witam i proszę o pomoc chcę kupić benzynę 2,0 na co zwrócić szczególną uwagę i o co pytać kupującego pozdrawiam
Napisano 20 January 2023 - 16:54
witam i proszę o pomoc chcę kupić benzynę 2,0 na co zwrócić szczególną uwagę i o co pytać kupującego pozdrawiam
Napisano 20 January 2023 - 17:26
Napisano 21 January 2023 - 06:12
dziękuje za cenne informacje pozdrawiam
Napisano 21 January 2023 - 11:08
Napisano 21 January 2023 - 19:38
dziękuje i pozdrawiam
Napisano 29 January 2023 - 17:38
Napisano 29 January 2023 - 19:15
I prosimy się koniecznie po zakupie pochwalić!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
obejrzeliśmy już z kolegą kilka i ma dwa typy. Przekonuje się do diesla bo chyba mniej awaryjny a drugi to 1.6 . Jakby nie patrzeć każdy miał to coś ale każdy miał za dużo tego czegoś do zrobienia. Szukamy dalej . Na pewno musi być czarny przedlift z czarnym środkiem
pisze troche za kolegę bo on taki jakiś nieśmiały
Napisano 29 January 2023 - 20:22
obejrzeliśmy już z kolegą kilka i ma dwa typy. Przekonuje się do diesla bo chyba mniej awaryjny a drugi to 1.6 . Jakby nie patrzeć każdy miał to coś ale każdy miał za dużo tego czegoś do zrobienia. Szukamy dalej . Na pewno musi być czarny przedlift z czarnym środkiem
pisze troche za kolegę bo on taki jakiś nieśmiały
Napisano 29 January 2023 - 20:30
Kolor można zmienić, ja na kolor poleciałam i co mi z tego wyszło… dziś za jakieś grosze wzięłabym coś co bym dla siebie uszykowała
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
środek bardzo trudno zmienić i bardzo kosztowne a malowanie? po co. Troche poczeka , poszuka i znajdzie. A jak się zniechęci to znaczy że niekoniecznie powinien go mieć. Sam jestem ciekawy jak jest zdeterminowany i zarażony. Czy to tylko chwilowy wirus czy trwałe uszkodzenie immunologiczne. chyba tego nie przeczyta
Napisano 29 January 2023 - 20:42
No tak, ja też szukałem czarnego diesla, a mam 2.4 LPG w bliżej nie określonym kolorze
Napisano 29 January 2023 - 22:31
No tak, ja też szukałem czarnego diesla, a mam 2.4 LPG w bliżej nie określonym kolorze
środek bardzo trudno zmienić i bardzo kosztowne a malowanie? po co. Troche poczeka , poszuka i znajdzie. A jak się zniechęci to znaczy że niekoniecznie powinien go mieć. Sam jestem ciekawy jak jest zdeterminowany i zarażony. Czy to tylko chwilowy wirus czy trwałe uszkodzenie immunologiczne. chyba tego nie przeczyta
Napisano 30 January 2023 - 16:17
witam przeczytałem Krzysiu szukam już tylko w dobrym stanie ,benzyna diesel nieistotne a co do koloru to ten czerwony ładny ale mam złe skojarzenia dziękuje wszystkim za opinie pozdrawiam
Napisano 30 January 2023 - 20:23
witam przeczytałem Krzysiu szukam już tylko w dobrym stanie ,benzyna diesel nieistotne a co do koloru to ten czerwony ładny ale mam złe skojarzenia dziękuje wszystkim za opinie pozdrawiam
oj jednak przeczytał
jaka grzeczna ta africa z Bielska czyż nie? my tak w Bielsku mamy
Napisano 31 January 2023 - 19:58
To wy jesteście ten lepszy sort???
Czesiu - masz ostrzeżenie. Następne piwo stawiasz Ty
Napisano 31 January 2023 - 20:00
Czesiu - masz ostrzeżenie. Następne piwo stawiasz Ty
Nawet skrzynkę
Napisano 31 January 2023 - 20:29
i worek czosnku
Napisano 31 January 2023 - 21:08
to jeśli można ro ja się podłącze do tej skrzynki bo z bielska tak mają
Napisano 31 January 2023 - 21:21
to jeśli można ro ja się podłącze do tej skrzynki bo z bielska tak mają
Kiedy i gdzie????
i worek czosnku
No to już przesada
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Nowa benzyna od 1 stycznia 2024 r. |
Moje auto | Kliper |
|
|
|
Sprzedam Pt Cruiser 2002 rok 2,0 benzyna + gaz |
Chrysler PT Cruiser | Mikigov |
|
|
|
PT Cruiser 2,4 automat benzyna z gazem |
Moje auto | Edysia |
|
|
|
Co lepsze? lpg, dizel, benzyna, elektryk, hybryda, żagiel, a może Flinston Machine? |
Offtopic | Dorka |
|
|
|
sprzedam pt. cruiser 2.4 benzyna 2003.automat |
Kupię / Sprzedam / Zamienię | diego |
|
|
Świat PT Cruiser'a →
Giełda →
Kupię / Sprzedam / Zamienię →
Błotniki przednie.Napisany przez HAL9000 , 10 Jun 2022 Kupno |
|
|
||
Dział Techniczny →
Zakup kontrolowany! →
ILE BIEGÓW W AUTOMACIE?Napisany przez _Jerry_ , 07 Mar 2017 skrzynia biegów, kupno, mechanika i 1 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych