wam za miło spędzony czas, szkoda, że już się skończyło, ale mamy nadzieję spotkać się z Wami na następnym spocie, tylko kiedy
Mimo wszystko, że pewnie wszystkich nie uda mi się wymienić, to chciałbym podziękować:
Rafałowi za organizację tego spotu, to było zorganizowane perfekcyjne, poprzeczkę organizacyjną podniosłeś bardzo wysoko
Jacusiowi za dzisiejszą usługę serwisową, którą zrobił w prawie każdym pitku.
Mieciowi, za to, że nie chrapał w pokoju
Bel, za serdeczne kilkukrotne powitania, szkoda, że ani razu się nie pożegnała
Obu Basiom i Madzi, za wieczorek taneczny
Dziękuję Wszystkim, że pozwoliliście mi grillować , oraz że nikt się nie skarżył na niedosmażone/spalone smakołyki przygotowane przez Was.
Dziękuję za ta odrobinę szaleństwa na drodze, kiedy to mogłem z maksymalną prędkością przejechać obok wszystkich 23 pitków wyprzedzając Was na tej krętej drodze.
Dziękuję Jurkowi za bardzo cenne porady odnośnie mojego zdrowia.
Leszkowi I Basi za wszystko , a szczególnie za Wasze szczerozłote serca.
Tomkowi i Marcinowi, że udało mi się Was namówić na wyjazd na ten Spot.
Marcinowi (MayheM)według nas za najlepsze przebranie .
Dziękuję wszystkim tym, którzy byli na spocie po raz pierwszy, że od samego początku mogłem się czuć przy Was, jakbyśmy spotkali się już po raz kolejny.
Dziękuję prezesowi, że przyjechał .
Dziękuję ekipie TV , chociaż jeszcze nie wiem co tam nakręcili
( ekipę TV proszę o nieupublicznianie moich szaleństw na drodze, bo nie chciałbym stracić prawa jazdy za wielokrotne łamanie przepisów ruchu drogowego )
Zdjęcia robiliśmy tym razem wyłącznie aparatem na kliszę , jednak z zaciekawieniem czekam na zdjęcia robione przez naszych forumowych fotografów
Napisano 19 September 2010 - 21:19
Wczoraj było było ze mną prawie tak:
Wyjechałem jako jeden z ostatnich. Spało mi dzisiaj wyjątkowo długo i smacznie i dlatego nie miałem okazji pożegnać się ze wszystkimi.
Z dwoma pitkami (hłe.hłe.hłe) pożegnałem się na trasie
Po przyjeździe do domu spojrzałem na licznik: 999,8 km.
Pozdrawiam i dziekuję jeszcze raz wszystkim serdecznie.
Miet z Tomaszowa Lubelskiego.
Napisano 19 September 2010 - 21:22
Bell, za serdeczne kilkukrotne powitania, szkoda, że ani razu się nie pożegnała
chciałam się pożegnać wieczorem to powiedziałeś: raaano! a rano to juz mnie nie bylo
A jakbyś się chciał żegnać tyle razy co się witaliśmy to do tej pory byśmy stali na parkingu w Cierszewie
Obu Basiom i Madzi, za wieczorek taneczny
No nie... a to, że mi rozwaliłeś nos na parkiecie to już zapomniałeś? krew się lała
Dziękuję ekipie TV , chociaż jeszcze nie wiem co tam nakręcili
Film musi się udać - zwłaszcza ta część z soboty, bo przecież nie ma nic ważniejszego niż dobry kierowca, który ekipę woził (ależ ja jestem skromna)
Napisano 19 September 2010 - 21:25
Napisano 19 September 2010 - 21:32
To było normalnie do przewidzenia, ja tu zmęczony, kolacji jeszcze nie jadłem spiesząc się z podziękowaniami, a tu Iza każde słowo jak przez lupę prześwietli i śrubkę mimo zmęczenia mi wkręci.
Iza , czyli mamy jeszcze do załatwienia , pożegnanie ? nie teraz ponownie będziemy się tylko witać . Natomiast nosek ? jestem .
Może jednak kiedyś uda mi się zrehabilitować
Napisano 19 September 2010 - 21:34
pewnie jeszcze kilka dni będę czytała jak to fajnie było....fajnie że było fajnie, szkoda że nie miałam okazji poznać "nowych"
...szkoda że .... no właśnie szkoda....
Napisano 19 September 2010 - 21:37
Nawet nie będę pisał czego masz żałować, po prostu nie będę, ale było fantastycznie. Oczywiście toast za wszystkich nieobecnych na spocie , był wzniesiony.
Wierzę, że następnym razem uda się Wam wszystkim dojechać na spot.
Napisano 19 September 2010 - 21:41
Ja tez mam nadzieję że następnym razem będziemy...
Napisano 19 September 2010 - 21:43
oj tak i to u nas na DolnymslaskuJa tez mam nadzieję że następnym razem będziemy...
Napisano 19 September 2010 - 21:59
:cmok
Bardzo Wam wszystkim bez wyjątku dziękujemy za wspaniałą atmosferę, za to, że mogliśmy sie poczuć jak w rodzinie. Dziękujemy za możliwość dołączenia do tak elitarnego towarzystwa jakim jest Forum PT.
Radosne twarze, wspaniały klimat rozmów przy kufelku...przystojni panowie ( to od Rudej), piękne oczy Pań ( to Ja )....wyczuwalna bliskość koleżeństwa, przyjaźni jest tym czego akurat potrzebowaliśmy.
Cieszymy się, że moglismy Was poznać....liczymy dni do następnego naszego spotkania.
Dziękujemy.
Napisano 19 September 2010 - 22:25
Napisano 19 September 2010 - 22:59
Napisano 19 September 2010 - 23:19
Napisano 19 September 2010 - 23:24
Napisano 20 September 2010 - 06:31
Szkoda, że tym razem nie dotarlismy lecz myślę, że niedługo się gdzieś "zjedziemy"
Pozdrawiam
P.S.
miecio,
Napisano 20 September 2010 - 07:22