Śląska Klika się spotyka 21.01.2023
Napisano 21 stycznia 2023 - 23:33
- Dorka, kade, ebduc i 3 innych osób lubią to
Napisano 22 stycznia 2023 - 12:45
Napisano 22 stycznia 2023 - 16:18
Napisano 22 stycznia 2023 - 17:35
Napisano 22 stycznia 2023 - 21:12
pozdrawiam
Napisano 22 stycznia 2023 - 23:51
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 23 stycznia 2023 - 00:47
Dzięki za fajne spotkanie. Jako młody stażem moglem pogadać z weteranami: z Chromkiem , Jackiem, I Yahho pojawił się z rodzinką czyli Ania przemiła żona i syn ( zapomniałem przepraszam) Widok Kajki po rocznej nieobecności też przysporzył radości. Kajka byla ze swoim "szoferem", ktory oprócz dbania i troski o Kajkę obsługiwał wszystkie aparaty fotograficzne i zdaje się nie ma go tu na wspólnych fotach. Patti - jak zwykle pełna werwy, Artur z Głogowa o ile dobrze pamiętam. Czesiu Vipracbi uśmięchnięty mimo że jego PiTek odmówił współpracy. A słuchajcie ciekawostki - Czesiu zjadł przystawkę z czosnkiem. Widziałem ale nie chciałem nic mówić. Czesiu nieznosi czosnku. No i był też ziomal Jurek z którym z przyjemnością wracało się do Bielska dwoma czarnymi PiTkami. na końcu wspomnę Beatę, żonę poślubioną mi szczęśliwie, która tak jak ja dobrze czyje się w tym poPiTolonym świecie. . Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem bo mgla u mnie spora
- Dorka i vipracbi lubią to
Napisano 23 stycznia 2023 - 09:39
Pozdrowienia przesylam z Wielkopolski.
Dla Wszystkich, a co? 😉
Użytkownik KszySiek edytował ten post 23 stycznia 2023 - 09:40
Napisano 23 stycznia 2023 - 09:56
CYTUJĄC... KrzyśkaPT....." A słuchajcie ciekawostki - Czesiu zjadł przystawkę z czosnkiem. Widziałem ale nie chciałem nic mówić. Czesiu nie znosi czosnku." Odpowiadam na zdradzoną tajemnicę: Chciałem sprawdzić czy już nie jestem wampirem.....jak twierdzą niektórzy
Użytkownik vipracbi edytował ten post 23 stycznia 2023 - 10:06
Napisano 23 stycznia 2023 - 11:34
Fajnie, że się spotykacie. Szkoda tylko, że część osób z kliki już tu na forum nie zagląda. Pozdrawiam.
Napisano 23 stycznia 2023 - 17:38
CYTUJĄC... KrzyśkaPT....." A słuchajcie ciekawostki - Czesiu zjadł przystawkę z czosnkiem. Widziałem ale nie chciałem nic mówić. Czesiu nie znosi czosnku." Odpowiadam na zdradzoną tajemnicę: Chciałem sprawdzić czy już nie jestem wampirem.....jak twierdzą niektórzy
i co ? żyjesz ?
Napisano 23 stycznia 2023 - 17:40
ten kudłaty gościu tyłem to właśnie kierowca i opiekun a tak na prawdę to syn naszej Kajki
na drugiej foci wyciskanie Jackowego niepitka
i co ? żyjesz ?
żyje, dzisiaj dzwonił do mnie bo szukał rozrusznika w aucie
Załączone pliki
Napisano 23 stycznia 2023 - 17:45
O, proszę jaki rzetelny opis. A na Awizo tylko jakieś bohomazy zostawiasz .
Pozdrowienia przesylam z Wielkopolski.
Dla Wszystkich, a co?
prawie w ogóle nie wystawiam awiz a jak już musze to pięknie wypisane z pozdrowieniami dla klienta . 30 lat na jednym rejonie to zobowiązuje. Największy problem to pisać awiza dla klientow z Ukrainy.
A jak juz Cię tu mam to nieznasz kogoś kto za zaplatę pojechalby do Kórnik obejrzeć PiTka? to tylko 25 km
Napisano 23 stycznia 2023 - 21:14
Krzysiu, z przyjemnoscią moge pojechać i obejrzeć PTka ale przyznaję bez bicia, ze w temacie motoryzacyjnym jestem amatorem i do tego niedouczonym zatem moja NIE-wiedza moze tylko popsuć ewentualny dobry biznes lub wpuscić Cię na przysłowiową minę.[...]A jak juz Cię tu mam to nieznasz kogoś kto za zaplatę pojechalby do Kórnik obejrzeć PiTka? to tylko 25 km
Czy jesteś pewny, ze chcesz zaryzykować?
Napisano 23 stycznia 2023 - 21:42
i co ? żyjesz ?
Zyję....ale co to za życie jak szukam usterki w pitku...a na dworze chmurno ,durno nieprzyjemnie luźna plomba dzwoni w zębie
Napisano 24 stycznia 2023 - 10:57
Fajnie Muszę się kiedyś wkręcić na jakiś spęd i poznać Klikę
- chromek 1 lubi to
Napisano 24 stycznia 2023 - 16:47
Tu się nie ma co zastanawiać...trzeba się stawić na następny zlot .Do wyboru Legnica,Istebna albo Bytom ale.....Odrzański Ale żeby z Świonów do Katowic na spot się nie stawić.....chłopie "żółta kartka"
- MAZG lubi to
Napisano 24 stycznia 2023 - 17:43
koniecznie, zloty sa podobno bardzo fajne , ale nigdy z nich nic nie pamietam.
- dhmmac/Rumcia i vipracbi lubią to
Napisano 24 stycznia 2023 - 17:52
nie musisz się wkręcać bo jesteś w tej klice tylko musisz się pojawić i najstarszemu piwo postawić a jak Cie zaakceptuje to reszcie też
a Czesiowi główkę czosnku bo okazało się jednak że nie jest wampirem ani wilkołakiem
Napisano 24 stycznia 2023 - 20:08
Ale żeby z Świonów do Katowic na spot się nie stawić.....chłopie "żółta kartka"
Jakoś tak o tym spocie dowiedziałem się po fakcie, ale poprawię się. Rozumiem, że te zebrane "żółte kartki" wymienia się potem na punkty w Tesco
Tu się nie ma co zastanawiać...trzeba się stawić na następny zlot .Do wyboru Legnica,Istebna albo Bytom ale.....Odrzański
Intesywnie myślałem o Istebnej, ale ze względu na moją pracę nie potrafię z takim wyprzedzeniem nic zaplanować.
nie musisz się wkręcać bo jesteś w tej klice tylko musisz się pojawić i najstarszemu piwo postawić a jak Cie zaakceptuje to reszcie też
W takim razie proszę PESELe przygotować
Ciosnek dla Czesia też się znajdzie
zloty sa podobno bardzo fajne , ale nigdy z nich nic nie pamietam
Ehhhh ta skleroza
- vipracbi lubi to