IMG_0374.MOV 54.91 MB
23 Ilość pobrań
Dzisiaj, po spędzonych razem 16 tu latach, z wielkim żalem i bólem rozstałem się ze swoim przyjacielem pitusiem. Odszedł do wiecznej krainy
Napisano 30 October 2024 - 13:38
IMG_0374.MOV 54.91 MB
23 Ilość pobrań
Dzisiaj, po spędzonych razem 16 tu latach, z wielkim żalem i bólem rozstałem się ze swoim przyjacielem pitusiem. Odszedł do wiecznej krainy
Napisano 30 October 2024 - 22:37
Napisano 31 October 2024 - 09:31
Napisano wczoraj, 21:07
no i chyba niestety będzie trzeba się rozstać.
Wczoraj 0 22.30 wracałem do domu expresówką S52. 120km/h no i nagle wprost pod koła jakieś zwierzę. Bez hamowania walnąłem. Stanąłem, zakląłem szpetnie. Oględziny wstępne : obie chlodnice walnięte, wentylator , i to co pod zderzakiem urwane. , dolna część atrapy i szlak mnie trafił. Raczej nie będę go naprawiał bo miał tylko do stycznia być z nami z powodu rudej. Żal bo pali i jeździ codziennie. Jutro pojade nim do mechanika bo silnik palinormalnie. bez chłodzenia daleko nie zajadę ale mam tylko pare kilometrów. Najwyżej zrobie to na raty żeby go nie zagrzać zbytnio. Mogę pare kilometrów przejechać bez chłodzenia? Jeśli zmieszcze się w jakiejś rozsądnej cenie to moze jeszcze go nie pożegnam. Beata wściekła i załamana. Papiery rozwodowe chce składać bo to jej sexi wiśnia. A to jakieś zwierze okazało się być borsukiem kurde
Napisano dziś, 03:00
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
uwaga, emigracja z wysp na drogach |
Offtopic | Bezimienny Gość.Anonymous_* |
|
![]()
|
|
Ostatnia wersja PT Cruisera - PT Dream Cruiser Series 5 |
Ogólnie | Patrick |
|