Nie działający centralny z pilota a rozładowany akumulator
Napisano 09 marca 2023 - 11:37
I tu moje pytanie : czy jest to możliwe ? Jeżeli „ tak „ to jakieś pomysły jak to naprawić
Napisano 10 marca 2023 - 20:28
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
*przeszczepia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 11 marca 2023 - 11:36
Najpierw szybki opis : kupiłem nie dawno piątka w którym nie działa centralny z pilota oraz nie rygluje drzwi po przekroczeniu 25 km/h ( z kluczyka i z przycisku w drzwiach jest OK ) , a poprzedni właściciel oznajmił , że stało się tak po całkowitym rozładowaniu akumulatora ( podobno rozładował się do „0” ) I tu moje pytanie : czy jest to możliwe ? Jeżeli „ tak „ to jakieś pomysły jak to naprawić
Blokowanie drzwi po przekroczeniu 25 km/h samemu się ustawia. Poszukaj tej opcji w instrukcji obsługi, strona 12.
Napisano 11 marca 2023 - 20:51
Najpierw szybki opis : kupiłem nie dawno piątka w którym nie działa centralny z pilota oraz nie rygluje drzwi po przekroczeniu 25 km/h ( z kluczyka i z przycisku w drzwiach jest OK ) , a poprzedni właściciel oznajmił , że stało się tak po całkowitym rozładowaniu akumulatora ( podobno rozładował się do „0” )
I tu moje pytanie : czy jest to możliwe ? Jeżeli „ tak „ to jakieś pomysły jak to naprawić
jak napisał Andrzej opcja programowana systemowo z stacyjki i kluczyka lub na testerze DRB3
Napisano 16 marca 2023 - 15:02
Napisano 16 marca 2023 - 21:57
Macie może link do strony z instrukcja w PDF- ie ?
Napisano 03 kwietnia 2023 - 17:29
Dzięki "andmis" za szczere chęci, ale ten post jest w dziale dla forumowiczów z 50-ma postami, a ja się jeszcze tam nie klasyfikuję. Szukam dalej.
Napisano 03 kwietnia 2023 - 17:48
Dzięki "andmis" za szczere chęci, ale ten post jest w dziale dla forumowiczów z 50-ma postami, a ja się jeszcze tam nie klasyfikuję. Szukam dalej.
Zawsze można zrobić drobną wpłatę na rzecz PT Club i masz dostęp do wszystkiego
- andmis, Dorka i Szymek_T lubią to