.
Napisano 05 września 2021 - 16:01
Napisano 05 września 2021 - 16:03
Wielkie podziękowania dla Kasi i jej męża za organizację spotu. Miło było się z Wami wszystkimi ponownie spotkać, oraz poznać nowych użytkowników już chyba kultowego samochodu chrysler pt cruiser. Pod linkiem parę zdjęć jakie udało mi się zrobić. Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem.
https://photos.app.g...gkHFPLLrQuHixd9
Napisano 05 września 2021 - 16:53
ja również dziękuję za spotkanie ,
i taką fotkę dodam
Napisano 05 września 2021 - 17:44
Podziękowania dla wszystkich, a w szczególności Kasi, za przyjęcie nas i powitanie, wspaniale spędzony czas. Było miło i serdecznie. Jesteście wspanialija również dziękuję za spotkanie ,
i taką fotkę dodam
Napisano 05 września 2021 - 18:11
I my z Anią dziękujemy za spotkanie z Wami
Dziękujemy za świetną organizację spotu, bo Kasia z mężem poświęcili ogrom czasu i pracy żeby wszystko wyglądało tak jak należy. Byliśmy po prostu mile zaskoczeni tym co zastaliśmy, bo okazało się że choć zabraliśmy ze sobą sprzęt piknikowy ( kijki i kiełbasy do pieczenia na ognisku, pieczywo, krzesełka turystyczne i kilka innych rzeczy) to wszystko to zostało w bagażniku, bo wszystko było perfekcyjnie przygotowane.
Dziękujemy za spotkanie i możliwość poznania nowych uczestników, chociaż nie ze wszystkimi udało się nam porozmawiać.
Niestety nie przewidzieliśmy wszystkiego, bo mimo że zabraliśmy "nasz nowy dom" czyli namiot z wyposażeniem, to możliwość słuchania muzyki do 3 w nocy oraz znaczna wilgotność, spowodowała że skoro świt się spakowaliśmy i pognaliśmy do domu.
Ale za rok przygotujemy się lepiej, czyli albo zabierzemy większy dom, czyli namiot z tropikiem, albo skorzystamy z noclegu w hotelu.
Przy okazji podziękowania dla Burmistrza za jego zaangażowanie.
Szkoda tylko że nie przyjechało kilka osób które chcieliśmy spotkać, ale cóż, los nie wszystkim pozwolił na dotarcie na spot.
Napisano 05 września 2021 - 19:22
Napisano 05 września 2021 - 19:52
Dzięki Kasiu za wspaniale zorganizowany spot. Czuliśmy się, jakbyśmy znali was od lat. Było super! Dziękujemy wszystkim, a w szczególności Tobie i Robertowi! Pozdrowienia od Beaty i Bartka!Jak kto może...
Od godz.10-10.45 spotykamy się na Majorce (nowa nazwa Błonia Bytomskie) https://maps.app.goo...pKtp6meDLTjM539
Od 11.00-12.30 spotykamy się na Rynku
12.30 jedziemy kolumną na Błonia Bytomskie (Majorka)
Napisano 05 września 2021 - 19:55
Dziękuję jeszcze za rozmowę z Leszkiem o Gustawie, to byly fajne czasy. A i jeszcze podziękowanie dla Darka, bo obiecał jakiegoś banana czy bana, a tu ani jednego ani drugiego.
Napisano 05 września 2021 - 21:02
Dziękuję jeszcze za rozmowę z Leszkiem o Gustawie, to byly fajne czasy. A i jeszcze podziękowanie dla Darka, bo obiecał jakiegoś banana czy bana, a tu ani jednego ani drugiego.
Napisano 06 września 2021 - 12:32
Ukłony dla Kasi i męża za przygotowanie wszystkiego a w szczególności dziękuję za sprowadzenia furki o 3 nad ranem!! Ściskam i do zobaczenia, może teraz gdzieś bliżej Krakowa, bo wczoraj wracaliśmy długo, przez korki na a4, ale wróciliśmy
Napisano 06 września 2021 - 14:56
Ogłoszenie.
Podczas sobotniego spotu, jednemu z moderatorów forum PTClub (jego nick zaczyna się na literę "K"), zaginęły pończochy samonośne oraz tusz do rzęs.
Uczciwego znalazcę prosimy o kontakt z administracją forum pod hasłem "sexi-wiśnia"
Napisano 06 września 2021 - 15:17
Nie tusz do rzęs tylko pomadka.Ta od Ciebie.A pończochy w Twoim namiocie zostały.Ogłoszenie.
Podczas sobotniego spotu, jednemu z moderatorów forum PTClub (jego nick zaczyna się na literę "K"), zaginęły pończochy samonośne oraz tusz do rzęs.
Uczciwego znalazcę prosimy o kontakt z administracją forum pod hasłem "sexi-wiśnia"
Napisano 06 września 2021 - 15:34
Nie tusz do rzęs tylko pomadka.Ta od Ciebie.A pończochy w Twoim namiocie zostały.
Pończoch nie znalazłem. Zostawiłeś tylko swoje czerwone buty na wysokim obcasie.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 06 września 2021 - 15:35
Napisano 06 września 2021 - 16:48
teraz wiem , gdzie zaginęliście jak wyjeżdżałem i chciałem się pożegnać ,
nie mogłem was odszukać ,
może to i dobrze , bo ...... nie przeszkadzałem
Napisano 06 września 2021 - 17:04
To nie moje.Zbyt jaskrawe.Pończoch nie znalazłem. Zostawiłeś tylko swoje czerwone buty na wysokim obcasie.
Jesteśmy z Al'em zdania,że do tanga trzeba trojgateraz wiem , gdzie zaginęliście jak wyjeżdżałem i chciałem się pożegnać ,
nie mogłem was odszukać,
może to i dobrze , bo ...... nie przeszkadzałem
Napisano 06 września 2021 - 18:18
będę zapodawał muzykę ?
Napisano 06 września 2021 - 18:36
pozdrawiamy wszystkich. Trochę zazdrościmy
Napisano 06 września 2021 - 19:40
Jeszcze jeden link z fotkami od ArkaWielkie podziękowania dla Kasi i jej męża za organizację spotu. Miło było się z Wami wszystkimi ponownie spotkać, oraz poznać nowych użytkowników już chyba kultowego samochodu chrysler pt cruiser. Pod linkiem parę zdjęć jakie udało mi się zrobić. Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem.
https://photos.app.g...gkHFPLLrQuHixd9
Napisano 06 września 2021 - 19:59
I my dziękujemy bardzo, bardzo
Pozdrawiamy ciepło i do zobaczenia za rok (lub wcześniej )
Napisano 06 września 2021 - 20:16
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Bytom Odrzański 28-30 lipca 2023r. |
Nasze Spoty | kasiula |
|
![]()
|
|
Bytom Odrzański - rozpoczęcie Wakacji - 1 weekend lipca |
Nasze Spoty | kasiula |
|