Szykuję się do wyjazdu na urlop moim Pitkiem.Gdy go kupowałem nie było lewarka do kół.Chciałbym zapytać klubowiczów jaki lewarek kupić i w razie potrzeby,gdzie go podłożyć.Proszę o poradę i pozdrawiam.

Lewarek do kół
Started By
Bezimienny Gość.Jarek_*
, 06 Jul 2010 17:50
2 odpowiedzi w tym temacie
Bezimienny Gość.Jarek_*
Napisano 06 July 2010 - 17:50
Napisano 06 July 2010 - 18:08
Jarek,
Czy sprawdzałeś w schowku po prawej stronie w bagażniku ?
Jeśli go tam nie ma, to dowolny lewarek. Tylko że ten fabryczny ma to, że pokrętło lewarka jest zarazem kluczem do kół i za jego pomocą opuszczasz windę z kołem zapasowym.
Podkładasz w miejscach standardowych , czyli na zgrzewie progu za przednim i przed tylnym kołem.
Mam nadzieję, że nie będziesz musiał korzystać z tego lewarka podczas eksploatacji pitka.
Czy sprawdzałeś w schowku po prawej stronie w bagażniku ?
Jeśli go tam nie ma, to dowolny lewarek. Tylko że ten fabryczny ma to, że pokrętło lewarka jest zarazem kluczem do kół i za jego pomocą opuszczasz windę z kołem zapasowym.
Podkładasz w miejscach standardowych , czyli na zgrzewie progu za przednim i przed tylnym kołem.
Mam nadzieję, że nie będziesz musiał korzystać z tego lewarka podczas eksploatacji pitka.

Bezimienny Gość.Jarek_*
Napisano 06 July 2010 - 18:33
Serdecznie dziękuję za radę.W najbliższym czasie kupię lewarek.I też mam nadzieję,że nie będę musiał z niego korzystać.