Użytkownik steryd edytował ten post 13 października 2020 - 17:20
Żarówki podświetlenia wnętrza.
Napisano 13 października 2020 - 17:19
Napisano 13 października 2020 - 17:34
Jakie żarówki są w oświetleniu wnętrza, ta na środku i w bagażniku? U mnie od zakupu nie było a chciałbym zainstalować. Coraz ponurej i nie chce mi się szukać rzeczy przy latarce z telefonu 😉
steryd, Ty się nie kompromituj. Zajrzyj po prostu do instrukcji obsługi. Oszczędzę Ci tylko szukania, strona 134.
Napisano 13 października 2020 - 17:34
U mnie oświetlenie wnętrza jest, tylko te żarówki takie trochę dziwne. Barwa światła jest "ciepła" (by nie powiedzieć "żółtawa") a jasność dość marna. Z tego co niektórzy pisali nie jest wskazana zmiana na LED bo podobno zakłócają działanie radia.
Napisano 13 października 2020 - 23:33
U mnie oświetlenie wnętrza jest, tylko te żarówki takie trochę dziwne. Barwa światła jest "ciepła" (by nie powiedzieć "żółtawa") a jasność dość marna. Z tego co niektórzy pisali nie jest wskazana zmiana na LED bo podobno zakłócają działanie radia.
Ja mam w bagażniku LEDy i nic radia nie zakłucają. Gdzieś w historii znajdziesz post dotyczący modyfikacji.
Napisano 14 października 2020 - 08:59
Napisano 14 października 2020 - 16:46
w instrukcji znalazłem, aż taki ograniczony nie jestem, chodziło mi bardziej o jakieś jakieś inne rozwiązania. Sprawdzone ledy. Moja próba skończyła się na zwarciu i wywaleniu bezpiecznika 13, check engine p 1657.steryd, Ty się nie kompromituj. Zajrzyj po prostu do instrukcji obsługi. Oszczędzę Ci tylko szukania, strona 134.