coś o kosztach by się przydało
Chwila cierpliwości . Temat urodził się kilka dni temu.
Drogo nie będzie...
Napisano 23 stycznia 2022 - 21:58
coś o kosztach by się przydało
Napisano 23 stycznia 2022 - 22:18
Borne Sulinowo nie jest żadnym miastem widmem. Obecnie to całkiem dobrze prosperujące i rozwijające się miasteczko.
Napisano 23 stycznia 2022 - 23:17
Borne Sulinowo nie jest żadnym miastem widmem. Obecnie to całkiem dobrze prosperujące i rozwijające się miasteczko.
Napisał Vampir
Napisano 24 stycznia 2022 - 13:16
Pati a jak sytuacja ze zwierzakami?? Można będzie z psiakiem przyjechać??
Napisano 24 stycznia 2022 - 13:23
na pewno można , tylko nie w szpilkach .... kobiety , nie mogą
Napisano 24 stycznia 2022 - 14:18
Jasne..., będzie na grilla.
Napisano 24 stycznia 2022 - 15:35
Nocleg mamy na agroturystyce
Na liście są już i pieski , więc śmiało
...do 28 sierpnia
Napisano 24 stycznia 2022 - 17:50
..... oni tu byli.....
Napisano 24 stycznia 2022 - 18:09
1. MateuszDG
2. Patii
3. Marzena + Olek
4. Jagoda Latosiewicz + 1
5. Nijagi + komandos
6. Jacek Tysków
7. Beata i Zdzisław
8. Sebastian Klonowski + 3
9. Hencio ( piatek / sobota )
10. Rumcajsik
11. rafe1
12. MichałŁ + Sara
13. Giorgi Piranishvili
14. Ewka ( Ewelina ) + Krzysiek + 2 x dziecko + pieseł
15. Damian74 + 1
16. Betty Bunia
17. andmis i Joasia
18. Jurek70
19. andreas7 + Tomasz
20. Agnieszka Chocholska
21. Dorka i Zibi
22. Voltek i Aneta
23. coltrana + miecio
24. JeePiter ( ołówkiem )
25. Pablo-814 i Jola
26. Lorens i Kasia
27. Kelle i Marek
28. Joanna Jerzmanowska + 1 + ( dziecko lat 4 i roczne )
29. Izabela Bławat ( ołówkiem )
30. Małgorzata Luna
31. 31. Dominik + Małgorzata
Napisano 24 stycznia 2022 - 18:40
Chwila cierpliwości . Temat urodził się kilka dni temu.
Drogo nie będzie...
no wiesz, pytam bo nikt nie zapytał a potem z 40-tu ekip zostaje 10 bo cena za wysoka, tyle że nikt się nie przyzna, tylko - a to babcia zachorowała a to covida się boją, a tak naprawdę chodzi tylko o kasę, bo nie powiem nie są to tanie wypady a potem w h...j zonków
Napisano 24 stycznia 2022 - 22:48
Napisano 25 stycznia 2022 - 04:24
jaka stodoła ???
Napisano 25 stycznia 2022 - 05:59
Napisano 25 stycznia 2022 - 06:46
Napisano 25 stycznia 2022 - 09:41
no wiesz, pytam bo nikt nie zapytał a potem z 40-tu ekip zostaje 10 bo cena za wysoka, tyle że nikt się nie przyzna, tylko - a to babcia zachorowała a to covida się boją, a tak naprawdę chodzi tylko o kasę, bo nie powiem nie są to tanie wypady a potem w h...j zonków
krzysio a nie przesadzasz??? za darmoche to popysku podobno mozna dostac,..watpliwa przyjemnosc lepiej zaplacic i byc noszonym w lektyce blogoslawiac pospolstwo gestami,...
Napisano 25 stycznia 2022 - 10:10
Więc tak... Jako że akurat w tym terminie jedziemy na urlop właśnie nad morze, nic nie stoi na przeszkodzie żeby się z wami zobaczyć. Co prawda nie będziemy Pitkiem ale na listę się dopisuje.......
1. MateuszDG
2. Patii
3. Marzena + Olek
4. Jagoda Latosiewicz + 1
5. Nijagi + komandos
6. Jacek Tysków
7. Beata i Zdzisław
8. Sebastian Klonowski + 3
9. Hencio ( piatek / sobota )
10. Rumcajsik
11. rafe1
12. MichałŁ + Sara
13. Giorgi Piranishvili
14. Ewka ( Ewelina ) + Krzysiek + 2 x dziecko + pieseł
15. Damian74 + 1
16. Betty Bunia
17. andmis i Joasia
18. Jurek70
19. andreas7 + Tomasz
20. Agnieszka Chocholska
21. Dorka i Zibi
22. Voltek i Aneta
23. coltrana + miecio
24. JeePiter ( ołówkiem )
25. Pablo-814 i Jola
26. Lorens i Kasia
27. Kelle i Marek
28. Joanna Jerzmanowska + 1 + ( dziecko lat 4 i roczne )
29. Izabela Bławat ( ołówkiem )
30. Małgorzata Luna
31. Dominik + Małgorzata
Użytkownik Edysia edytował ten post 25 stycznia 2022 - 10:11
Napisano 25 stycznia 2022 - 10:15
Krzysiu, przecież jako weteran spotowy, doskonale zdajesz sobie sprawę jakie są koszty. Różnica może wahać się o okolo 50zł na osobe. W zależności jak daleko jest do miejsca spotu, to na dwie osoby trzeba przeznaczyć około jednego tysiaca zl. Oczywiście jako całość z kosztami dojazdu.
