Dostajesz naganę
Przyjmuję na klatę.
Miałam nadzieję na wrześniowe spotkanie
Ustalcie coś na przyszły rok (dostosuję się).
Napisano 26 sierpnia 2021 - 08:58
Dostajesz naganę
Przyjmuję na klatę.
Miałam nadzieję na wrześniowe spotkanie
Ustalcie coś na przyszły rok (dostosuję się).
Napisano 26 sierpnia 2021 - 12:02
nie ma jeszcze kalendarzy na przyszły rok
Napisano 26 sierpnia 2021 - 18:59
Napisano 26 sierpnia 2021 - 20:45
Napisano 26 sierpnia 2021 - 21:52
Kasiu, nie rozumiem Cię.KrzySiek... Który raz z kolei nasz kochany "Poznaniaku" ????😂 Czy tak jak oczekiwany "wpierdol" 🙃
Pozdrawiam Robert
Napisano 26 sierpnia 2021 - 21:53
w życiu w Poznaniu nie byłem
Napisano 26 sierpnia 2021 - 22:11
Żywię nadzieję, że Ci się bardzo spodoba.w życiu w Poznaniu nie byłem
Napisano 27 sierpnia 2021 - 03:15
w życiu w Poznaniu nie byłem
mam nadzieję , że..... trafisz , od ciebie to prawie ... koniec polski
Napisano 27 sierpnia 2021 - 09:07
Paczką się nadamam nadzieję , że..... trafisz , od ciebie to prawie ... koniec polski
Napisano 27 sierpnia 2021 - 09:37
No może to nie miejsce, bo zaśmiecamy Kasi temat, ale w przyszłym roku: zima Jaworzynka, jesień Poznań i może coś po drodze.
Najwyżej jak Kasia będzie chciała to posprzątam.
Napisano 27 sierpnia 2021 - 11:24
No może to nie miejsce, bo zaśmiecamy Kasi temat
Najwyżej jak Kasia będzie chciała to posprzątam.
Użytkownik kasiula edytował ten post 27 sierpnia 2021 - 11:25
Napisano 27 sierpnia 2021 - 13:10
Już wypaliłKochani jeżeli moje przedsięwzięcie teraz "wypali"... To za rok rezerwujcie ostatni weekend sierpnia, bo jest już nowy plan 😍💪💚🤑
Napisano 27 sierpnia 2021 - 16:31
Napisano 27 sierpnia 2021 - 20:19
Napisano 27 sierpnia 2021 - 20:29
Tam u Ciebie we Wrocku to jest silna grupa "kawowa". Masz okazję poznać wielu poPiToleńców na miejscu 😉Może się uda załatwić wolne, to chętnie przyjadę. Miło byłoby poznać zapaleńców Cruiserka.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Napisano 27 sierpnia 2021 - 20:36
Napisano 28 sierpnia 2021 - 00:07
Napisano 28 sierpnia 2021 - 04:51
We Wrocławiu jest silna (czytaj: liczna) grupa poPiTolonych miłośników, ktorzy czesto spotykają się "na kawie" u Maćka. Ich bliskie relacje powodują,(plotki niosą) ze wymieniaja się autami. Podobno tez grają w szachy 😉. Ich baza jest na "cyrklu" gdzieś na południu Wrocławia. Podslyszalem przypadkiem, że haslem dostepu jest "czarna rozpacz" czy jakoś tak 🤔.No, dopiero zaczynam w światku chryslerowym, więc nie za bardzo orientuję się w tej całej organizacji, kto,co, gdzie i dlaczego. Co znaczy " kawowa" ekipa?
Użytkownik KszySiek edytował ten post 28 sierpnia 2021 - 05:02
Napisano 28 sierpnia 2021 - 05:07
To już sekta, w takim razie! Ale chyba spotykają się w nocy, auta pochowali po garażach, bo w ogóle nie widuję cruseirów we wrocku. Z wyjątkiem jednego, czerwonego co stoi na Komuny paryskiej, a drugi srebrny,codzienie przejeżdża koło mnie po południu.We Wrocławiu jest silna (czytaj: liczna) grupa poPiTolonych miłośników, ktorzy czesto spotykają się "na kawie" u Maćka. Ich bliskie relacje powodują,(plotki niosą) ze wymieniaja się autami, żonami. Podobno tez grają w szachy . Ich baza jest na "cyrklu" gdzieś na południu Wrocławia. Podslyszalem przypadkiem, że haslem dostepu jest "czarna rozpacz" czy jakoś tak .
Napisano 28 sierpnia 2021 - 05:52
Ten "srebrny" pewnie codziennie gna stac w kolejce do lakiernika i nie dostaje sie 😉.To już sekta, w takim razie! Ale chyba spotykają się w nocy, auta pochowali po garażach, bo w ogóle nie widuję cruseirów we wrocku. Z wyjątkiem jednego, czerwonego co stoi na Komuny paryskiej, a drugi srebrny,codzienie przejeżdża koło mnie po południu.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Bytom Odrzański 28-30 lipca 2023r. |
Nasze Spoty | kasiula |
|
|
|
Bytom Odrzański - rozpoczęcie Wakacji - 1 weekend lipca |
Nasze Spoty | kasiula |
|
|