O widzę ze koleGa odważny światełka nie maja homologacji lepiej na przegląd podepnij orginaly
To na to tez trzeba homo?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 15 stycznia 2023 - 00:52
O widzę ze koleGa odważny światełka nie maja homologacji lepiej na przegląd podepnij orginaly
Napisano 15 stycznia 2023 - 14:08
Zajefajne te lampy
To na to tez trzeba homo?
U nas na wszystko trzeba mieć homologację, zezwolenie, licencję i podpisy pradziadków ...
Napisano 15 stycznia 2023 - 20:04
Napisano 26 lutego 2023 - 21:31
Napisano 10 marca 2023 - 19:53
Napisano 10 marca 2023 - 20:24
Pocieszające jest to że po wyczyszczeniu naszego pt do podkładu nie stwierdziliśmy korozji i że był tylko lekko zarysowany na tylnim nadkolu to co uważaliśmy za korozje to była szpachla . Teraz tylko kolejny podkład i lakier docelowy . Niewiemy tylko jaki .
W czwartek oddaliśmy naszego pt do blacharza do wymiany prawy błotnik i prawa reperaturka a potem cały idzie pod pistolet do lakierowania . Będziemy poprawiać niemieckiego malarza który pomalował całego pt wałkiem.Mamy nadzieje że na Legnicę będzie gotowy.
Wysłane z mojego SM-T225 przy użyciu Tapatalka
A swoją drogą szukamy drugiego pt lubimy takie udziwnione. Ciekawie pomalowane ,po przeróbkach blacharskich. Oglądaliśmy dzisiaj ciekawy egzemplarz w Zajączkowie oklejony folią ale za dużo trzeba by było inwestować żeby jakoś wyglądał i nie było wstydu.
Wysłane z mojego SM-T225 przy użyciu Tapatalka
Napisano 10 marca 2023 - 20:58
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Mój Cukiereczek |
Modyfikujemy | Dorka |
|
|
|
mój PT (2.4 gt - 2003)ptcruiser gt |
Moje auto | turing_machine |
|