SOUNDRACER V10 lub V8
Started By
Bezimienny Gość.imagequest70_*
, 18 lut 2010 22:08
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 lutego 2010 - 22:08
czy ktoś z Was już próbował to urządzenie w PT ?
Napisano 18 lutego 2010 - 22:19
No po przeczytaniu stwierdzam że to zabaweczka, zanim przeczytałem co to jest wydawało mi się że montuje się to gdzieś do rury czy silnika a to po prostu transmiter FM

Napisano 18 lutego 2010 - 22:22
własnie na zasadzie transmitera to działa ale podobno super efekty. chce to kupić ale niewiem czy z silnikiem 2.0 bedzie dobrze funkcjonować

Napisano 18 lutego 2010 - 22:29
Ale to funkcjonuje z każdym autem musisz mieć zapalniczkę i dobre nagłośnienie
żeby było słychać na ulicy, ale w zimie to raczej szyby po zamykane a w pitku nagłośnienie to nie rewelacja żeby podbijało nas w fotelu. Spróbował bym jak to działa ale nie za 140 zł
żeby sobie posłuchać ryku silnika
w swoim 2,0 V16
:D

Napisano 18 lutego 2010 - 23:16
nomos, a ja mam nagłosnienie rewelka, i to fabryczne...
a transmiter jest dobry jak ma sie radio fabryczne bez wejscia na USB , bo chyba tylko po to ;-(
a transmiter jest dobry jak ma sie radio fabryczne bez wejscia na USB , bo chyba tylko po to ;-(
Napisano 18 lutego 2010 - 23:20
no twojego nie słuchałem patii nagłośnienia, a transmiter jak się nie ma usb ani mp3
Bo moje nagłośnienie
do bani ale nie chce mi się tak wkładać nic lepszego do tego mam inne auto

Napisano 18 lutego 2010 - 23:24
nomos, wiec temat transmitera zamkniety, tak sie składa ze cabrio , mają lepsze nagłosnienie, tak fabrycznie...
Ale przyznam ze nasz miecio ...
przy PT , to wyzsza szkoła jazdy....ale co zrobic...

Ale przyznam ze nasz miecio ...

Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 19 lutego 2010 - 00:26
w jednym z odcinkow pimp my ride, zalozyli w samochodzie bardziej skomplikowane urzadzenie , gdzie mozna bylo wybrac dowolny typ samochodu i jego dzwiek silnika.
Dolozono do tego osobny system audio zabudowany na zewnatrz z samochodu - z tego co pamietam wlozyli glosniki pod podwozie i dali osobny wzmacniacz. Mozna powiedziec, ze efekt zmiany silnika zostal osiagniety (slychac bylo i w srodku i na zewnatrz).
To jest troche taka bardziej zabawka. I do tego oparta na transmiterze - podejrzewam watpliwa jakosc dzwieku. O wiele lepszym rozwiazaniem bylo by spiecie tego bezposrednio z radiem. Ogolnie zieeeew... Do kompletu brakuje plyty CD na lusterku i pieska kiwajacego glowa na polce ;P
Dolozono do tego osobny system audio zabudowany na zewnatrz z samochodu - z tego co pamietam wlozyli glosniki pod podwozie i dali osobny wzmacniacz. Mozna powiedziec, ze efekt zmiany silnika zostal osiagniety (slychac bylo i w srodku i na zewnatrz).
To jest troche taka bardziej zabawka. I do tego oparta na transmiterze - podejrzewam watpliwa jakosc dzwieku. O wiele lepszym rozwiazaniem bylo by spiecie tego bezposrednio z radiem. Ogolnie zieeeew... Do kompletu brakuje plyty CD na lusterku i pieska kiwajacego glowa na polce ;P
Napisano 19 lutego 2010 - 06:40
marcel ty nie odradzaj tylko doradzaj cytat:"zieeew"

Napisano 19 lutego 2010 - 11:16
ale co mam doradzic? tu nie ma co doradzac.
zamiast tego badziewia bym pojechal wolal wymienic olej albo jakas czesc stara w aucie albo chlopakom swoim kupic jakies ksiazeczki. wiecej pozytku...
ogolnie zieeew
zamiast tego badziewia bym pojechal wolal wymienic olej albo jakas czesc stara w aucie albo chlopakom swoim kupic jakies ksiazeczki. wiecej pozytku...
ogolnie zieeew
Napisano 22 lutego 2010 - 19:51
Transmiterom mowimy NIE - badziew do szescianu. Wszelkie polaczenia bezprzewodowe to kaszana, zwlaszcza w zasmieconym eterze.
A co do sedna - wole jednak slyszec swoj Diesel Power i swist turbinki
Niemniej porzadnym hemi v8 bym nie wzgardzil, a wrecz o takim marze hehe
A co do sedna - wole jednak slyszec swoj Diesel Power i swist turbinki

Niemniej porzadnym hemi v8 bym nie wzgardzil, a wrecz o takim marze hehe
Napisano 22 lutego 2010 - 20:28
Wlasnie. Czy Ty tez tak masz, ze jak Cie mija albo stoi obok na swiatlach Dodge Ram albo JEEP / 300C/ inny ze znakiem HEMI, to scisasz radio i otwierasz okno zeby posluchac ten najpiekniejszy na swiecie dzwiek? 
Tego sie nie da opisac... Widzialem projekt w sieci jak kolesie pakowali hemi do PT. Ale nie wiem czym sie to skonczylo.

Tego sie nie da opisac... Widzialem projekt w sieci jak kolesie pakowali hemi do PT. Ale nie wiem czym sie to skonczylo.
Napisano 04 marca 2010 - 19:04
Marcel, wlasnie tak mam, a zona sie smieje, zebym nie popuscil