Użytkownik Renciak edytował ten post 24 lutego 2022 - 13:47
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 lutego 2022 - 13:42
Witajcie, od pewnego czasu pit dostał wariacji, mianowicie centralny zamek otwiera się i zamyka głównie podczas jazdy. Rozebrałem drzwi kierowcy i dostałem się do switcha (chyba tak to się nazywa) i zauważyłem, że wystarczy go dotknąć delikatnie i zaczyna się impreza. Rozumiem, że powinie działać w momencie przekręcenia kluczyka ale nie dotknięcie. I moje pytanie, czy tak ma być, że go się dotyka a on trybi? Jeśli nie to podpowiedzcie gdzie moz a taki dostać na wymiane i jak wymienić.
Napisano 25 lutego 2022 - 13:48
Widzisz kwestia siłowników jest kwestia sku...łą Nowych nie dostaniesz! Tylko tzw. używka. Z tego co opisałeś stawiam właśnie na nie, nie wszystkie ale ten co ci "imprezuje" w pierwszej kolejności.
Napisano 25 lutego 2022 - 21:44
Imprezuje cały centralny, nie jeden siłownik. Wystarczy dotknąć te ustrojstwo co jest na kluczyku zamontowane. I właśnie tego nie mogę nigdzie znaleźć
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
zamek pasażera |
Techniczny podstawowy | bulkazchlebem |
|
|
|
Podpięty 13-15.09.2024 Krotoszyn – "VII KROTO AMCAR SPOT", Gołuchów – ZAMEK, Kalisz |
Nasze Spoty | Voltek |
|
|
|
Zamekzamek |
Techniczny podstawowy | bulkazchlebem |
|
|
|
Centralny zamekElektryka |
Techniczny podstawowy | Renciak |
|
|
|
Problem z centralnym zamkiem |
Techniczny podstawowy | Piotr52 |
|
|
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Zamek, Centealny, Elektryka
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
ZamekNapisany przez bulkazchlebem , 26 wrz 2024 zamek |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Centralny zamekNapisany przez Renciak , 02 sie 2024 Elektryka |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Niedziałający wentylatotNapisany przez Renciak , 21 paź 2021 Wentylatot, Przekaźnik, Elektryka |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
regeneracja wkładki zamka tylnej klapyNapisany przez WD40MAX , 30 cze 2021 wkładka, zamek, klapa i 1 więcej |
|
|
||
Dział Techniczny →
Techniczny podstawowy →
Uszkodzony pilot i zamekNapisany przez Bezimienny Gość.fotomasz_* , 04 lut 2019 pilot, zamek, centralny |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych