Czuję się trochę , chyba ...wywołana do tablicy
Krzysztof , piszesz o Raciborzu ?
Osobiście uważam że cena była aż dziwnie niska za nocleg , mając na uwadze warunki . No ale tak sie udało wynegocjować
Jedzenie ? Za mało ? Nie smaczne śniadania , grill ?
Gadaj mi tu ...
nie nie, Pati, absolutnie nie o Racibórz chodzi i broń Boże o organizatorów jakichkolwiek spotów
poprostu ostatnie dwa wypady, Poznań i Wałbrzych sylwester były niewypałami ale z winy tylko i wyłącznie właścicieli knajp
Krzysiu bo trudno jest wszystko tak zaplanować, zwlaszca jak organizuje się spot kilka ładnych km od miejsca zamieszkania, żeby wszystko przewidzieć.
W Borne Sulinowo raczej na luksusy nie ma co liczyć, jedzenie jak zawsze to temat trudny ale jadac na spot głównym założeniem jest jest spotkanie z ludźmi zarowno nowymi jak i tymi z którymi znamy sie od lat.
A co do organizatorów to jestem pełen szacunku, bo wiem ile to czasu i nerwow jest podczas organizacji. Zwłaszcza w obecnych czasach i w sytuacji kiedy nie na wszystko ma się wpływ.
Adaś chyba się nie rozumiemy, albo nie wiesz o tym co działo się w Poznaniu i w Wałbrzychu w sylwestra? i nie o organizatorów mi chodzi bo dla nich to wielki szacun
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 26 stycznia 2022 - 18:31