Jakie auto po PT?
Bezimienny Gość.revtech_*
Napisano 18 February 2022 - 01:00
Natchnęło mnie ostatnio - jakie auto kupilibyście po PT?
Nie ukrywam, mnie momentami irytuje, nie miałem wcześniej amerykanca, ale samochód sam w sobie jest świetny. Ma ogrom klimatu, bolączki bolą mniej niż w Clio, wystarczy spojrzeć za okno. Nie kosztuje fortuny, utrzymanie też jest w ryzach, stosunkowo łatwo go doprowadzić jeszcze do ideału. Ale jak zgaduję to nikt nie będzie trzymał się jednego samochodu dożywotnio, to już nie są te czasy. Jakie auto kupilibyście jako następne? HHR? Mustang? Inne?
Napisano 18 February 2022 - 04:52
dużo nas tu, na forum ,tych , którzy mają dożywocie z PiTkiem ,
Napisano 18 February 2022 - 10:52
tylko i wyłącznie JEEP !!!
Napisano 18 February 2022 - 11:11
Ale jak zgaduję to nikt nie będzie trzymał się jednego samochodu dożywotnio, to już nie są te czasy.
A jednak! Jeśli tylko da się naprawiać i być razem, to będziemy. Za tydzień minie nam razem 10 lat
Większość z Was wie, że Jeep był w rodzinie, był cudny, ale to co zrobił z naszymi sercami Maniek... ech. Na długie wyjazdy jest wspaniały.
Co nie zmienia faktu, że mój Cukiereczek jest najmojszy.
Napisano 18 February 2022 - 11:13
Dorka, mam nadzieję, że do Istebnej przybędziecie Mańkiem
Napisano 18 February 2022 - 11:17
Dorka, mam nadzieję, że do Istebnej przybędziecie Mańkiem
Cukiereczek by płakał...
Chyba, że Mieciu zapowie, że w Istebnej śniegu jest po pachy.
Napisano 18 February 2022 - 11:27
Napisano 18 February 2022 - 13:58
ja zmieniam zabawki max co rok, chyba że auto żony - temat nie do ruszenia. Jej spodobał się HHR, ale musiałbym wozić ze sobą chusteczki do wycierania łez, takie smutne ma to wnętrze
Napisano 18 February 2022 - 14:11
zawsze PT ale jako drugi tylko JEEP
Napisano 18 February 2022 - 14:25
Załączone pliki
Napisano 18 February 2022 - 17:46
ja zmieniam zabawki max co rok, chyba że auto żony - temat nie do ruszenia. Jej spodobał się HHR, ale musiałbym wozić ze sobą chusteczki do wycierania łez, takie smutne ma to wnętrze
Jeśli HHR ma smutne wnętrze, to nie wiem jak można patrzeć na wnętrze polifta PT i nie dostać torsji.
Napisano 18 February 2022 - 19:22
Jeśli HHR ma smutne wnętrze, to nie wiem jak można patrzeć na wnętrze polifta PT i nie dostać torsji.
Ugryź się.Wiesz w co

- Szymek_T lubi to
Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 18 February 2022 - 20:23
Jeep on....
Napisano 18 February 2022 - 20:23
Ja moj wzrok kieruje na MINI Coutryman'a badz Merca ML'a. I w sumie mocno rozgladam sie za nimi i jak trafie odpowiednia wersje to zagosci u mnie. Plan na PiTiego mam taki by go jeszcze odswierzyc mechanicznie profilaktycznie by posluzyl jeszcze klika lat mojej corce. Mysle ze PiTi dla studenta to wymazone auto. A gdybym mial forsy jak lodu to poszedlbym do salonu po Alfe Stelvio badz Giulie.
Użytkownik gtig60 edytował ten post 18 February 2022 - 20:24
Napisano 18 February 2022 - 21:23
ML pierwszej generacji, w bieda edycji byle nie zgnity i w benzynie - szarpałbymJa moj wzrok kieruje na MINI Coutryman'a badz Merca ML'a. I w sumie mocno rozgladam sie za nimi i jak trafie odpowiednia wersje to zagosci u mnie. Plan na PiTiego mam taki by go jeszcze odswierzyc mechanicznie profilaktycznie by posluzyl jeszcze klika lat mojej corce. Mysle ze PiTi dla studenta to wymazone auto. A gdybym mial forsy jak lodu to poszedlbym do salonu po Alfe Stelvio badz Giulie.
Napisano 19 February 2022 - 10:43
zadne bidy nie przyciagaja mojego wzroku i raczej rozgladam sie za druga generacja. Pierwsza generacje uwazam za zemste ksiegowych i chwit marketingowy. Jak zmroze oczy to AMG jeszcze ujdzie, reszta odpada.
Użytkownik gtig60 edytował ten post 19 February 2022 - 10:43
Napisano 19 February 2022 - 13:17
Tak sobie myślę, że po PT to już chyba tylko karawanem pogrzebowym przejadę jako pasażer...
Napisano 19 February 2022 - 13:54
Tak sobie myślę, że po PT to już chyba tylko karawanem pogrzebowym przejadę jako pasażer...
szukałem ostatnio pomysłu na biznes, tymczasem kolega podrzucił mi ciekawą ideę...
Napisano 19 February 2022 - 14:57
Napisano 19 February 2022 - 16:53
apropos V8 - przyznam sie ze nie rozumiem amerykanskich koncernow. Stworzyli projekt bardzo interesujacy majacy wszystkie wizualne cechy "zabawki dla duzych chlopcow" a finalnie nigdy nie sprostali oczekiwaniom. Jest konsekwentny stylistycznie na zewnatrz i wenatrz ale brakuje mi oczywistej konfiguracji o ktorej wrzalo w mediach mianowicie 3 drzwiowego hatchback'a z osmiogarowka. Bylby seryjnym HOT-RODem za ktorego do dzis ludzie daliby sie zabic. Wizjonerstwa przmyslu amerykanskiemu nie brakuje ale ksiegowych postawilbym przed plutonem egzekucyjnym. Jestem przekonany ze to ci sami co wpadli na pomysl aby Jeepa Commandera zrobic autem 7 osobowym. W rezulkatcie mamy fajne zgrabne auto wygladajace na ogromne a na tylnich siedzeniach nie ma miejsca na nogi.
Użytkownik gtig60 edytował ten post 19 February 2022 - 16:57