realia na dzien dzisiejszy sie pozmienialy i to bardzo i to praktyczniejesli chodzi o noclegi w bardzo przyzwoitych warunkach,bo wiele ludzi ma dosyc spania w niedogrzanych pokojach, pourywanych czesci armatury, niewygodnych lozek,mokrych scian,gwizdajacych nieszczelnosci w stolarkach okiennych,gryzacego zapachu srodkow czyszczacych wylewanych przez obsluge na kilka godzin przed zakwaterowanie,... cos pominalem?,.... w temacie zarcia to wiele znasma tez dosyczimnej herbaty,kotleta odgrzewanego w mikrofali,potraw przygotowywanych nakilka dniprzed podaniem na stol,jedzenia na ceracie a nie na obrusie, podanego zimnego rosolui tekstu ze strony obslugi : nie jedzcie tak szybko bo to co na stole wam ma wystarczycna cala impreze,...cos pominalem? wielu znas ma dosc przeciskania sie miedzy oparciami stolkow a scianaobieku w trakcie "uroczystej kolacji",... cos pominalem? sarkazm z mojej strony plynie bo jako uczestnik niezliczonej ilosci spotow ptclubowiczow oraz jako organizator tychze zacytuje klasyka: co jest drogie to jest tanie, a co tanie to drogie,.../piszac drogie mam namysl;i "drozsze",...a co do realiow na dzis to wszystko realnie podrozalo, bo tez odbijaja sobie straty covidowe restauratorzy,...wydaje mi sie ze wiem co pisze bo organizujac marcowy spot w "jaworzynce" mocno skrobie sie po glowie,..
Napisano 25 stycznia 2022 - 16:58
realia na dzien dzisiejszy sie pozmienialy i to bardzo i to praktyczniejesli chodzi o noclegi w bardzo przyzwoitych warunkach,bo wiele ludzi ma dosyc spania w niedogrzanych pokojach, pourywanych czesci armatury, niewygodnych lozek,mokrych scian,gwizdajacych nieszczelnosci w stolarkach okiennych,gryzacego zapachu srodkow czyszczacych wylewanych przez obsluge na kilka godzin przed zakwaterowanie,... cos pominalem?,.... w temacie zarcia to wiele znasma tez dosyczimnej herbaty,kotleta odgrzewanego w mikrofali,potraw przygotowywanych nakilka dniprzed podaniem na stol,jedzenia na ceracie a nie na obrusie, podanego zimnego rosolui tekstu ze strony obslugi : nie jedzcie tak szybko bo to co na stole wam ma wystarczycna cala impreze,...cos pominalem? wielu znas ma dosc przeciskania sie miedzy oparciami stolkow a scianaobieku w trakcie "uroczystej kolacji",... cos pominalem? sarkazm z mojej strony plynie bo jako uczestnik niezliczonej ilosci spotow ptclubowiczow oraz jako organizator tychze zacytuje klasyka: co jest drogie to jest tanie, a co tanie to drogie,.../piszac drogie mam namysl;i "drozsze",...a co do realiow na dzis to wszystko realnie podrozalo, bo tez odbijaja sobie straty covidowe restauratorzy,...wydaje mi sie ze wiem co pisze bo organizujac marcowy spot w "jaworzynce" mocno skrobie sie po glowie,..
Nic dodać, nic ująć. Po dwóch ostatnich wypadach zaczynam się zastanawiać czy pieniążki które wydaję nie płyną z gnojokiem
Krzysiu, przecież jako weteran spotowy, doskonale zdajesz sobie sprawę jakie są koszty. Różnica może wahać się o okolo 50zł na osobe. W zależności jak daleko jest do miejsca spotu, to na dwie osoby trzeba przeznaczyć około jednego tysiaca zl. Oczywiście jako całość z kosztami dojazdu.
Adaś adames, realia to ja znam tylko ostatnio ceny nie idą w parze z jakością, dlatego pytam
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 25 stycznia 2022 - 16:58
Napisano 26 stycznia 2022 - 06:35
Napisano 26 stycznia 2022 - 14:29
Nic dodać, nic ująć. Po dwóch ostatnich wypadach zaczynam się zastanawiać czy pieniążki które wydaję nie płyną z gnojokiem
Adaś adames, realia to ja znam tylko ostatnio ceny nie idą w parze z jakością, dlatego pytam
Czuję się trochę , chyba ...wywołana do tablicy
Krzysztof , piszesz o Raciborzu ?
Osobiście uważam że cena była aż dziwnie niska za nocleg , mając na uwadze warunki . No ale tak sie udało wynegocjować
Jedzenie ? Za mało ? Nie smaczne śniadania , grill ?
Gadaj mi tu ...
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Podpięty Ogólnopolski zlot Chrysler PT CRUISER PAŁUKI 2025 |
Nasze Spoty | MichałŁ |
|
|
|
PT Cruiser Artwork |
Offtopic | Kajiya |
|
|